Yoksa??

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Kızlar adetimden iki gün önce 17,97ydi adet günümde 120,13 4 gün sonra yani bugün 1173,6 çıktı kime sorduysam iki katından fazla artmış ikiz olabilir diyo. Doktor 4+2 günlükken vajinal muayenede kese göremedi. Bu normal mi? Acaba ikiz mi? Yoksaaaa? Eğer ikizse ben bunlara nasıl bakıcam? Bir derdim varrr

doğmamış çocuğa don biçmeyin hele. ikizse de ikizdir, bi yolu bulunur.

Düzensiz ve hızlı artması hayra alamet değildir.
Umarım bi sıkıntı yoktur ama dr muayeneni geciktirme takipte kal.

Düzensiz ve hızlı artması hayra alamet değildir.
Umarım bi sıkıntı yoktur ama dr muayeneni geciktirme takipte kal.
Bak moralini bozmak gibi olmasinda benim ikizlerden once bi dusugum oldu.onda degerlerimin cogul gebelik degerleri gibi yuksek oldugunu soylemisti doktorum.kese olustu ama bebek yoktu.kurtaj oldum sonra.eniyi sonuc ultrasonda cikar.ikizsede gorunur

Bekleyip usg de görmekten başka çaren yok. Sabredeceksin..

Sürekli kan verme biraz sabırlı ol ultrasonda görene kadar bekle bir kac gün..

Bak moralini bozmak gibi olmasinda benim ikizlerden once bi dusugum oldu.onda degerlerimin cogul gebelik degerleri gibi yuksek oldugunu soylemisti doktorum.kese olustu ama bebek yoktu.kurtaj oldum sonra.eniyi sonuc ultrasonda cikar.ikizsede gorunur

Konu sahibi ben değilim
Ama seninle benzer bir anı da bende var maalesef.

Benim de düzensiz katlanan beta hcglerimin donu kürtajla sonlanmıştı.

Kızlar adetimden iki gün önce 17,97ydi adet günümde 120,13 4 gün sonra yani bugün 1173,6 çıktı kime sorduysam iki katından fazla artmış ikiz olabilir diyo. Doktor 4+2 günlükken vajinal muayenede kese göremedi. Bu normal mi? Acaba ikiz mi? Yoksaaaa? Eğer ikizse ben bunlara nasıl bakıcam? Bir derdim varrr
6.haftada falan gözüküyor genelde kese 8 haftalıkken kalp atışı duyuluyor genelde yani artısı ekşisi mutlaka vardir

Okadar ikiz istemistimki bende..
Tek cıktı benimki :)
Zor olur elbet ama ilerde daha rahat edersiniz,
Ayrıca daha cok yenisiniz,bekleyin hemen derde düşmeyin..

Back
X