Adam kendini savunmak için en geçerli soruyu sormuş, kravatı da varsa tamamdır.
1 aya kalmaz otobüsüne ve gece tek başına sokağa çıkma cüretini gösteren yeni avlarının arasına döner.
Yukarıdakiler hamile sokağa çıkmasın, kahkaha atmasın vs. incilerini dizerse, halk ne yapar uygulamaya geçirir bunları.Kadin dusmani bu ulke erkekleri, asagidan yukari, yukaridan asagi hepsi kadin dusmani:S
Yukarıdakiler hamile sokağa çıkmasın, kahkaha atmasın vs. incilerini dizerse, halk ne yapar uygulamaya geçirir bunları.
Çok merak ediyorum mesela trt'de hamile kadınlar sokağa çıkmasın diyen adam, geçtiğimiz aylarda parkta hamile olduğu için spor yaparken dayak yiyen kadını haberlerde izlediğinde ne hissetti? Gerçekten merak ediyorum. Ağzından çıkan nereye varacak bilmeli insan.
http://www.diken.com.tr/zeka-gerili...smar-davasinda-iki-ayri-rapor-beraat-getirdi/
Bence bir sey hissetmediEunike . fazla iyi niyetlisin. Bu zihniyetten gelenlerin bazilari icin kadin:soylarinin devami icin bir arac, ev temizligi ve kendilerinin asgari bakimi icin bir kole, otesi yok.
Malesef bence de öyle, suça azmettirdi normal bir ülkede o söyleyenin eylemi gerçekleştirenden önce ceza alması lazımdı.Sence ne hissetmiş olabilir,ohh iyi olmuş demediyse bende hanım değilim..
Bunlar varya aleni kadın düşmanı bir kesim..
Malesef bence de öyle, suça azmettirdi normal bir ülkede o söyleyenin eylemi gerçekleştirenden önce ceza alması lazımdı.
Linkteki haberi görmemiştim daha öncephilly korkunçmuş, bana zaten bu tip olaylardaki engeli bakınca anlaşılıyormuş, yok anlaşılmıyormuş diye araştırmaları bile tiksindirici geliyor. Suç suçtur, suçu hafifletici nedenler aranıyor resmen.
O sonuncu en önemlisi tecavüze de uğrasa doğurmalı, devlet bakar.Kadını nasıl görüyorlar acaba..
Evde otursun yemek yapıp kocalarının bebelerinin donlarını yıkasın,onların istediği bu işte..
Birde doğursun o çok öenmli..
O sonuncu en önemlisi tecavüze de uğrasa doğurmalı, devlet bakar.
Su yorum için çokmu düşündün..Ne demek EVET oyu verdimi tamamdır.kizim sen kaç yaşındasın hele dede.ona göre yorumlar yapayım sana.Salakmisin kızım sen...Güçlü Türkiye'cileri bu postun altına da bekleriz. Neyse kravat takarsa Güçlü Türkiye görüntüsü vermiş olur. Bu vatansever tecavüzcü de Evet oyu verdi mi tamamdır. Onun yerine de otobüsü tutuklarlar nolacak.
Su yorum için çokmu düşündün..Ne demek EVET oyu verdimi tamamdır.kizim sen kaç yaşındasın hele dede.ona göre yorumlar yapayım sana.Salakmisin kızım sen...Mune kusura bakma Ama bu salak kelimesini kullanmam lazımdı..Ne demek EVET oyu kullanırsa tamamdır demek..Ama olmazki o öyle tahrik yazıları yazacak bende burada sinir olacam eee napim böyle yorum yapan olsa,olsa salaktir.. Bekliyorum banla beni mune
Hayır oyu kullananlarida görüyoruz dicem.nasil insan olduklarını dicem ..Ama .?????
Hayır oyu kullananlarida görüyoruz dicem.nasil insan olduklarını dicem ..Ama .?????
Devlet önce mevcut sokak çocuklarıyla ilgilensin zira yenilere ihtiyaç olmayacak kadar fazlalar zaten.O sonuncu en önemlisi tecavüze de uğrasa doğurmalı, devlet bakar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?