Yoktan sebeplerden beni bıraktı :(

siyah_hayal

tatlı_hayat=)
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
255
2
46
İstanbul
sevgilimle 2 sene 3 aydır çıkıoruz .hiçbi sorun yoktu aramızda farklı şehirlerde okuorz ama aynı şehirde yaşıoruz .bugün ayrıldık ve daha 3 gün önce buluştuk mutluyduk.şimdi bn onu nasıl unutcam napcam bilmiorm .onu sevdim gerçekten çok değer verdim .

Tek taraflı bırakmış olduğuna göre kendi adına bir sorun/sebep görmüş ki ayrılmış...Bu birebir sizinle/ilişkinizle ilgili olmayabilir.

Sizin bile bilmediğiniz bir nedenden dolayı bıraktığına göre ben yapısında dengesizlik gördüm.

Yerinizde olsam bu saatten sonra nedenini niçinini sorgulamazdım bile.

Gidişatı biraz kendi haline bırakın.

Zaman size ne olması ve ne yapılması gerektiğini gösterecektir... :34:

bu 5.ayrılığımz oldu 1 senedir hiç ayrılmadık .geçen akşam üstüne çok gittim bnim de huyumdur .öbr gn bnle konuşmadı falan bnim onu çok sıktığımı söledi

tek taraflı ortada sorun yokken ayrılan erkekten hayır beklemeyin bence sizden soğumuş olabilir belkide başka sebebleri vardır o yüzden sizi bırakmış olabilir

erkeklerin dengesizliklerine bir örnek daha işte. bence hiç üstüne gitme. çok çok zor beklemek ama onun aramasını bekle. çok üstüne gitmende sıkılmış belliki e sende huyum bu diyosun. özler mutlaka mutluyduk diyosun. erkekler böyle şeylerden çabuk bunalıyo.üzülme canım. vardır bundada bi hayır böyle düşün.

zaten mesaj atmam daha ona.çok acı çekiorm birlikte bi gelecek planladık çocuklarımızn ismini bile düşündük çok güzel günlerimiz gçti .geçn sene farklı şeirlerde yaşadık okul durumlarından dolayı.memleketimize dönüp beraber olcağımız günlere gün sayardık .haziranda okul bitip döndüğümüzde çok güzeldi herşey.hep aklıma gelio yine sigaraya başladım o bıraktırmıştı bana sigarayı .şuan okullar başladı ona veda bile edemeden yinew geldim .kendimi boşlukta hissediorum yol boyu ağladım durdum.çok ayrılıklar yaşadık bi o bn ayrıldım hep ..ama o ayrıldığında daha çok acı çktim .

senin için söylemiyorum canım ama ayrıl barış ilişkileri benim hiç tasvip etmediğim durumlar çünkü bir anda böle sendede olduğu gibi erkekler vazgeçebiliyor yoruluyolar çünkü kendimizi nazlandırcaz biraz ilgi görcez diye en ufak şeyde ayrılalım dediğimiz zamnda karşımızdakide insan ve yoruluyor haliyle inş. ararda sende mutlu olursun diye iyi bir dilektede bulanıyım:69:

Back
X