Yoksa karın mi bizi aratmiyor ?????

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
979
1.134
37
Esimi bugün dayısı aradı. Benim yanında olduğumu bilmeden benim hakkımda konuştu. Hayırdır neden aramıyor sun . Yoksa karın mi aratnıyor . Evlendin evleneli bizi aramayı kestin vs. Sonra yenge aldı tlf nu o da buna benzer şeyler söylemeye başladı. Eşimde olur mu hiç öyle şey o bana sürekli hatırlatıyor asıl o ara diyor dedi güldü. Bende arkadan duydum duydum askolsun diye seslen dim. Sonra dayı bey istedi beni kızım vallahi ben seni çok seviyorum bana yengen dedi böyle böyle de doye dedi. Bende şaka ile karışık dayı az önce ne diyordün şimdi ne diyorsun çok tehlikeli adamsın valla dedim . O da şaka idi kızım vallahi dedi . Bende ben bilmem, kim dost kim düşman çok şükür anladım dedim güldüm . Neyse yenge aldı bu sefer dediki biz Gelinleri böyle seviyoruz, beni sor kime istersen filan dedi.. Bende dedim ki ben kendimi size gelin olarak değil sizin bir kızınız bir evladınız olarak görüyorum sizi de bi nevi anne baba kabul ettim . Lütfen bu gelin lafını duymayayim , ayrica kimseyi kimseye sormak gibi bi huyum asla yoktur ben herkesi kendim tanir oyle anlarim dedim. .
Neyse sakalastik filan ama kafama takıldı. . Neden eşime böyle saçma span şeyler söylüyorlar şaka bile olsa hoşlanmadim yani sonradan kafama takıldı. ..
şans eseri yanında idim ama ..
Bu aile genelde böyle saçma sapan laflari şaka ile söylemeyi seviyor maalesef . BAna ters gelse de bu gerçek galiba böyle gidecek . Sizce ne yapmalı onlara nasıl karşılık vermeli. . Küsme li mi gülüp geçmeli mi...

kendınızı ezdırmemıssınız ne guzel
ben boyle seylerde pısırıklasıp sessız kalıyorum
var boyle densız ınsanlar canınızı sıkmayın hepımızın basında

Saka yaptiklari belli adama pranga mi vuracan aramasin diye evlilere boyle sakalar yapilir. Ayrica zaten sakayla karisik bayagi laf soylemissin yani daha fazlasi cok agir olur iliskileri bozarsin

kendınızı ezdırmemıssınız ne guzel
ben boyle seylerde pısırıklasıp sessız kalıyorum
var boyle densız ınsanlar canınızı sıkmayın hepımızın basında
Ben sessiz bazen kalıyorum ama çoğu zaman kibar bir dille karşıdakine yaptığı şeyin nasıl göründüğünü sezdirmeye çalışıyorum. . O gelin diyor ya ben sizin kızınız im diyerek ters psikoloji yapmaya çalışıyorum bi nevi.
Yok kabullendim zaten mecburen çözüm yolu arıyorum kendime :)
bi de Nerede ezdirmemisim onu anlamadım bi aydınlatsaniz:KK66:

O değil de olayın sıcaklığıyla nereden buldun o lafları ya. Bende ağzım laf yapar diye geçiniyorum ama böyle bir konusma olsa iyi bakalım öyle olsun der geçerdim. Takdir tebrik hepsini sunuyorum sana. :KK48:
Valla kanka bende diyemezdim ama bu kk çok şey öğretti bana da :) :) :)
Takdir ve Tebrikler kk ya aslında bana değil :)
Açılan tüm kaynana konularını hatmet , bak sende nasıl bulbul gibi şakıyon:)))

saka yolluda olsa cevap vermıssınız duydum demıssınız
benımde basıma aynısı geldı hıc sesımı cıkaramamıstım cok zoruma gıtmıstı cokta pısman olmustum nıye sustum dıye
sız cevap vermıssınız benım ıcım rahatladı resmen :KK70:

saka yolluda olsa cevap vermıssınız duydum demıssınız
benımde basıma aynısı geldı hıc sesımı cıkaramamıstım cok zoruma gıtmıstı cokta pısman olmustum nıye sustum dıye
sız cevap vermıssınız benım ıcım rahatladı resmen :KK70:
Esim toz kondurmuyo ama bana hiç masum gelmedi bilemedim umarım yanılan ben olurum.. belki yanında olup müdahale etmesem neler diyeceklerdi...... .
eşim asla toz kondurmuyo maalesef. .
Allah yardım etsin bana.

cunku sızın duydugunuzu blmıyorken atıp tuttular sız telı alınca cevır kazı yanmasın hıc sevmem boyle ınsanları :KK12:
Evet aynen bende hiç sevmem
zaten aynen dedim de .
Dayi dedim az önce ne diyordün şimdi ne diyorsun çok fenasin ya dedim .
Cok tehlikeli adamsın filan dedim.. .

Evet aynen bende hiç sevmem
zaten aynen dedim de .
Dayi dedim az önce ne diyordün şimdi ne diyorsun çok fenasin ya dedim .
Cok tehlikeli adamsın filan dedim.. .
iyi cevap vermıssın yanlarında kımse hakkında konusma bu tıpler kocanı kvnı cekıstırırler agzından laf almaya bakarlar

iyi cevap vermıssın yanlarında kımse hakkında konusma bu tıpler kocanı kvnı cekıstırırler agzından laf almaya bakarlar
Ayy aynen dediğin gibi olmuş bak şimdi fark ediyorum. . Dayi nin kız kardeşi benim kv oluyor hali ile ne dedi biliyom musun..
bana böyle de diye yengen tembih etti malum senin kv de de ( kendi kız kardesi)
Benim hanim da da kv delik damarı var bunlar böyle bunlar dilan dedi...
bende hiç yorum yaPm adım Sakaya vurdum demekki bizim aramız o açmak için öyle yapıyorlar dayı dış mihtaplara kanamalı dedim güldüm o da güldü. .

Ayy aynen dediğin gibi olmuş bak şimdi fark ediyorum. . Dayi nin kız kardeşi benim kv oluyor hali ile ne dedi biliyom musun..
bana böyle de diye yengen tembih etti malum senin kv de de ( kendi kız kardesi)
Benim hanim da da kv delik damarı var bunlar böyle bunlar dilan dedi...
bende hiç yorum yaPm adım Sakaya vurdum demekki bizim aramız o açmak için öyle yapıyorlar dayı dış mihtaplara kanamalı dedim güldüm o da güldü. .
bak bak nasıl da bellı etmıs hemen kendını cnm yanlarında konusmalarına cok dıkkat et artık kvnı eleştırırken bızım aramız cok ıyı cok sevıyorum fılan de ve bence kv ye az bahset anne bazı seyker dıyo agzımdan laf almaya calısıo dıye safa yat yarın bı gun senın uzerıne bısey yıokmaya calısırlarsa kv onceden bılgılı olur

Dikkatli ol derim.
is cevirmeye calismislar ellerine yuzlerine bulasmis neyse ki.
Saka yollu da olsa kesinlikle eglence amacli degil.

O kadar uzun uzun savunma yapmalarından huylandım ben. Şakadan başka derdi olmayan insan bu kadar savunmaya geçmez. Ama tabi ki bunun için küsülmez. Yine de bana çok yersiz geliyor böyle şakalar. Ama ne güzel eşiniz de olur mu öyle şey o hep ara diyor demiş. Ya da siz nazikçe cevabınızı verdikten sonra sen benim dayım laf ettin diye celallenmemiş. Malum masaya kaşık koymadı diye dayak yiyen kadınları okuyoruz burada.

Ben kaynanamgilde ne dese begenirsiniz "oglum senin evine gelemiyoruz cunku hanimin bizi istemiyo" tobe ya rabbim kendi kendilerine laf cikriuolar

Esimi bugün dayısı aradı. Benim yanında olduğumu bilmeden benim hakkımda konuştu. Hayırdır neden aramıyor sun . Yoksa karın mi aratnıyor . Evlendin evleneli bizi aramayı kestin vs. Sonra yenge aldı tlf nu o da buna benzer şeyler söylemeye başladı. Eşimde olur mu hiç öyle şey o bana sürekli hatırlatıyor asıl o ara diyor dedi güldü. Bende arkadan duydum duydum askolsun diye seslen dim. Sonra dayı bey istedi beni kızım vallahi ben seni çok seviyorum bana yengen dedi böyle böyle de doye dedi. Bende şaka ile karışık dayı az önce ne diyordün şimdi ne diyorsun çok tehlikeli adamsın valla dedim . O da şaka idi kızım vallahi dedi . Bende ben bilmem, kim dost kim düşman çok şükür anladım dedim güldüm . Neyse yenge aldı bu sefer dediki biz Gelinleri böyle seviyoruz, beni sor kime istersen filan dedi.. Bende dedim ki ben kendimi size gelin olarak değil sizin bir kızınız bir evladınız olarak görüyorum sizi de bi nevi anne baba kabul ettim . Lütfen bu gelin lafını duymayayim , ayrica kimseyi kimseye sormak gibi bi huyum asla yoktur ben herkesi kendim tanir oyle anlarim dedim. .
Neyse sakalastik filan ama kafama takıldı. . Neden eşime böyle saçma span şeyler söylüyorlar şaka bile olsa hoşlanmadim yani sonradan kafama takıldı. ..
şans eseri yanında idim ama ..
Bu aile genelde böyle saçma sapan laflari şaka ile söylemeyi seviyor maalesef . BAna ters gelse de bu gerçek galiba böyle gidecek . Sizce ne yapmalı onlara nasıl karşılık vermeli. . Küsme li mi gülüp geçmeli mi...
Cevabını bi güzel vermişsin tebrik ederim takılma derim.

X