Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan sonra kim ne hissediyor hangi konuyu acacak sizden izin alir artik madem.Bukadar korkuyosanız sağlam koruncaksınız.korunmuyosanız korkuyorum die konu açmıcaksınız.sıkıldım artık şu konulardan.uyuz oldugum için yazmadan geçemiyorum.inşAllah hamilesinizdir...
Okadar çok duydumki spralle korunup hamile kalanı.oyüzden mesela bilinçli olan arkadaşlarım(kesinlikle çocuk düşünmeyenler)aynı anda condom da kullanır.konu açıyosan her türlü yoruma saygı duycaksın,yoksa açmıcaksın.biz ne bilelim hamilemisin değilmisin,müneccimmiyiz.git test yaptır sonucu al.hadi canım rast geleeYokk kaldiysam aldirmam zaten oyle bi dusunce gecmiyo hic aklimdan..sonucta onlar bize allahin en guzel hediyesi...sadece zorlanicam diye cok korkuy
Sen yorum yapma o zaman allah allah ne tipler var ya..sana mi sorucam nasil korunacagimi..sen hic duymadin heralde sprialle korunup hamile kalanlar oldugunu..hic tanimadigi insanlara boyle cemkirenlere de hic tahammulum yok...
Siz konunuzda yazmamışsınız ki spiralle korunuyordum diye. Nerden duysun? Burada saçma sapan yöntemlerlerle güya korunuyorlar sonra hamile kalınca da korunurken kaldım diyorlar :) Saçma yöntemler de işte geri çekme falan, korunma bile değil o. Burada çok var öyle konu açan, valla bunaldık.Yokk kaldiysam aldirmam zaten oyle bi dusunce gecmiyo hic aklimdan..sonucta onlar bize allahin en guzel hediyesi...sadece zorlanicam diye cok korkuy
Sen yorum yapma o zaman allah allah ne tipler var ya..sana mi sorucam nasil korunacagimi..sen hic duymadin heralde sprialle korunup hamile kalanlar oldugunu..hic tanimadigi insanlara boyle cemkirenlere de hic tahammulum yok...
Valla benim adetim ota çöpe geciktigi icin anlayabiliyorum sizi. Hayirlisi olsun hakkinizda. Idrar testi yapin kan testinden once, cok korkuyorsaniz?Insallahhhh oyledir bikacgundur de iyice kafama taktim belki ondan gecikti adetim
Bundan sonra kim ne hissediyor hangi konuyu acacak sizden izin alir artik madem.
Hayatım tabiki kimsenin kimseden izin alması ne haddine.iyi okuyun bizahmet.ama yani akıl var mantık var değil mi.kim ne bilsin hamile mi değil mi konu sahibi.ayrıca herkes her konuya sadece olumlu şeyler yazacak die bi kural varda ben mi görmüyorum....Bundan sonra kim ne hissediyor hangi konuyu acacak sizden izin alir artik madem.
Evet herkes her konuya olumlu seyler yazacak diye yazili bi kural yok.Hayatım tabiki kimsenin kimseden izin alması ne haddine.iyi okuyun bizahmet.ama yani akıl var mantık var değil mi.kim ne bilsin hamile mi değil mi konu sahibi.ayrıca herkes her konuya sadece olumlu şeyler yazacak die bi kural varda ben mi görmüyorum....
Saskinlikla izliyorum ya, kadin hamilelikten korkuyor insallah hamilesindir diyor burda.:):) Cidden uyuz oluyorum şu konulara yazmadan da edemiyorum nedir?
Bazıları gerçekten stres topu yapacak insan arayıp çemkirmeye giriyor buraya..
Insanlar her gun bebek bebek diye uzuluyorsa herkesin bebek istemesi mi gerekiyor? Zaten kucuk bir cocugu varmis konu sahibinin ve zor bir bebekmis belki ikinci cocuguna manen ve fiziken hazir hissetmiyor kendisini? Neden insanlar hep ayni seyi istemek zorunda olsun ki? Huzursuz olmus ve konu acmak istemis. Ilk bebegi kucukken tekrar hamile kalip cocuklari buyuyenlerden "zor ama oluyor gidiyor iste" lafini duyup biraz rahatlamak istiyor da olabilir. Kaldi ki olursa da aldirmam demis. Ne demek allah alir sizden o bebegi? Siz mi belirliyorsunuz bunu? Ben de siz gibileri anlamiyorum. Cok kiricisiniz.Ben anlamıyorum niye bunu dert ediyorsun. Burda her gün insanlar bebek bebek diye kendilerini üzüyorlar cesitli sebeplerden dolayı olmuyor bebekleri. Siz böyle düşünüyorsanız merak etmeyin Allah onu elinizden ceker alır.
bu erkek arkadaşımla yaptım ama az yaptım yok şortuma bıraktı bi şeyini hamile miyimdir minvalinde bir konu değil..kişi derdini paylaşıyor sen dedin diye korunma sistemini mi değiştirecek ya da senin dediğin vakitlerde mi sevişecek..sıkıldıysan okumayacaksın bu kadar basit noktaBukadar korkuyosanız sağlam koruncaksınız.korunmuyosanız korkuyorum die konu açmıcaksınız.sıkıldım artık şu konulardan.uyuz oldugum için yazmadan geçemiyorum.inşAllah hamilesinizdir...
hayırdır vahi mi geliyor nereden biliyorsunuz.?Ben anlamıyorum niye bunu dert ediyorsun. Burda her gün insanlar bebek bebek diye kendilerini üzüyorlar cesitli sebeplerden dolayı olmuyor bebekleri. Siz böyle düşünüyorsanız merak etmeyin Allah onu elinizden ceker alır.
İnşAllah hamilesindir lafı....size basit ama çoğu insan için duadır.hele benim gibi iki kaybı olan bir kadın için.ayrıca inan bana konu sahibesi hamile olsa bile , birgün buraya iyiki doğurmuşum diceği için,yorumumda aykırılık yok.inşAllah hamiledir...saygılar...Evet herkes her konuya olumlu seyler yazacak diye yazili bi kural yok.
Caresiz mutsuz derdini anlatan insana beddua eder gibi insallah hamilesin denmez.
Yazili kurala ihtiyac yok.