• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yol gösterin; dava etmeli miyim ? yoksa konuşarak halledilebilir mi?

birebir muhatap olmak istemiyorum bu sebeple hediye etmedim ; ayrıca bu insanlar kışın napıyorlardı ki ? aynı sistem devam etsinler :KK11:

Sen sadece yöneticiye bu rahatsızlığını dile getir özel olarak!!!!onun gidip;isim vermeden;rahatsız olan komsular var.bir daha yapmayın.iceri çamaşırlık alın kurutun desin.Sen kendini kotu etme arkadasım.Yonetici bunu yapmak zorunda.o yüzden o binada yönetici!!!!sen toplantıda uygun bir dilede getirebilirsin fakat;o kişide toplantıda olup,ters cevap verir.arada husumet olur.en iyisi yönetici bu isi cozsun.

Çok yazık yahu, insanlarda edep denen bir şey kalmamış. Muhafazakarlar diyorsunuz, muhafazakar insan iç çamaşırlarını apartman önünde sergiler mi? Yani afedersiniz ayının teki olması lazım.
Ne kadar görgüsüzce bir hareket..
Annemden biliyorum eskiden balkona çamaşır astığı dönemde,bilmem kaçıncı katta oturmamıza rağmen, ön tarafa büyük parçaları, havluları vs. asar, iç çamaşırlarını hep en arkaya ya da aralara karşıdan görünmeyecek şekilde asardı.ayıp, insana karşı asılmaz derdi.
Şuraya bak iç çamaşırı sergisi yapar olmuş insanlar.acaip sinir bozucu
Mutlaka yöneticinizle paylaşın ilk etapta.çünkü o çözüm bulmak zorunda

Toplantida yoneticiye de lafi sokun. Bu konulari aslinda onun halletmesi gerektigi ama nedense sanki baska apartmanin sorunuymus gibi hic ustlenmedigini, beceremiyorsa birakmasi gerektigini soyleyin bence.

Ben sabah erken çıkıyorum 5gibi dönüyorum karşımda donlar :/ Komşum onların bodrum katta oturanlara ait olduğunu balkonları olmadığı için oraya astıklarını söyledi. Bunu söylerken de ses tonu "aman nolcak amma abarttın" der gibiydi. Bir çamaşır teli alıp hediye edesim var da bizzat muhatap olmak istemiyorum.
Doğru, bodrum kattakiler asmış olabilir. Balkonları olmadığı için. Portatif çamaşır askılıklarından alıp hediye edin. İpi kaldırmaları karşılığında. Bodrum katta oturan kişi ya öğrencidir, ya apartman görevlisi, maddi durumu iyi olmayan biriside olabilir. Biraz daha farklı yaklaşırsanız, onlarda sizinle innatlaşmazlar.

Ben üslübunuza takıldım doğrusu
Yazıp yapıştırdığınız kağıda da " kro , burada elit insanlar oturuyor " yazdıysanız o kağıdın parçalanması çok normal .

İnsanları öncelikle hakir görmeyerek başlayabilirsiniz işe.

Ciddi misiniz :-/ ne kadar anlayışsız ne kadar medeniyetsiz insanlar ya........ bir de benim yaşım genç yeni evliyim hayatı yeni tanıyorum yani nerede nasıl tepki verilecek bilmiyorum. ani çıkışlar yapıp zarar görmekten korkuyorum

Malesef ciddiyim. O bahsettiginiz elit kesim tam da bu sebepten bir sey demiyordur diye dusunuyorum.
Zaten bazi yerlerde camasir asmak yasak ama ben mesela istanbulun en luks semtlerinden birinde yasiyorum. Burda sadece anacadde uzerinde yasak var. Belediyenin yasagi... yani gayet boxer sutyen tanga asabilirsiniz buna hic kimse karisamiyor. Ama tabii sizin bahsettiginiz ortak alan... ortak alanin isgali diye dava acarsaniz acarsiniz ama boxer sutyen veya t shirt kot hic farketmiyor.

Ben üslübunuza takıldım doğrusu
Yazıp yapıştırdığınız kağıda da " kro , burada elit insanlar oturuyor " yazdıysanız o kağıdın parçalanması çok normal .

İnsanları öncelikle hakir görmeyerek başlayabilirsiniz işe.
elbette öyle yazmadım; şurda kız kıza konuşuyoruz içimi dökerken biraz sinirlenmiş olabilirim ama kapıda yazdığım şey "lütfen asmayın misafirim geliyor ayıp oluyor" şeklindeydi

elbette öyle yazmadım; şurda kız kıza konuşuyoruz içimi dökerken biraz sinirlenmiş olabilirim ama kapıda yazdığım şey "lütfen asmayın misafirim geliyor ayıp oluyor" şeklindeydi
Dogru olanı da bu olurdu zaten.
Ama ne olursa olsun kımse ıcın boyle dusunmeyın .
Kız kıza da olsak ınsanlar burda sızın soylemlerınızden yapıyor karakter analızınızı

Merhaba; apartmanımızın girişinde beton biraz geniş boş alan var. Birisi oraya merdiven demiri ile duvar arasına ip bağlamış çamaşır asıyor. Bilirsiniz apartmanlarda balkona çamaşır asmak bile yeri gelir sıkıntı olur görüntü kirlendiği için fakat bunlar bildiğiniz atlet boxer falan asıyor. Eşim yöneticiyi uyardı kim yapıyorsa yapmasın diye; yönetici bilmiyorum demiş. Ben de kapıya yazı astım bayramdan önceydi yırtıp atılmış. Bu inat nedir anlamıyorum evimize misafir geliyor elalemin baksırları arasından geçiriyoruz. Bi de bu apartmanda akademisyenler veterinerler öğretmenler oturuyor elit de yani ama bir biz mi rahatsız oluyoruz anlamıyorum. Burası bir taşra ili bu yüzden mi kroluk anlamadım gitti.Yarın apartman sakinleri toplantısı var; eşim katılamayacak sınavı var ben katılacam bu sorun değil fakat yine muhafazakar bir şehir olduğu için hep erkek eşler katılacak biliyorum beni kaale almamalarından endişe ediyorum. Böyle olursa da tartışma çıkaracam biliyorum. Çıkarsa çıksın tabi ama birkaç yıl burdayız şimdi evimiz de iyi yani.... bilemedim nasıl bir yol izlemeliyim ?? (Ben de okumuş etmiş biriyim kendi hakkımı savunamadıktan sonra okumuş cahil olursun diyorum kendime)
Korkup çekinmeyin yeter ki.. Çatır çatır konuşun her gün apartman girişinde don görmek istemediğinizi devam etmesi halinde olacaklardan sorumlu olmadığınızı belirtin.

Malesef ciddiyim. O bahsettiginiz elit kesim tam da bu sebepten bir sey demiyordur diye dusunuyorum.
Zaten bazi yerlerde camasir asmak yasak ama ben mesela istanbulun en luks semtlerinden birinde yasiyorum. Burda sadece anacadde uzerinde yasak var. Belediyenin yasagi... yani gayet boxer sutyen tanga asabilirsiniz buna hic kimse karisamiyor. Ama tabii sizin bahsettiginiz ortak alan... ortak alanin isgali diye dava acarsaniz acarsiniz ama boxer sutyen veya t shirt kot hic farketmiyor.
Korkup çekinmeyin yeter ki.. Çatır çatır konuşun her gün apartman girişinde don görmek istemediğinizi devam etmesi halinde olacaklardan sorumlu olmadığınızı belirtin.

Toplantıda dile getirin diğer daire sakinlerinin tepkisine göre hareket edersiniz. Sizi çok iyi anlıyorum okumakla insanlık olmuyor karşı apartman balkon mesafemiz çok yakın el uzatsan yetişirsin Yen'i taşınan eğitmen çift sürekli donlarını en öne asıyor günlerce ipte bekliyor çamaşır camı açıyorum manzaran don. Ben de ilk fırsatta uyarmayı düşünüyorum

Simdi bir de olayin su boyutu var; siz yonetici bulunmasina ragmen oraya kafaniza gore kagit asamazsiniz. Herkes kafasina gore kagit assa ne hale gelir? Siz kafaniza gore kagit asabiliyorsaniz onlar da camasir asar kafalarina gore. Rahatsizliginizi anliyorum. Ama siz de kural ihlal ederek insanlara kro diyerek biraz yanlis yapiyorsunuz. Hele ki nerde nasil konusacagimi bilmiyorum diyorsunuz... siz bu konuyu bence kapatin. Fevri davranip insanlari kiskirtacak basiniza bela alacak gibi duruyorsunuz. Zaten ortak alanin nasil kullanilacagi oylamayla belirlenir. Kimse rahatsiz degilse konuyu acip bir de oy birligiyle camasir asma hakki kazandirirsiniz onlara. Gordugunuz tepkiyle kalirsiniz.

Simdi bir de olayin su boyutu var; siz yonetici bulunmasina ragmen oraya kafaniza gore kagit asamazsiniz. Herkes kafasina gore kagit assa ne hale gelir? Siz kafaniza gore kagit asabiliyorsaniz onlar da camasir asar kafalarina gore. Rahatsizliginizi anliyorum. Ama siz de kural ihlal ederek insanlara kro diyerek biraz yanlis yapiyorsunuz. Hele ki nerde nasil konusacagimi bilmiyorum diyorsunuz... siz bu konuyu bence kapatin. Fevri davranip insanlari kiskirtacak basiniza bela alacak gibi duruyorsunuz. Zaten ortak alanin nasil kullanilacagi oylamayla belirlenir. Kimse rahatsiz degilse konuyu acip bir de oy birligiyle camasir asma hakki kazandirirsiniz onlara. Gordugunuz tepkiyle kalirsiniz.

Arkadaşım bence konuşun ya Belkide bekar genclerdir yapan.birde çamaşırlar kurulmuyor evde kurutmak iskence.Daha iyi kurutacagi bir yol gösterilmeli.camasir kurutma aparatına koysa bari.disari serecek madem insanların geçtiği yer cidden uygun değil ama konuşup çözüm şunun.anlayis gösterin yol gösterin.kavga gurultuyle birseyi çözmeye çalışmak kolay olanı ama ne durumdalar bı bakmak lazim.rahatsziliginizi dilegetirin tabiki.bem kendi balkonuna beyazları asmiyorum prensip meselesi birazda

Ev alma komşu al diye boşuna dememişler . Ne alaka oraya çamaşır asmak?uyarilmislar da . Belki yazıyı gören onlar değil de çocuklar yirtmistir. Güzel ve kibarca konuşun olmaz ise başka yöntem bulursunuz.
Malesefki insanlar sene olmuş 2017 güm güm hali silkemekte devam ediyor. Ben sofrabezi dahi silkelemem.
ApartMan içinde çay demleyip içen çocuklarida apartmanda çığlık çığlığa oynayan komşular gördü bu göz. Binlere söyle kafaya girmedi çocuğum uyku saatinde apartman içi sanirsın kreş. Beterin beteri var.

Back
X