Yol gösterin lütfen

Çocuk sayımıza çocuk sevgimize göre karar vereceksek, 5.'yi de 6.'yı da doğurabiliriz o zaman bacım, kim tutar bizi? =)
O yüzden çocuk sevgimizi yavaşça yere bırakıyoruz ve olaylara şöyle bakıyoruz; bu çocuklar yarın bir gün büyüyüp, yuvadan uçacaklar, uğraşacak bebeklerim olmayacak. Peki o zaman ben neyle uğraşacağım? Kendime çocuklarımdan başka bir hayat kurmamışım, onlardan başka bir işim olmamış, peki şimdi ne yapacağım? Hala gençsiniz. Kendinize bir altın bilezik edinmek için hala geç değil. Bir meslek öğrenin, eğitiminizi tamamlayın. Yani bence böyle de, yine sizin bileceğiniz iş tabi.
Bir meslek ögrenin egitiminizi tamamlayın dedinizya ne gibi bir meslek bulabilirim yardımcı olurmusunuz? Çok teşekkür ederim 😊

Bence siz bebek büyütmeyi seviyorsunuz gibi geldi? Büyüyünce de yenisini yapayım.

3. Çocuktan önce
Ehliyet alın
Liseyi bitirin
Üniversite okuyun
Çalışmaya başlayın

Eşim iyi birisi diyorsunuz da dünyanın Bi bir türlü hali var. Yarın öbür gün bosanacak duruma gelseniz ne olacak?

Kendinizi bir birey olarak görün lütfen.

Bence siz bebek büyütmeyi seviyorsunuz gibi geldi? Büyüyünce de yenisini yapayım.

3. Çocuktan önce
Ehliyet alın
Liseyi bitirin
Üniversite okuyun
Çalışmaya başlayın

Eşim iyi birisi diyorsunuz da dünyanın Bi bir türlü hali var. Yarın öbür gün bosanacak duruma gelseniz ne olacak?

Kendinizi bir birey olarak görün lütfen.
İnşallah 3 cü çocuğu rafa kaldırdık ehliyet için 3 günden beri eşim sağolsun çalıştırıyor harcliklarimla para biriktirene kadar devam 😊 aöl de ek sınav olmadı sene tutmadı sınavlara daha iyi çalismayı düşünüyorum insallah nasıl bir bölüm seçsem diye karar veremiyorum suan kuran bilgim var lise düz okuyorum bitince 2 sene ilahiyat okusam kuran kursu hocası olabilir diye düşündüm ama baska ne olabilir cocuklar ufak oldugundan karar veremiyorum

Bir arkadaşım da demişti okul bitene kadar 3 cü çocuğu düşünün diye kafam karışık 😁

Bir meslek ögrenin egitiminizi tamamlayın dedinizya ne gibi bir meslek bulabilirim yardımcı olurmusunuz? Çok teşekkür ederim 😊
Neye ilginiz beceriniz var bilmiyorum ama ilahiyat demişsiniz. İlginiz varsa güzel ama sonra kpss'ye girip atanmalısınız sanırım öğretmen olmak için. Önlisans düşünüyorsanız yerinizde olsam sağlıkla ilgili bir bölüm okurdum; anestezi, diyaliz, fizyoterapi, diş protez filan gibi... İş bulması bir çok önlisans bölümüne göre daha şanslı bölümler.

3.çocuktan önce çok iş var. Siz kendinizi gelistirmeden cocuklarınıza da hic bir sey veremezsiniz. Liseyi bitirin sonuna kadar okuyun. Ehliyet alın. Ayaklarınızın üzerinde durun

Back
X