• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolculuk

zeynobasad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
64
11
3
33
kızlar merhaba

Malum haftaya bayram eşimin ailesi köyde bayramda Arefe'den bir gün önce köye gidelim bayramın 4.gününe kadar duralım diyor eşim.
Bende 34 haftalık hamileyim evde incecik elbiselerle yatıyorum sıcaktan , şimdi oraya gidince haliyle rahat olamıcam. Hiçte gidesim yok :( kendi evimi çok arıyorum .. eşimi kırmadan bu sorunu nasıl çözebilirim . Köyde 2 saatlik mesafede bu arada

Hamilesiniz zaten. Rahat olamıyorum gitmwsek olmazmi hamikeyim zaten diyin. Naziniz gecmezmi?

kızlar merhaba

Malum haftaya bayram eşimin ailesi köyde bayramda Arefe'den bir gün önce köye gidelim bayramın 4.gününe kadar duralım diyor eşim.
Bende 34 haftalık hamileyim evde incecik elbiselerle yatıyorum sıcaktan , şimdi oraya gidince haliyle rahat olamıcam. Hiçte gidesim yok :KK43: kendi evimi çok arıyorum .. eşimi kırmadan bu sorunu nasıl çözebilirim . Köyde 2 saatlik mesafede bu arada
Eşinize direkt söyleyin, evde rahat edemezken 34 haftalık halinizle ailesinin yanında hiç rahat edemezsiniz.

Gitmeden bence olmaz ama günu birlikte gidilebilir dayanilabilirse belki 1 aksam kalinabilir ama 4 5 gün kalmak gercekten zor olur cok haklisiniz. Ben olsan ya günu birlik gider gelirim ya da 1 aksam sabrederim oda üzulmez bende kendime laf ettirmemis olurum.
Hayirli dogumlar bu arada.

Doğrudan söylemek en mantıklısı..
Hem karnı burnunda, krampların yatırmadığı, sıcak basmasının eziyete dönüştüğü, çatı ağrıları başlamış birini bir zahmet rahat bırakmalılar zaten..
Son rahat dönemler bunlar:sus:bebekten sonra hep bi ekşın:KK28::KK56:

kızlar merhaba

Bende 34 haftalık hamileyim evde incecik elbiselerle yatıyorum sıcaktan , şimdi oraya gidince haliyle rahat olamıcam. Hiçte gidesim yok :KK43: kendi evimi çok arıyorum .. eşimi kırmadan bu sorunu nasıl çözebilirim . Köyde 2 saatlik mesafede bu arada

Mazuratın var onu dile getir kocan gitsin gelsin hamile insan ne oturabilip kalkabiliyo nede rahat rahat uzanabiliyor bunu eşinle konuş senin halini anlarsa o anlar onu ikna ettin mi gerisi hikaye üstelik 2 saat de yolculuk eh birde bunun dönüşü var gerçekten senin için sıkıntı olur inşallah konuşarak halledersiniz eşinle kolay gelsin Allah analı babalı sağlıklı bebeğimiz olmasını ve doğumlar geçirmeni Rabbimden dilerim stresden uzak dur iyi günler

Eşin niye kırılsın ki can taşıyorsun sıkıntın var. Çocuk onun da çocuğu senin rahatını düşünmeli. Anlayacak bir insansa direkt söyle.

kızlar merhaba

Durumu eşinle paylaş en azından bir gün kalıp gelin nasılsa 2saatlik yolmuş

Back
X