Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkiz olup olmadığı ancak usg de belli olur canım. Benim de böyle hızla artmıştı bebek sağlıklı tutunmuş demek oluyorKızlar merhaba beta değerimi ilk öğrendiğimde 24 4 gün sonra 174 2 gün sonra 370 çıktı norrmalde 2 katı olması gerekirken fazlası çıkıyor bu tabili güzel bir şey ama ikiz olma ihtimali yüzde kaç daha 1 ay 2 günlük hamileyimbu arada Allahım isteyen herkese nasip eylesin
Merhaba birşey sorabilir miyim bu süreçte hiç test yaptınız mı benimde gecikmenin 4ncu gunu test yaptım negatifMerhaba, benimde adetimin gecikmesinin 7. Günü değerim 6887 çıktı sizce ben de de öyle bir şey olabilir mi bugün ilk kez verdim kan.
Merhaba evet gecikmemin 3. Gününde yapmıştım testte de çift cizgi çıkmıştı ben de.Merhaba birşey sorabilir miyim bu süreçte hiç test yaptınız mı benimde gecikmenin 4ncu gunu test yaptım negatif
Çok teşekkür ediyorum inşallah seninde pozitif cikarHayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah canımbenim 4ncu günun 3cu gün yaptım negatif akıntım var ama hala gele giden yok
İnşallah canımÇok teşekkür ediyorum inşallah seninde pozitif cikarbeta hcg değerim yüksek olduğu için erken döllenme olabilir diye yazdi birisi bana. Belki sende de geç döllenme vardir o yüzden hala negatif cikiyodur belki
Tamam canım inşallah dua et olur muHayırlı haberlerini bekliyorum seninde buradan yaz mutlaka![]()
Benim ilk değer 307 3 gün sonraki değer 6554 tü ve ikiz değil seninki gayet güzel artmış ayrıca çok fazlaca artmamış ki ikizlikle hcg nin alakası yok dalgalı bir hormon her gebelikte de her kişide de değişkenlik gösteriyor ikizlikle hcg anlaşılmaz yalnızca ultrasonda anlaşılır:)Kızlar merhaba beta değerimi ilk öğrendiğimde 24 4 gün sonra 174 2 gün sonra 370 çıktı norrmalde 2 katı olması gerekirken fazlası çıkıyor bu tabili güzel bir şey ama ikiz olma ihtimali yüzde kaç daha 1 ay 2 günlük hamileyimbu arada Allahım isteyen herkese nasip eylesin
Arkadaşa belirttiğim gibi hcg yle ikizliğin alakası yok aslında :) o yalnızca ultrasonda anlaşılır ki sizin değeriniz haftanıza göre yüksek değil gayet normalMerhaba, benimde adetimin gecikmesinin 7. Günü değerim 6887 çıktı sizce ben de de öyle bir şey olabilir mi bugün ilk kez verdim kan.