Yoksa yinemi hamileyim

Tutuy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
1.622
2.196
133
doğum yapalı 6 ay oldu regl görmedim daha. Karnımın içinde bir kıpırtılar başladı bikaç gündür. Beraberinde baş dönmesi hafif bulantı .biyandanda regl olacakmışım gibi ağrım var
Offf test yapmaya cesaretim yok
Korunuyorduk ama binde bir de olsa Herzaman ihtimal vardır
Yaa kızlar napıcam bi akıl verin

kaç çocucuğunuz var eğer bi taneyse bununla birlikte büyütürsünüz

Korkuyorum hem de çok
Anlıyorum seni.Ama korkunun ecele faydası yok tatlım.Belli olsun önce.Belki de yok bişey.İçin rahatlayacak belki.Bu arada 6 ay regl görmemek normalmiymiş.Doktora sordun mu?Ben doğum yapalı 10 seneyi geçti.Bu kadar sürmemişti regl olmam diye hatırlıyorum.

1 yılı bulblr normal yani emin olun hamile dglsnzdr süt korur dedikleri size de ugrams sıkıntı etmyn evde test yapmnzda önermem çıkmıyo çünkü direk kan testine basvrnz içiniz rahat etsin maksat

1 yılı bulblr normal yani emin olun hamile dglsnzdr süt korur dedikleri size de ugrams sıkıntı etmyn evde test yapmnzda önermem çıkmıyo çünkü direk kan testine basvrnz içiniz rahat etsin maksat

Ben de 10 aylık kızım varken gebe oldugumu öğrendim. Ben arada mahvoldum ama onlar cok sanslı

O kıpırtılar rahmin kendini toplamasıyla alakalı bence.yakında adet dönemine tekrar gireceksiniz muhtemelen.hamile olduğunuzu düşünmüyorum.

Karnının içindeki kıpırtıların hamilelikten olması için bebeğin 20 haftalık civarı olması lazım farkındasın değil mi? Eğer 20 hafta civarı hamile isen zaten bulantı başlaması değil ancak bitmesi mümkün olurdu. Git al bir test yap , neden ki bu gereksiz paronayalar?

Doğum sonrası psikolojiyi henüz bilmiyorum ama sanırım hormonlar burda da bir güzel karman çorman ediyor kadını.

kıpıtılar derken bebek büyümeden ne kıpırtısı buumusse farketmemen zaten mumkun degıl.muhtemelen gaz dır.hemen regl olmuyorsan 3 ayda baslayıp 1 yıla kadar rgl olmayan var.yıne test yaptırn oladabılır tabıkı.yalnız süte guvenmeyın o sızı korumuyor sadece bebgınızı koruyor.:emir_bebek::KK45:

Doğumdan sonra rahmin tekrar eski haline dönmesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. O kıpırtılar da gaz olabilir, bağırsaklarda dolaşan gazı bebek zannediyor olabilirsiniz. Uzun süre adet olmama durumu olabiliyor gebelikten sonra çoğu insan bunu yaşıyor. Psikolojikman bulantıları gebeliğe yordunuz sanırım kan testi yaptırıp sonuç almak en iyisi sizin için :)

Back
X