• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolda yürürken insanlara neden bakıyormuşum?

Konunun başı bana bakıyolar da bakıyolar olmuş
Sonu daha tuhaf
Erkek arkadaşın nereye bakıyo peki yürürken, hey Allah'ım

Çünkü konu "bakma" üzerine. Rahatsız ettiysem özür dilerim.
Yoo niye rahatsız olayım
Ama millet mini giymiş te kimse bakmamaış filan bunları nerden biliyosun
Cidden bana mı bakıyolar öndeki minili kıza mı diye test etmiş gibi yazıyosun
Ben hiç bilmiyorum mesela diğer minili kızlara kaç kişi bakmış bakmamış diye
Ondan garipsedim
Fazla atarlısın, bişey de demedik yani

Bu bakma konusunu ben de merak ediyorum. Eşim hep etrafına bakıyorsun diyo ama ben farkında değilim. Baksam da öylesine bakmıştım dır. Bir art niyet yokki. Açık hava biryere kahvaltıya gitmiştik. Karşı çaprazımda oturanların çok şirin köpeği vardı çok tatlı diye arada bakıyordum. Ona bile niye bakıyorsun diye bozuldu. At gözlüğü takacak değilim dedim. İlginin hep kendilerinde olmasını istiyorlar heralde.

Yoo niye rahatsız olayım
Ondan garipsedim
Yoo atarlı degılım cidden özür diledim. Çünkü acele yazdım ve farkında olmadan bakma meselesini tekrarlamış olabilirim. Mini etek meselesine gelince; gerçekten test ettim. Bir gün bir adam afedersiniz nerdeyse sokak ortasında tecavüz edecekmiş gibi üzerime bile yürümüştü. Çok rahatsız olup üzülmüştüm. Başka bir gün yolda yürürken epey alımlı mini etekli kıza baktım aynı yönde yürüyorduk ve çevresindeki erkekleri gözlemledim, kimse dönüp bakmadı. yani benim bu ona bakmadı bana baktı yazımım yanlış anlaşılabilir ama ben bu konuyu gercekten kafama taktım, bununla gurur duyacak kadar ilgiye aç bir insan değilim ve ben de rahat giyinip dolaşmak istiyorum

Ya o seninle alakalı bi durum değilki bazı erkekler ki (biz bunlara aç kurtlar diyoruz)herkese bakar onada bakar bunada bakar yani...Sevgilinede gelince belki sen farkından olmadan dikkatli bakıyorsundur oda rahatsız Olmuştur buda olabilir ama şimdi net bişe diyemem belkide tam tersidir olayı tam bilmiyoruz..

bende güzel bir kadinim... eşim dolmuşta adamin biri bakmiş da ben görmedim farketmedim...
eşim dedi ki adamin biri gözü senden ayırmuyordu dedi baştan aşagıya süzüyodu dövecektim adami dedi :KK70:
alla alla ben görmedim dedim işde..
tövbe yarabbim.. millet sapık gözüyle bakiyo tabi...
eşim çildiriyo ha karimi kimse bakmasin diyo.. :KK70: (benim çok kıskanç koca :KK70: )
Ama seninki en azından seni suçlamıyor. Bu şekilde kıskanması bence güzel. Benimki bana göre beni kıskanıyor bakan erkeklerden hıncını çıkaramıyor bana çatıyor.

Ya o seninle alakalı bi durum değilki bazı erkekler ki (biz bunlara aç kurtlar diyoruz)herkese bakar onada bakar bunada bakar yani...Sevgilinede gelince belki sen farkından olmadan dikkatli bakıyorsundur oda rahatsız Olmuştur buda olabilir ama şimdi net bişe diyemem belkide tam tersidir olayı tam bilmiyoruz..
Zaten ben de anlamadım, tek söylediği; "niye bakıyorsun, sen bakmazsan onlar da bakmaz"

Ben de hiç çekici falan değilim ama bazı kadınların gözünü dikip bakmasından çok rahatsız oluyorum özellikle 50 yaş üstü kadınlar affedersiniz öküz gibi bakıyorlar. Mesela dolmuşta , restoranda kalkıp hemen gidemeyeceğim bir yerse çok sinir oluyorum. Nasılsa kadınım yanlış anlamaz diyor herhalde. Ööööööööyle bakıyorlar. Gözünün içine içine. Ne bakıyorsun diyesim geliyor. Bunun benimle hiç bir ilgisi yok karşındakinin görgüsüzlüğü ile ilgili. Veya parkta bir bankta oturuyorum arkadaşımla. Karşı bankta da bir bayan oturuyor. Biz kalkana kadar dikiyor gözlerini. TV izler gibi. Terbiyesizler.

Ama seninki en azından seni suçlamıyor. Bu şekilde kıskanması bence güzel. Benimki bana göre beni kıskanıyor bakan erkeklerden hıncını çıkaramıyor bana çatıyor.
evet suçlamiyor bakmadığımı biliyor.. dürüst biriyimdir çok şükür işte adamlar bakiyor.. öküz gibi baktığı farkedemiyorum bile eşim farkediyor.. bakmasan oda seni suçlamaz..

Ben de hiç çekici falan değilim ama bazı kadınların gözünü dikip bakmasından çok rahatsız oluyorum özellikle 50 yaş üstü kadınlar affedersiniz öküz gibi bakıyorlar. Mesela dolmuşta , restoranda kalkıp hemen gidemeyeceğim bir yerse çok sinir oluyorum. Nasılsa kadınım yanlış anlamaz diyor herhalde. Ööööööööyle bakıyorlar. Gözünün içine içine. Ne bakıyorsun diyesim geliyor. Bunun benimle hiç bir ilgisi yok karşındakinin görgüsüzlüğü ile ilgili. Veya parkta bir bankta oturuyorum arkadaşımla. Karşı bankta da bir bayan oturuyor. Biz kalkana kadar dikiyor gözlerini. TV izler gibi. Terbiyesizler.
Ayy ne güzel yere değindin yhaa çok rahatsız edici oluyi ya :D

Aynen bakan da var, biz de bakıyoruzdur illa ki ben bakmıyorum da demiyorum ama gözümün önünde bir insan varsa tabi ki bakıyorum. Ne diyeyim ki çekil önümden mi diyim? Burada benim erkek arkadasımın saçma tavrı beni şaşırttı.

evet suçlamiyor bakmadığımı biliyor.. dürüst biriyimdir çok şükür işte adamlar bakiyor.. öküz gibi baktığı farkedemiyorum bile eşim farkediyor.. bakmasan oda seni suçlamaz..
Bakmasan değil, öyle komik bir konu ki aslında. Ben erkek arkadasımla yan yana kol kola yürürken benim baktıgımı nasıl görebilir. Ben kimseye kötü niyetli bakmıyorum, baksam bile erkek arkadasım bunu göremez, görmesi için bana bakması lazım. O sadece karşıdan gelen ve gayriihtiyari bakan erkekleri görüyor ve "sen baktın o da o yüzden baktı" diyor. Yani karşıdan gelen kişi bana baktıysa, benim baktıgımı görmesine gerek kalmadan sen bakmışsındır ondandır diyor. Bilmiyorum anlatabildim mi?

Bir keresinde bir teyze bana bakmisti bayaga inceledi inecek duragini kacirmisti genelde herkes bana bakar ozellikle cocuklar ve teyzeler ( cekik gozluyum ) cocuklar japon der bir suru sey soyler. Erkekler de bakiyor hemde kotu gozle ama artik alistim. Bebegim olduktan sonra sukur erkekler kotu bakmiyor. Bir keresinde esimin memleketinde hava kotuydu kaynanamin buyuk uzun montunu giydim disari ciktim tektim galiba adamin biri geldi para lazim mi dedi yani insanlar bakmak icin kiyafete takilmiyorlar kisiye bakiyor bence.

Yoo niye rahatsız olayım
Ondan garipsedim

hay ağzın bal yesin :KK9:

ben de aynı şeye takıldım. mini etek giyene bakmazlar ama bana bakarlar demenin mantığı nedir. çok saçma.

Yoo atarlı degılım cidden özür diledim. Çünkü acele yazdım ve farkında olmadan bakma meselesini tekrarlamış olabilirim. Mini etek meselesine gelince; gerçekten test ettim. Bir gün bir adam afedersiniz nerdeyse sokak ortasında tecavüz edecekmiş gibi üzerime bile yürümüştü. Çok rahatsız olup üzülmüştüm. Başka bir gün yolda yürürken epey alımlı mini etekli kıza baktım aynı yönde yürüyorduk ve çevresindeki erkekleri gözlemledim, kimse dönüp bakmadı. yani benim bu ona bakmadı bana baktı yazımım yanlış anlaşılabilir ama ben bu konuyu gercekten kafama taktım, bununla gurur duyacak kadar ilgiye aç bir insan değilim ve ben de rahat giyinip dolaşmak istiyorum
Af edersin ama yürüyüşün mü değişik o zaman
Niye kimseye bakmıyo sana tecavüz edercesine üstüne yürürken
Bi foto koysan belki daha iyi anlarız

Yani öküz her yerde var
Ama herkese öküzlük yapıyolar
Bi bana yapıyolar demen ilginç geldi bana açıkçası
Yoksa sen nasıl yürürsen yürü, nasıl giyinirsen giyin, öküz yine ökzülüğünü yapar

Bana da absürd gelen tecavüz edecek gibi bakıyorlar kısmı. Bana tecavüz edecek gibi baksalar kendimden şüphe ederim aga, bu adamlar neden niyeti bozmuş bu derece. Hani güzel, boylu poslu kadına ben de bakarım, insanlar da bakar ama böyle hayranlıkla bakar. Tecavüz edecek gibi bakan ve haftalardır kadın görmemiş bir insan topluluğunun içine girmek yerine daha derli toplu ve medeni insanların olduğu yerlerde gezebilirsiniz kanaatindeyim....

Ayrıca insanlar mini etek giyene her halükarda bakar, güzel, çirkin ayırt etmeksizin çünkü baktıkları kafa değil, bacaktır....

Back
X