- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
- Konu Sahibi kadinistemezse
Merhaba hanımlar. Güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım doğrusu. Hemen konuya gireyim; gösterişli bir kadın değilim, makyaj yapmam, saçımı kendim toplarım, giyimim spor, salaştır, açık da giyinmem. Neden bilmiyorum ama yolda yürürken bakarlar bana .. Bunu ben de zamanında çok sorguladım ama bilmiyorum dikkat çeken bişeyim mi var inanın bilmiyorum. Mesela dışarıda dikkat ederim bazı bayanlar mini etek giyer kimse bakmaz. Ben mini bile giymem normal bir etek giyerim tecavüz edecek gibi bakarlar. Bu konuya bir ara çok takılmıştım, "neden ben" diye ama daha sonra çareyi sade, gösterişsiz giyinmekte buldum. Konu şu ki; geçen hafta merkezi bir yerde erkek arkadaşımla yürüyoruz. Erkek arkadaşım birden surat astı , durgunlaştı. Hayırdır dedim;
"Sen neden yolda insanların yüzüne bakıyorsun" dedi. Yani insanların (erkeklerin) bana bakmasını, benim onlara bakmama bağlıyor. Çünkü bu daha önce de konu olmuştu. "Sen bakmazsan onlar da bakmaz" demişti. Bu olayda da aslında erkeklerin bana bakmasını kıskandı ama bedelini bana ödetiyor ve "Sen neden bakıyorsun" diyor. Ben de "Yahu kalabalık bir çarşıdayız, insanlar karşıdan geliyor gayriihtiyari bakmışımdır, gözümü mü kapatayım ya da nereye bakayım, ister istemez yüz yüze geliyorsun" dedim. İnsanlara inanın baktıgım da yok yani tabi ki yüzüne baktıgım oluyordur da incelemek için değil. Şaşırdım doğrusu. Siz ne düşünüyorsunuz, kendimden şüphe etmeye başladım.
"Sen neden yolda insanların yüzüne bakıyorsun" dedi. Yani insanların (erkeklerin) bana bakmasını, benim onlara bakmama bağlıyor. Çünkü bu daha önce de konu olmuştu. "Sen bakmazsan onlar da bakmaz" demişti. Bu olayda da aslında erkeklerin bana bakmasını kıskandı ama bedelini bana ödetiyor ve "Sen neden bakıyorsun" diyor. Ben de "Yahu kalabalık bir çarşıdayız, insanlar karşıdan geliyor gayriihtiyari bakmışımdır, gözümü mü kapatayım ya da nereye bakayım, ister istemez yüz yüze geliyorsun" dedim. İnsanlara inanın baktıgım da yok yani tabi ki yüzüne baktıgım oluyordur da incelemek için değil. Şaşırdım doğrusu. Siz ne düşünüyorsunuz, kendimden şüphe etmeye başladım.