Yolda bizimle gelen akrabalarımız

Yerinizde olsam "ama biz oradan geçmiyoruz falan yerden de arkadaşlarımızı alacağız" deyip indirirdim. Ama olayın sıcaklığıyla bir şey diyememişsiniz belli. Bundan sonra aklınızda bulunsun.

O kadar az zamanımız vardı ki yoksa araba falan değil derdim. Aynı şehirde olsak umrumda olmazdı
Ben anlıyorum seni,nişanlısın ve fırsatın yok,insan başbaşa güle konuşa yolculuk etmek ister,onlar anlayışlı olmalılardı.
Kendini suçlama,senin dışında gelişmiş,arabadan indirsen de,neden fevri davrandım,arkamdan konuşturdum diye üzülürdün,surat asmakla da iyi yaptın,sana mı sordular binerken...

Ay biz de geçen sene eşimin memleketine gitmiştik. Ben hiç istemedim eşim dönüşte geze geze geliriz dedi ben de neyse tamam dedim. Dönüşte abimler de vardı. Gelmeye teklif ettiler. Ben yok biz başka yerlere uğrayacağız demiştim. Yola çıkacağımız gün bi baktım eşimin amcası eline çanta almış arabaya doğru geliyor. Kendi kendine plan yapmış adam. Deli olmuştum deli. Bir şey de söyleyemedim . Yol boyunca gezmeyi bırak tualete zor durduk. Adam çabuk çabuk gelme derdindeydi sadece gezmeye tabi. Ama işte insan sınır oluyor ama o anda koca koca adamlar teklifsiz iş yapınca bir şey diyemiyorsun, anlıyorum . Bir şey desen sen terbiyesiz onlar saygı duyulacak yaşlı insanlar oluyor 😏

Cok yakinin da degilmis keske o an bir yalan uydursaydin biz filanca yere ugrayip oyle donecegiz diye. Ben kirkyilda bir nisanlimla araba yolculugu yapicam ve uzak akrabalarim bana bile sormadan arabaya dolusacak. Deli olurdum sanirim. Oyle duyarsiz insanlara naiflik sokmez. Neyse olan olmus. Birdahakine bu tarz durumlar icin beyaz bir yalan hazir olsun cebinizde.

Yolda arkadaşlarımız bekliyo birlikte ordanda şuraya geçeceğiz kusura bakmayın deseydiniz keske ama işte boşluğunuza gelmiş böyle durumlar hep olur bunu unutmayın olursa şöyle dicez diyerek baştan aranızda konuşursanız hiç sıkılmazsınız

Senin yapacağın ya götürmeyi çok isterdim ama ugrayacagimiz yerler var dışarıda vakit gecirecegiz kusura bakmayın dicektin onlarda inecekti şimdi vah demen bişey ifade etmiyor artik

Ben anlıyorum seni,nişanlısın ve fırsatın yok,insan başbaşa güle konuşa yolculuk etmek ister,onlar anlayışlı olmalılardı.
Kendini suçlama,senin dışında gelişmiş,arabadan indirsen de,neden fevri davrandım,arkamdan konuşturdum diye üzülürdün,surat asmakla da iyi yaptın,sana mı sordular binerken...
Sağolun ya çok teşekkür ederim ❤️ İçimi ferahlattınız

Ay biz de geçen sene eşimin memleketine gitmiştik. Ben hiç istemedim eşim dönüşte geze geze geliriz dedi ben de neyse tamam dedim. Dönüşte abimler de vardı. Gelmeye teklif ettiler. Ben yok biz başka yerlere uğrayacağız demiştim. Yola çıkacağımız gün bi baktım eşimin amcası eline çanta almış arabaya doğru geliyor. Kendi kendine plan yapmış adam. Deli olmuştum deli. Bir şey de söyleyemedim . Yol boyunca gezmeyi bırak tualete zor durduk. Adam çabuk çabuk gelme derdindeydi sadece gezmeye tabi. Ama işte insan sınır oluyor ama o anda koca koca adamlar teklifsiz iş yapınca bir şey diyemiyorsun, anlıyorum . Bir şey desen sen terbiyesiz onlar saygı duyulacak yaşlı insanlar oluyor 😏

Ne güzel dediniz bişey desen sen terbiyesiz onlar saygı duyulacak yaşlı insanlar oluyor.

Ne hissettiginizi anliyorum. Ama soyle dusunun evlendiginizde benzerlerinin provasi oldu yasadiginiz. Kucuk hesap pesindekiler size saygisiz muamelesi de yaptilar. Yaparlar. Yuzunuzu dusurmek yerine onlari tatli tatli bunaltabileceginiz seyleri dusunun. Misal sanat muzigi sevmiyorlarsa saatlerce zeki muren dinletin arabada. Taviz de vermeyin. Kedinin fareyle oynadigi gibi tatlilikla oynayin. Asil nisanliniza uzuldum. Sesini de cikaramaz. Sonuc, hep yapacaklar bakis acinizi degistirin.

ben sizi çok iyi anladım bozulmakta haklısınız, insan sormadan dan diye biner mi arabaya? Az düşünceli olun di mi??..

Valla bizim o konu epey karışık. Kv otele salmadı bizi, bi bahane bulup eşimi yanımda yatırmadılar ertesi gün zorla attık kendimizi evden, günde 4 5 kere aradılar, bi annesi bi ablası. Eşim 2.gün delirdi tel.i kapattı komple. Dönüşte de şehri gezecektik bi 10 12 kere hadi oyalanmadan gelin diye burnumuzdan getirdiler arayarak, hatta eşim bana çemkirdi sinirden. Ben, onlara kızıp öfkeni benden çıkarma kıçın yiyosa onlara çemkir valla hepinizin ayarını veririm canımı sıkmayın ilk günlerden benim demiştim. Daha 5 günlük evliydik. Düşünün halimi, bu aileye sabır ede ede 8 yılım geçti daha da ne kadar ederim bilmiyorum.. :KK43:
Cok fenaymis yasadiklariniz. Yaptiklari normal degil. Yeni evli cifte cocuk muamelesi yapmak. Allah sabir versin.

Ya hu zorunlu da olsa bi guzellik yapmissin artik bunu dert edecek ne var.hayat kisa ona buna takilmak gereksiz.ders aldim diye dusun.bi daha boyle bisiyle.karsilasirsan tatli dil ve guleryuzke ya amcamlara da ugrayacaktik o da su tarafta bekliyorlar da dersin.hem kirmamis hem kendin sinirlenmemis olursun boylece.ve emin ol guleryuzle bahane bulani somurtarak eve birakandan daha cok sever insanlar.

Sizi çok iyi anlıyorum bayramın 2. günü kayınvalidem koşturarak gelip arabanın ön koltuğuna kuruldu bugün döndük ve gidip gelmek bana zehir oldu. Iyi biri düşünceli davranisları vardır bugüne kadar bir sorun yaşamadık ama insanların gerçek yüzünü geç görüyormuşum. Bazi insanlar bencilliklerini güzel örtüyorlarmış...

Sizi anliyorum surat asmakta çok haklısınız. Bazi insanlari kırmadıkça tepemize çıkıyorlar belli ki. Diğer gelinlerinden korkan tırsan kayınvalideme çok güler yüzlü davranmışım sanırım sımarmış.

Konunuzu sabote ettim ama son 3 gündür delirecek gibiyim çok sinirli ve gerginim. Herşey burnumdan geliyor.

Herkes yerini bilmeli keşke müsait degiliz gezicez biraz deseydiniz.

Benim en nefret ettiğim şeydir zaten istesem ben davet ederim arabada yer var buyurun dıye ama yok anlamayanlar var onlarada kıbarlık fayda etmiyor. Ben direk sölerim yüzlerine

Uğruycağımız başka yerler var bu seferlik kusura bakmayın deyip indirsrydiniz ya arabadan.
Bu kadar basit. Onlar emri vaki yapıp sormadan oturacak kadar yüzsüzleşse ben de indirecek kadar yüzsüzüm. Nişanlımla ekstra geçireceğim nadir saatleri kimseye yedirmem. Hele uzaktan akrabamsı kişilere. Basiretin bağlanmış. Kurbana artık.

Back
X