• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yol Arkadaşim

çok beğendim gerçekten:hooray:
ben öyle her diziyi izleyemiyorum zaten ama bunda başka bişeyler var
hele o kıza bayıldım allah sağlıklı mutlu bir ömür versin inşallah o kadarmı güzel olur bir çocuk:asigim:
açıkcası hiç ama hiç çocuk düşüncem yoktu sırf bu kızı gördüm çocuk yapacam nerdeysetatlicadiarzu

Bende çok Bekledim Verirler Diye Ama Tatil Günü Diye Vermediler Heralde Neler Oluyo 2.bölümde Fragmanini Izleyenler çitalatabilirlermi Hiç Denk Gelmedi Tv.bi çok Insani Etkiliyeceğini Düşünüyorum şimdiden Iyi Seyirler

ayyyy ben diziyi çok sevdım ama eylülü daha bı cok sevdım
bı kız cocugu bukadarmı tatlı olur bukadarmı bilmiş olur
eşimle resmen kıza hayran kaldık ya...
allah o kızı sanırım adı melis miş anasına babasına bagıslasın.
dızıde patates baskısını unutup yuvaya geldıgındeki sozlerı hala kulagımda
"kınama olmasın bana ,çok kötü oluyoo"""
yerım onun agzını ben yaaaa
maşşşallah maşşallahhh:nazar:Şeniz

bende çok fazla izleyemedim
ama güzele benziyor
tıpkı diğer çağan ırmak dizileri gibi
annem çok beğenmiş
kaliteli bi diziye benziyor dedi....

ayyyy ben diziyi çok sevdım ama eylülü daha bı cok sevdım
bı kız cocugu bukadarmı tatlı olur bukadarmı bilmiş olur
eşimle resmen kıza hayran kaldık ya...
allah o kızı sanırım adı melis miş anasına babasına bagıslasın.
dızıde patates baskısını unutup yuvaya geldıgındeki sozlerı hala kulagımda
"kınama olmasın bana ,çok kötü oluyoo"""
yerım onun agzını ben yaaaa
maşşşallah maşşallahhh:nazar:Şeniz
evet yaaaaaa..çok tatlı bi kız..öyle bi kızım olsun çok isterim.

evet gercekten çok hoş bi dizi gibi, ilk bölümden beni de sardı...herkesin dediği gibi o küçük kıza bayıldım rabbim nazarlardan korusun:nazar:

en son bölümde,
ayla bi kadın var ya..tarım ilacı falan satan kadın onunla tapuya gitti.ama çok da önemli bir mal varlığı olmadığını öğrendi..sonra suatı aradı oralara bakmak için..suat tabii havalara uçtu..
sertaç istanbula döndü..sevgilisi işyerine geldi...kavga ettiler sonra kız fenalaştı dr.a götürdü bu kızı ..pek bişey olmadı yani.......zaten sonunu da göremeden uyumuşum..

ayla fabrikada işe başladı amcasına direnerek suatla dahada yakınlaştı fabrikada değişikler yapmaya basladı . amca oğluda artık ayladan yanaydı amca oğlu suat ,ayla,nayıde ablasıyla izmire gttiler ayla zeytın yagı için yeni
şise siparişi vermiş dizinin sonunda aileye şişeyı gösterdi kadın vücudu seklınde şişeydi herkes şaşkınlık içinde kaldısırnaşık şey

Back
X