Yol Arkadaşı

cemre76

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
864
574
323
48
Merhaba kk hatunları
4 yıl önce bosandım cocuklarimla bir hayat kurdum mutluyum cok sukur.uzun vadede evlilik dusunmuyorum.ama yanlizlikta cekilmiyor.hayatimda biri olsun istiyorum.sadece sevgili olsa beni mutlu edecek birlikte vakit gecirecegim biri olsa iyi olmaz mi siz ne dusunursunuz yorumunuz ne olurdu bu konu hakkinda.

Merhaba kk hatunları
4 yıl önce bosandım cocuklarimla bir hayat kurdum mutluyum cok sukur.uzun vadede evlilik dusunmuyorum.ama yanlizlikta cekilmiyor.hayatimda biri olsun istiyorum.sadece sevgili olsa beni mutlu edecek birlikte vakit gecirecegim biri olsa iyi olmaz mi siz ne dusunursunuz yorumunuz ne olurdu bu konu hakkinda.
Bilemiyorum olabilir elbette ama bu işlere çocuklarınızdan dolayı x98735728395728945 kat daha temkinli yaklaşmanız gerekiyor önceliğiniz çocuklarınız olsun

Pacayi sivadigim falan yoktu acikcasi.bosandiktan sonra iyi bir iliskim olmadi.yanlis bisey yapmakta istemiyorum.size soruyorum iste😊

Nereye kadar yol arkadaşı?
Tabi sütten ağzı yanan misali sizin durumda olmak hiç kolay değil..
Kime nasıl guveneceksiniz?
Nasip hayırlısı.

Kimseye guvenmek kolay degil guvenmiyorum da.hic cevrem yok.is yerim baska semtte onun icin bayan arkadasim da yok.cocuklar buyuk kendi hayatlari var bana da saygi duyuyorlar ozel hayatima.ben kafa dagitmak yanliz hissetmemek adina birini istiyorum hayatimda hepsi bu.

Neden olmasın? Doğru insan olduktan sonra insan kaç yaşında olursa olsun sevgi önemli değer görmek önemli yeterki kıymet bilene keşsin yolunuz :)

Back
X