Yoksul Çocuklara Yardım Derneği (0-6 yaş)

inciava

herşeyimsin kuzum...
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
351
30
98
41
Arkadaşlar biz bir kaç arkadaş dernek kurmaya karar verdik. Bunla ilgili 2 aydan fazla bir zamandır çalışma yapmaktayız. Bu derneğin amacı yardıma muhtaç yoksul ailelerin bebeklerine yardımda bulunmak. Bu yardım için ilk olarak 0-6 yaş grubu. Mesela bebeklerimizin, çocuklarımızın küçülen elbiselerini, ayakkabılarını yada kullanmadığımız oyuncaklarını yada arta kalan bebek bezlerini vs. yardıma muhtaç çocuklarımıza ulaştırmak. Diğer yandan bazı arkadaşlarımızda yapılacak yardımlara sponsor bulacaklar. Bu sponsorlardan da yeni elbiseler, ayakkabılar, oyuncaklar, bebek bezleri, ilaç yardımında bulunmaları sağlanacak. Bu derneğimize yardımlarınızı bekliyoruz. Bir tek çorap bile bir bebeğin ayaklarının ısınmasını sağlayacaktır. Yardımlarımızı sadece İstanbul sınırları içerisinde değil tüm Türkiye çapında yapmayı düşünüyoruz.. Ayrıca derneğimizde çalışacak gönüllü anneleri, babaları, anne, baba adaylarını da bekliyoruz. Eğer gerekli katılım sağlanırsa derneğimizi en kısa sürede faaliyete geçirmek istiyoruz. Derneğimizde görev almak isteyenler bana mesaj atmaları yeterli. Şimdiden duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederiz...

mesaj atan arkadaşlara tşk ederiz. en kısa sürede irtibata geçeceğiz sizlerle.

arkadaşlar 100 ün altında mesajım olduğundan özelden mesaj atamıyorum.
inciava@gmail.com adresine katılmak isteyenler mail atarsa geri dönüş yapıp bilgilendirme yapabiliriz.

mikelenjo mesajını aldım. mail atarsan ordan sorununla ilgili konuşabiliriz daha detaylı

Back
X