• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolda Tanışma, Ne yapmalıyım?

Türkiye´de benimde basima cok geldi bu olay. "Daha önce sizi biryerde görmüstüm" yada "Isterseniz gideceginiz yere kadar birakayim" diye laf atan cok oldu. Yasadigim ülkede de basima geldi ama Türkiye´dekiler gibi "yapismadilar". BAzi erkekler cidden her önüne gelen "nefes" alan kadina askintilik yapabiliyor.

Cocugun niyeti anlasildiysa hic gerek yok. Gorusursen baglanirsin allah muhafaza sonra sen uzulursun

lisedeyken benim de başıma gelmişti. arada babamın iş yerine yardıma giderdim.
bir gün eve gidiyorum biri durdurdu yol tarifi sordu ama çocuk bildiğin heyecandan kızarıp bozarıyor. tarif ettim yolu. yürüyorum arkadam pardon pardon ben sizden epeydir hoşlanıyorum da dedi :KK53: bende hoşçakal dedim.
2-3 hafta sonra yine h.sonu babama yardıma diye gittim baktım dükkandan bu çocuk girdi. ürün fiyatı soruyor sözde.
yok burda mı çalışıyorsun ? kartınızı alabilir miyim. verdim işyeri kartını. burdan arasam konuşur muyuz :KK57::KK70: bende patronumla konuşursun bir daha karşıma çıkma dedim.

bir kaç zaman daha karşıma çıktı ama yok oldu kendiliğinden.

kimseye güven yok Allah korusun.

lisedeyken benim de başıma gelmişti. arada babamın iş yerine yardıma giderdim.
bir gün eve gidiyorum biri durdurdu yol tarifi sordu ama çocuk bildiğin heyecandan kızarıp bozarıyor. tarif ettim yolu. yürüyorum arkadam pardon pardon ben sizden epeydir hoşlanıyorum da dedi :KK53: bende hoşçakal dedim.
2-3 hafta sonra yine h.sonu babama yardıma diye gittim baktım dükkandan bu çocuk girdi. ürün fiyatı soruyor sözde.
yok burda mı çalışıyorsun ? kartınızı alabilir miyim. verdim işyeri kartını. burdan arasam konuşur muyuz :KK57::KK70: bende patronumla konuşursun bir daha karşıma çıkma dedim.

bir kaç zaman daha karşıma çıktı ama yok oldu kendiliğinden.

kimseye güven yok Allah korusun.
Aahaha süper bir hikayeymiş canım. Umarım bu da toz olur tez zamanda. Bir kere daha görmeye tahammülüm yok. :KK11:

Türkiye´de benimde basima cok geldi bu olay. "Daha önce sizi biryerde görmüstüm" yada "Isterseniz gideceginiz yere kadar birakayim" diye laf atan cok oldu. Yasadigim ülkede de basima geldi ama Türkiye´dekiler gibi "yapismadilar". BAzi erkekler cidden her önüne gelen "nefes" alan kadina askintilik yapabiliyor.
Malesef öyleymiş canım. Dün ben de olmaz diyip yürüyecektim işte, şunu yapsaydım üzülmezdim hiç. Ahh kafa ah...:KK20:

bende esımle metroda tanıstım
ve yasadıgınzı gıbı bırsey yasadık
ve evlıyız 3 senedır :D

eklemeyi sımdı gordummmmm sasırdım yaaa.

kendiylesorunlu arkadaşım, tanışmıyoruz ama yorumlarına hep denk geliyorum.gayet aklı başında bayansın. o anda heralde sen de beğendin elektrik aldın ya da hoşlandın, bir hatadır olmuş. lütfen elin sapığını kendine dert etme. operatörün turkcellse numara engelleme hizmeti var. belki başka operatörlerde de vardır. operatörüne göre bi araştır. varsa hemen engelle numarasını. sonra da at kafandan unut gitsin

kendiylesorunlu arkadaşım, tanışmıyoruz ama yorumlarına hep denk geliyorum.gayet aklı başında bayansın. o anda heralde sen de beğendin elektrik aldın ya da hoşlandın, bir hatadır olmuş. lütfen elin sapığını kendine dert etme. operatörün turkcellse numara engelleme hizmeti var. belki başka operatörlerde de vardır. operatörüne göre bi araştır. varsa hemen engelle numarasını. sonra da at kafandan unut gitsin
Sağ ol canım. Aklı başında halimle bu duruma geldim, bir de olmasaydım ne olurdu bilemiyorum. Çok şaşkınım inanamıyorum ya ben mi yaptım diyorum hala ara ara.:KK57:

istemiyorum deyince küfür mü etti sana.
Ay siz boyle soyleyince aklima benim basima gelenler geldi birisi bana da mesaj atmisti bende engelledim bu defa normal tl den atmis gerizekali niye engelledin diye gulenmi aglanmi kendisi tanismak istiyor sonrada kufur ediyor boyle insanlarda var iste

Bu arada kızlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Eğer dün buraya yazmasaydım, siz de engel olmasaydınız belki bu gün başıma çok kötü olaylar gelecekti.
Burasını sadece dedikodu sitesi olarak görmenin çok yanlış olduğunu bir kez daha gösterdiniz. Kim bilir benim gibi kaç kız müşkil durumdan burası sayesinde kurtuldu. Tekrar teşekkür ediyorum hepinize. Tanrı dileğinizi gerçekleştirsin inşallah.

Herkesn başına gelebılır..Benmde geçenyıl başıma geldi..çok itici bişey anında tepkı verılmesı lazım..Yolda yuruyorm üzerımde rahat kıyafetler var,bana göre ılgı cekıcı degıl..Kulagmda müzik..Ya cok yakınmda ayak sesı duyar gıbı oldum..Aşırı korkak bı ınsanm.Dedım efsane onceden yaşadgn travma ıle sacmalıyorsn.pimprılenıyosn derken..Gencn sesı ıle ırkıldım..Yol tarıfı alacak sandım..Sizi uzun zamndr şurda göruyorum..Tanışmak ıstıyorum dedı.Şurda çalışyrm vs..ıkı dakıkada bır cırpıda baktım soluklanmıycak..Ama ben sızınle tanışmak ıstemıyorum dedım..Çekıldım gıttım..Tıp olarakda yakışşklı bı çocuktu ama bı bayann arkadan dıbıne kadar gırıp boyle bışey demesı çok kabaca..

Olabilir böyle şeyler tabi en kötü yanı dünyada kimseye güvenmemen gerektiğini öğretiyor hayat.

Herkesn başına gelebılır..Benmde geçenyıl başıma geldi..çok itici bişey anında tepkı verılmesı lazım..Yolda yuruyorm üzerımde rahat kıyafetler var,bana göre ılgı cekıcı degıl..Kulagmda müzik..Ya cok yakınmda ayak sesı duyar gıbı oldum..Aşırı korkak bı ınsanm.Dedım efsane onceden yaşadgn travma ıle sacmalıyorsn.pimprılenıyosn derken..Gencn sesı ıle ırkıldım..Yol tarıfı alacak sandım..Sizi uzun zamndr şurda göruyorum..Tanışmak ıstıyorum dedı.Şurda çalışyrm vs..ıkı dakıkada bır cırpıda baktım soluklanmıycak..Ama ben sızınle tanışmak ıstemıyorum dedım..Çekıldım gıttım..Tıp olarakda yakışşklı bı çocuktu ama bı bayann arkadan dıbıne kadar gırıp boyle bışey demesı çok kabaca..
Keşke ben de hemen def etseydim. Çok pişmanım çooookk.o_O

Back
X