Yoksa yinemi üsran yardım edin

Eda clk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
120
36
48
kızlar geçen konu açmiştım size yine bir şey sormak istiyorum bnm bir haftadır kahveringi ve pembe gibi lekelerim geliyo ve bunun yanı sıra midem bulanıyo hamile iyim acaba !!

böyle bi durum yaşayan varmı ? yardım edin bana bir kere böyle olmuştu yine lekeler vardı doktora gittim hamilesin bu sefer oldu dedi test yapmadan bnde çok heycanlamdım test yaptı sonuç hüsran

bu seferde mide bulantı leker var acaba ne ? yoksa bir hastalıgın mı habercisi korkudan doktorada gidemiyorum yardım edin ! her ay umutla çocuk istiyorum ama olmuyo netten araştırdığım kadarıyla hamile olabir yazıyo yerleşme kanaması olabilir diyo napcam yardım edin lütfen

LÜTFEN YORUMLARINIZI KIRICI YAPMAYIN DALGA GEÇMEYİN BİLGİNİZ YOKSA YORUM YAPMAYIN

Son düzenleme:
Nasıl yardım edelim ??
Korkup doktora gidemiyorsan korkmaya devam edeceksin.
Ayrıca bu konuları yerine açın artık ya.
Mune

Bir haftadır neden test yapmıyorsun arkadaşım?
Özel güçlerimiz mi var da bilelim biz?

Bir haftadır neden test yapmıyorsun arkadaşım?
Özel güçlerimiz mi var da bilelim biz?
Siz biliyosunuz demedim bnde zaten böyle bişey yaşayan varmı dedim . Bugun yarın adet olmam lazım test yapsam çıkarmı bilmiyorum

Küresi olan bir arkadaş vardı, birazdan gelip cinsiyetine kadar bakar merak etmeyin.

Yarın eczaneden bir test alın. Ertesi gün sabah ilk lavaboya çıktığınızda testi yapın. Bu kadar.

Regl donemi gecikince de boyle lekelenmeler olur en azindan bende oluyor
O ay kullandigim bir ilac mevsim degisilligi stres vs etkiliyor

Dr gidin kan testinde cikar
Hayirlisi olsun

A

sürekli gittigim dktrdu ve çocuk istedigimi biliyodu ondan dedi
Cocuk istemekle cocuk olmaz ki bunu bilmesi lazimdi
Ayrica her lekelenme gebelik belirtisi degildir
Doktorlar belirtiyle teshis koymaz testle tahlille teshisini dogrular
Bunu demek istemistim

@Mune
Abla konunun yeri burası mı?

Hayret kimse üsran değil hüsran diye düzeltme yapmamış valla konu sahibi ya bir test alıp test yapcan yada iki gün daha dişini sıkıp regli bekliycen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…