Yolculuk ..

Yusmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
1.802
830
123
Kizlar merhaba ... Benim adetime 2 gun var gebelik testi yaptim pozitif .. Yarin 10 saatlik bi otobus yolculugum var .. Kan testi yaptirmama esim izin vermiyo , bi önceki gebeligimide erken ogrendik kimyasal oldu cok uzuldugum icin , bunu adetinden bi hafta sonra yapcaz diyo .. Ama ben korkuyorum yolculuk sorun olurmu diye

Canım bende hamile olduğumu öğrendiğimde mayıs ayında, antalya da tatil ayarlamıştık kıştan. Doktorum izin vermedi. Yakın bi mesafe olsa tsmam ama 10 saat çok uzun demişti bana. Ama kendi arabanızla gidicekseniz 2 saatte bir dinlenip ayaklarını uzatıp biraz yürürsen sıkıntı olmaz demişti

Malesef otobus yolculuğu napsam bilemedim yaa doktora da izin vermiyo kocis

Fikri olan yok mu
10 saatlik yola hemgittim hem de döndüm hamile olduğumu bilmiyordum leken felan yoksa sorun olmaz hamile olduğumu öğrendikten sonrada seyehat işimiz oldu 9 saatlikti çok şükür birşey olmadi.doktora sorduğumda kanaman felan yoksa gidebilirsin demisti

Him masallah Allah bagislasin bebegini:) otobusle mi gittin sende

Kuzum ben hamile oldugumu bilmeden 13 saat yolculuk yaptim bir gun dinlenip tatil yapip geri dondum. Bir hafta sonra once 7 uc gun sonra 3 ertesi gun de 16 saat yolcukla evime geldim ve haftasina 1.5 aylik hamile.oldugumu ogrendim :) nasibi varsa rabbim koruyor emin ol. Dr da yaz icin yine 16 saatlik yolculugu sorduğumda kanaman yok o yuzden istersen amerikaya bile.gidebilirsin. sadece molalarda yuru dedi. Sukur sorunumuz yok

Bu arada tebrik ederim canım. Allah sağ sali kucağına almayı nasip etsin inşallah. Topiklerin birinden hatırlıyorım seni
Allah razi olsun canim benim aminnn.. Valla ilki kimyasal oldugu icin sevinemedim daha .. Bi 10 gun de sevinemicem galiba .. Bide bu Yolculuk derdi basimda Allaha sığınıp cikcan yola artik napayim :)

Hay masallah sana canim yaaa :) supersin .. Rabbim esirgesin yavrunu .. Bende cikacam Allaha emanet
s

Allah razi olsun canim benim aminnn.. Valla ilki kimyasal oldugu icin sevinemedim daha .. Bi 10 gun de sevinemicem galiba .. Bide bu Yolculuk derdi basimda Allaha sığınıp cikcan yola artik napayim :)
Öyle canım doktora gidemiyorsan dua et çık yola. Yiyecek ekmeği varsa bişry olmaz Allah ın izniyle. Ben yolculuğa çıkmadım doktor öyle diyince tatili iptal ettik. Ama 1 ay sonra kürtaj olmak zprunda kaldım kalbi atmadığı için. Yani Allah yeter ki ol desin

Ya benimde kardesim bende tek gidemez bende onla gider gezer gelirim diyordum .. Hemde dugunumuz var .. Denk geldi .. Doktora istesem rahat giderim ama esim izin vermiyor iste sonra kimyasal.olursa uzulcen diye .. Ama ben zateb cift çizgiyi gormusum hamileyim diyorum yani anlamıyor ki

Him masallah Allah bagislasin bebegini:) otobusle mi gittin sende
Arabayla gittik canim hatta bayramda yine gideceğiz hamileysen bile çok küçüktür etkileneceğini sanmiyorum. Ben iki defA yolculuğa ciktim hamile olduğumu bilmiyordum hatta lekem vardi ben hasta olduğumu düşündüm çok şükür birşey olmadi. Kismeti varsa bu dünyada hic bi şey olmaz

Gideyim yani degil mi gideyim ev de durdukca daha beter strest oluyorum:) Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin

Benim BAT 25 Agustos tu... hala bisey yok. 2 BATtan iki gün önce ve BAT günü test yaptim ikisi de negatif.
3. Gün bugün hala adetimden haber yok..
1hafta sonra, Pazar günü de arabayla Vatana sila yoluna gidicez nasipse..
Arabayla en az 24-25 saat.
Ne yapsam bilemedim. 2 test yaptim negatif ee hafta sonu da girdi araya...

Bende 6 haftalik hamile oldugumu bilmeden 12 saatlik yolculuk yapip 2 koca valizi tasidim fakat hicbir sikintim olmadi cok sukur. Insallah sizde de bi sikinti cikmaz ama olmayacak diye birsey yok o yuzden bir doktora danissaniz iyi olurdu.

Bacaklarda uyuşma olabilir. Imkanınız varsa siz iki kişilik koltuk alın ayaklarınızı uzatın. Bir de yastık alın mutlaka. Benim arkadaş da 22 saatlik yolculuk yaptı otobüsle. Üç hafta sonra aynı yolu geri geldi. 7 haftalıkken gitmişti. Bir sıkıntı olmadı. Inşallah sizde de olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…