yolda bulunan para

Bu mesajı hepinizden özür dileyerek yazıyorum.
Arkadas trollemis beni.şaka yapmak istemiş.ama çok gerçekçi konuşuyordu pnige kapılmaki istemiş.gerçekten konu fake değil arkadaşımın şaka yaptığını bilsem konu acmazdim buraya.arkadaşıma bozuldum.eşek sakalarindan nefret ederim çünkü.
Arkadaşım ve kendim adına sizden özür dilerim.konu fakeymis gibi göründü şimdi ama gerçekten değil.öyle bir dert yandı ki gerçek sandım :KK43:
Yorumlariniz için tesekkurler

Maşallah bi kerede kaç bin kişiyi trollemiş arkadaşın :D Neyse :D

Sen şuna arkadaşım paranın üstüne yattı desene. Arkadaşın "seni" kandırmış. Neyse ne, herkesin günahı boynuna. Ben mesela en ufak kazıklandığımı hissetsem bir yerde, hemen haram ederim o parayı. 10 bin tl kaybetseydim de bulup da polise bildirmek yerine harcayan birine haram ederdim.

O parayı düşüren kişi zaten gider polise de bildirir, bulunursa verilsin diye. Merak etmeyin siz. Arkadaşının görevi sadece götürüp polise vermekti. Allah iyi niyetlilerle karşılaştırsın.

Para falan bulmamış şaka yaptım diyor.ailesi zaten görür parayı cebe indirse nerden geldi bu der.
Ayrıca arkadaşım öyle bir insan değil yapmaz öyle sey

bulduğu anda polise götürmeliydi.
bulduğu yere de dükkanlara filan yazı asmalıydı "bir miktar para bulunmuş, şu karakola teslim edilmiştir" diye.
yazık belki çok ihtiyacı olan birinin zor bela çektiği banka kredisi filandır veya altın bozmuşlar da borç ödeyeceklerdir.

Arkadas trollemis beni.şaka yapmak istemiş.ama çok gerçekçi konuşuyordu pnige kapılmaki istemiş.gerçekten konu fake değil arkadaşımın şaka yaptığını bilsem konu acmazdim buraya.arkadaşıma bozuldum.eşek sakalarindan nefret ederim çünkü.
Arkadaşım ve kendim adına sizden özür dilerim.konu fakeymis gibi göründü şimdi ama gerçekten değil.öyle bir dert yandı ki gerçek sandım :KK43:

bence şaka değil iç edecek gibi duruyor.
öyle şaka mı olur.

Polise gitmekten baska alternatifi olamaz bence.

Bence parayi cebellezi yapmak icin saka dedi.

Nwyse temiz kalplilerin basina da boyle seyler gelmiyormus.
Bi nebze rahatladim :D

Back
X