Yoksa Kısır Mısın?

Eğitimli demişsiniz ama eğitimli bir insanın edeceği laflar değil bu eğer eğitimden kastınız okul hayatı ise diğer eğitim hayatında sınıfta kalmış kayınvalideniz
Acaba siz de ona karşı böyle misiniz yani çok rastlanır konusmalar değil bunlar
He bu arada ben olsam ne yapardım
Ya sölemezdim öyle bir şekilde karnım belirince sorup sorusturur eşimden faln ögrenırdı
Ya da sölerdim ve ondan uzak geçirridim hamilelik sürecimi...

Belki, oğluşun kısırdır deseydiniz.. Tövbe tövbeeee, ne biçim laf, ne kadar vicdansız, ahlaksızca konuşmalar, bir kadın bunu diğer bir kadına neden yapar!

Bu konuda çok hassasım, neler neler geçiyor içimden amaa...........

Akşam okudum konuyu müsait olup cevap yazamadim ama buraya yazmadan uyumak istemiyorum.

O kaynananin ağzına kısırı tıkarım ben.
Ne hadsiz bir sey öyle!

Söylemeyin. Ben olsam söylemezdim. Yani gidip özellikle ben hamileyim demezdim.

Birisi yazmış katılıyorum, sana geldiğinde kısır yap götür tabakla koy önüne yavrumun canı istemişti de yaptım dersin.

Doğumdan sonrada ben olsam çok elletmem, sevdirmem bana bu sekilde konuşan bir insan evladimi sevse ne olacak sevmese ne olacak. Terbiyesiz.

konu sahibi sana bişey olmaz :) maşallah lafını çekinmiyosun hakkıını savunup pat pat söylüyosun. imrendim. aslında sana sorsam iyi olcak. hani ben en basit savunma cümlesi dahi kuramıyorum. aman alınmasın aman ara bozulmasın diye. ama çok çok yanlış. nasıl düşünüp nasıl laf söylüyosun. bana da öğretirsen çok mutlu olurum gerçekten
Hahah :)) cevaplara bakamadigim icin mobilden girdim merak ettim bu saatte, yarin tek tek cevap yazacagim sizle de ozelden konusuruz :)

bence de söyleme neden söylemediniz diye sorduğunda ''benim sana söylemeyi planladığım gün sen bana kısır dedin şöyle böyle dedin benim içimden de sana söylemek gelmedi beni öyle rencide etmeye çalıştığın için bu güzel haberi duymayı haketmediğini düşündüm, kısır olsam ne olacaktı yüzüme mi vuracaktın her fırsatta?'' de bence

aklın yolu bir.
bence de söylemeyin, karnınız büyüdüğünde ödem, gaz, kilo aldım diye geçiştirin, gittiği yere kadar.
saklanamayacak duruma gelince de bir tabak kısırla haberi verirsiniz :)

Çok yüz göz olmuşsunuz. Bu nedir yaa. laf sokma yarışına girmişsiniz resmen. Kayınvalidenin söyledikleri çok yanlış. Ama maşallah sizde aşağı kalmamışsınız.

Belki oğlunda bir sağlık sorunu da olabilir, ondan olmayabilir
Ne kadar cahil
Her yaş alan 'olgunlaşamıyor' maalesef
Gözünüz aydın, bence hiç söylemeyin yoksayın öyle insanları

Bir kadının duyup duyabileceği en aşağılayıcı hakaretlerden biri... En yürek yakan sorulardan biri. Özellikle kayınvalide gibi bir insandan gelince çok da şaşırmıyorsunuz ama, bu hasetlik can yakıyor artık.
Biz eşimle evleneli daha 1 yıl bile olmadı.
''Benim oğlum 31 yaşına geldi artık, biz ne zaman torun seveceğiz? Onu kör ocak bırakmaya niyetin varsa karşında beni bulursun, bizim soyumuzu saygınlığımızı yürütecek torunlar hakkımız.'' dedi. Ki kendisiyle hiç anlaşamam. ''Ne zaman torun seveceğine biz karar veririz, herkes kendi evliliğine baksın'' dedim.
Yalandan acıyan bir suratla ''Yoksa kısır mısın sen?'' diye bağırdı.
O an çocuğu olmayan her kadının ne hissettiğini anladım. O çaresizliği, isyanı, öfkeyi... Bir ademoğlu gelmiş yüzüne vuruyor senin hiç hakkı yokken.
Çok yanlış adımlar atıyorsun x hanım. Öğrenemedin ama ben öyle bi kadınım ki, en mutlu kaynanalık anlarında hevesini kursağına tıkarım. Torunun gelince görüşürüz dedim.
Hamileyim bu arada. Bilse böyle konuşamazdı. Bizzat ben söyleyeceğim ki yüzündeki o bozgun ifadenin her saniyesinin tadını çıkarayım.
Ben bu kadınla yarışmaktan yoruldum. Eşimin haberi yok bu olaydan ve anlatmayı düşünmüyorum. Adam da bıktı artık bizim münakaşamızdan. Ben çekinmeden lafımı sokuyorum ama bıktım.

Tebrik ederim
Saglıkma bebeginş kucağına al.
Kafanı takma zaten itina ile laf sokuyormussun :D

Back
X