Hcg değerlerin nasıldı canımBenim ikizlerim var bakarsin arkadasim.hemde Zevkle bakarsin.allahim iyikibunlari ciftyollamis bana
Aynn katiliyorum.bence biraz bekleyinÇok artması ikiz olduğunu göstermez
Bulunur tabii Allahın gücüne gitmesin inşallahta ikizdir belki biraz beni zorlayacak ama napalımdoğmamış çocuğa don biçmeyin hele. ikizse de ikizdir, bi yolu bulunur.
Neyi gösterirÇok artması ikiz olduğunu göstermez
Ben hic ole degere fln baktirmadim.ikinci gebeligimdi 6 hafta bekledim.sonra kadindoguma gittim.iki kese gordugunu soyledi ama kalp atisi yoktu.20 gun sonra tekrar cagirdi ve pitpit atiyordu kalpleriHcg değerlerin nasıldı canım
Zor ama cok zevkli.ilk hamileliginmiBulunur tabii Allahın gücüne gitmesin inşallahta ikizdir belki biraz beni zorlayacak ama napalım
İlk hamileliğim canım. Benim 4+2de vajinamdan baktı kese göremedi vallahi endişeleniyorum ama beta hcg her geçen 2 gün iki katından fazla artıyorZor ama cok zevkli.ilk hamileliginmi
Bak moralini bozmak gibi olmasinda benim ikizlerden once bi dusugum oldu.onda degerlerimin cogul gebelik degerleri gibi yuksek oldugunu soylemisti doktorum.kese olustu ama bebek yoktu.kurtaj oldum sonra.eniyi sonuc ultrasonda cikar.ikizsede gorunurDüzensiz ve hızlı artması hayra alamet değildir.
Umarım bi sıkıntı yoktur ama dr muayeneni geciktirme takipte kal.
Bekle bakalim.insallah hayirli sonuclar alirsin.ikizsede neguzel bidaha yapmazsin.bir tasla iki kusİlk hamileliğim canım. Benim 4+2de vajinamdan baktı kese göremedi vallahi endişeleniyorum ama beta hcg her geçen 2 gün iki katından fazla artıyor
Bak moralini bozmak gibi olmasinda benim ikizlerden once bi dusugum oldu.onda degerlerimin cogul gebelik degerleri gibi yuksek oldugunu soylemisti doktorum.kese olustu ama bebek yoktu.kurtaj oldum sonra.eniyi sonuc ultrasonda cikar.ikizsede gorunur
6.haftada falan gözüküyor genelde kese 8 haftalıkken kalp atışı duyuluyor genelde yani artısı ekşisi mutlaka vardirKızlar adetimden iki gün önce 17,97ydi adet günümde 120,13 4 gün sonra yani bugün 1173,6 çıktı kime sorduysam iki katından fazla artmış ikiz olabilir diyo. Doktor 4+2 günlükken vajinal muayenede kese göremedi. Bu normal mi? Acaba ikiz mi? Yoksaaaa? Eğer ikizse ben bunlara nasıl bakıcam? Bir derdim varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?