yaptım bir kaç kez ama artık yıldım sanırım.öyle bir bakışları var ki kendimi bir suç işlemiş gibi hissetmeye başladım.sanki ayakta gitsen ölürsün der gibi bir bakışları var.zaten dayanabildiğim kadar gidiyoum istemiyorum hakkım olan yeri bile ama bebeğimi aşağıda taşıdığımdan sıkıntı yaşıyorum o sarsılmalar ve tıkış tıkış olunca.
Arkadasim orasi senin yerin, o onlarin ayibi,yazik degil mi sana karnindakine?
Sıkış tepiş otobus,fren yapilsa one firliyorsun,zaten hormonlar nedeniyle bitkinsin kolay mi oyle.
Insaniyetle ilgili olsa
"lutfen yasli_hamile_gazi_engelliye yer verin "yazmazdi, koltuk kenarlarinda belirtilmezdi (istanbulda bu koltuklarin kumaslari bile resimli algi olusturmak icin)
O bolumler ihtiyac sahipleri icin. Zaten koca otobuste 6_8 kisilik icin koltuk ayirmislar. Kactane hamile olabilir ki koca otobuste!
Bizler icin ayrilan yer orasi,elbet ozgur halimize geri dönecegiz.
Engelli asansoru de oyle. Bizler icin!
Ama sagliklilar biniyor engelli vatandas kuyruk sirasi bekliyor. Ayıp yahu!
Azcik duyarlilik lutfen..
Sen bir de 6 aylıkmissin, ben 3aylikken omrumde bir defa istedim.(kullanmiyorum)
Hatta birkeresinde bayilacaktim soguk ter döktum,nefes alamadim.., yanimdaki koltukta oturan 45 yaslarindaki birini kaldirdim cok kotuyum bayilacagim musade eder misiniz oturayim diye.(1saatlik yolum kalmisti) adam anlayip tabi dedi hemen allah razi olsun.
Hepimiz insaniz,olabiliyor boyle seyler..
Kendine saygi duy,cocugunu dusun allah korusun..