Yola cikmak

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Doğuma 3 hafta kala 10 saat yolculuk yapılır mı özel arabyla. 2 saatte bir mola vererek.

Benim dogumuma 3 haftadan birkac gun az var. Su an yapmam. Doktorum da 35. haftadan sonra seyahati tavsiye etmiyor. Riskinin yaninda cok da rahatsizlik verici olur.

Doğuma 3 hafta kala 10 saat yolculuk yapılır mı özel arabyla. 2 saatte bir mola vererek.
doktoruna danısmadan cıkmazsın zaten. 5 6 saat bıle rısklı sızınkı 10. ayrıca cocugun dogumu kesın 40 olacak dıye bı sart yok. hem cocuga hem sana rahatsızlık verır bu yolculuk. hem acıl dogumda yada ıhtıyacın olsa kendı doktorundan 10 saat uzakta olcaksın.

Doğuma başka şehre gideceğim canim gideceğim yerde olacak dogum.

Arkada uzanarak gitsem dayanamaz miyim acaba.dogum icin gidecektim başka sehre
Arkada uzanmak veya ön tarafta ayakları torpido gözünün üstüne uzatmak güvenli değil. Kazada, hatta sert bir savrulmada hiçbir güvenliğiniz olmaz. Ayrıca ben arabanın arkasının da o kadar rahat olduğunu düşünmüyorum. Birçok gebe 37. haftasında kendi yatağında bile rahat edemiyor. Bu kesinlikle sizin bileceğiniz bir iş. 37. haftada benim ödemim olmaz, belim ağrımaz, tuvaletim gelmez diyebiliyorsanız ne güzel. Bundan da öte doğum riskinizin olmadığına emin olmanız lazım. İmkanınız varsa yolu ikiye bölün en azından. Dinlenerek gidin.

Sağol canim haklisin ama mecburiyet birazda. Keşke hemen cikablsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…