- 18 Haziran 2015
- 979
- 1.134
- 37
- Konu Sahibi kaldi2sene
Esimi bugün dayısı aradı. Benim yanında olduğumu bilmeden benim hakkımda konuştu. Hayırdır neden aramıyor sun . Yoksa karın mi aratnıyor . Evlendin evleneli bizi aramayı kestin vs. Sonra yenge aldı tlf nu o da buna benzer şeyler söylemeye başladı. Eşimde olur mu hiç öyle şey o bana sürekli hatırlatıyor asıl o ara diyor dedi güldü. Bende arkadan duydum duydum askolsun diye seslen dim. Sonra dayı bey istedi beni kızım vallahi ben seni çok seviyorum bana yengen dedi böyle böyle de doye dedi. Bende şaka ile karışık dayı az önce ne diyordün şimdi ne diyorsun çok tehlikeli adamsın valla dedim . O da şaka idi kızım vallahi dedi . Bende ben bilmem, kim dost kim düşman çok şükür anladım dedim güldüm . Neyse yenge aldı bu sefer dediki biz Gelinleri böyle seviyoruz, beni sor kime istersen filan dedi.. Bende dedim ki ben kendimi size gelin olarak değil sizin bir kızınız bir evladınız olarak görüyorum sizi de bi nevi anne baba kabul ettim . Lütfen bu gelin lafını duymayayim , ayrica kimseyi kimseye sormak gibi bi huyum asla yoktur ben herkesi kendim tanir oyle anlarim dedim. .
Neyse sakalastik filan ama kafama takıldı. . Neden eşime böyle saçma span şeyler söylüyorlar şaka bile olsa hoşlanmadim yani sonradan kafama takıldı. ..
şans eseri yanında idim ama ..
Bu aile genelde böyle saçma sapan laflari şaka ile söylemeyi seviyor maalesef . BAna ters gelse de bu gerçek galiba böyle gidecek . Sizce ne yapmalı onlara nasıl karşılık vermeli. . Küsme li mi gülüp geçmeli mi...
Neyse sakalastik filan ama kafama takıldı. . Neden eşime böyle saçma span şeyler söylüyorlar şaka bile olsa hoşlanmadim yani sonradan kafama takıldı. ..
şans eseri yanında idim ama ..
Bu aile genelde böyle saçma sapan laflari şaka ile söylemeyi seviyor maalesef . BAna ters gelse de bu gerçek galiba böyle gidecek . Sizce ne yapmalı onlara nasıl karşılık vermeli. . Küsme li mi gülüp geçmeli mi...