yoldasim olun, yalniz birakmayin beni

doluunaaay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
2
0
36
29
Merhaba arkadaslar bende 93 kiloyum kurban bayramina kadar 15 kilo vermek istiyorum cok cektim kilolarimdan.Cok iradeliyim ama troidlerim cok az calisiyomus ama bu sefer olucak..Bu yaz eski sevgilimi, en yakin arkadaslarimi gormeye gittim ama cesaret edipde yanlarina gidemedim dusunun kac yildir gormuyodum o kadar yakinlarina gittim ama kilolarim yuzunden uzaktan baktim... ailem surekli zayifla artik diyor bende istiyorum lutfen onerilerde bulunun .. yarin basliyorum size resmimi atacagim hafta hafta yorumlarinizi bekliyorum..şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaslar bende 93 kiloyum kurban bayramina kadar 15 kilo vermek istiyorum cok cektim kilolarimdan.Cok iradeliyim ama troidlerim cok az calisiyomus ama bu sefer olucak..Bu yaz eski sevgilimi, en yakin arkadaslarimi gormeye gittim ama cesaret edipde yanlarina gidemedim dusunun kac yildir gormuyodum o kadar yakinlarina gittim ama kilolarim yuzunden uzaktan baktim... ailem surekli zayifla artik diyor bende istiyorum lutfen onerilerde bulunun .. yarin basliyorum size resmimi atacagim hafta hafta yorumlarinizi bekliyorum..şimdiden teşekkürler

bayrama çok az kaldı 15 kilo risli bir kilo 1.5 ay için
15 olmasa bile bir diyetisyenden yardım alabilirsiniz eğer gidemem diyorsanız
sağlıklı diyet programları mevcut sitede. ve egzersizler de var destekleyin egzersizlerle.
çok daha iyi sonuç alabilirsiniz. eğer diyet ve egzersiz istrseniz önerebilirim

Belki 15 kilo degil de 10 kiloyu rahatlikla verebilirsiniz. Hem zarar da gormez vucudunuz. Leslie yapmanizi oneririm. Ben gunde 2 ogun beslenerek, 2.ogununu en gec saat 5-de yiyerek, seker ve undan hazirlanmis hicbisey yemeyerek 1 ayda 10 kilo verdim. Bol su ve sabah uyanir uyanmaz limonlu yesil cay oneriyorum, metobolizmaniz calisir ve yag yakarsiniz.
Allahin yardimiyla basaricaksiniz.

merhaba cnm :)
bnde senin gibi 94 kilo ile başladım. şu an 73-74 civarıyım. seni çok iyi anlıyorum ama sakın sıkma canını. zaten ilk 1 ay en fazla kilo verdiğin dönem. beyaz ekmeği, abur cuburu, şekerli şeyleri hayatından çıkar. hergün 2,5 lt su iç. yeşil çayı günde 2 kere tüketmeye çalış. en önemlisi bol bol yürüyüş yap, spor yap, leslie de çok güzel kilo verdiriyor. :) bunları yaptıktan sonra bak gör nasıl gidiyor kilolar. en önemlisi moral ve kararlı olmak :)

Belki 15 kilo degil de 10 kiloyu rahatlikla verebilirsiniz. Hem zarar da gormez vucudunuz. Leslie yapmanizi oneririm. Ben gunde 2 ogun beslenerek, 2.ogununu en gec saat 5-de yiyerek, seker ve undan hazirlanmis hicbisey yemeyerek 1 ayda 10 kilo verdim. Bol su ve sabah uyanir uyanmaz limonlu yesil cay oneriyorum, metobolizmaniz calisir ve yag yakarsiniz.
Allahin yardimiyla basaricaksiniz.

Cok sağolun dediklerinizi yapicam ☺

Sakın şu yukarıda yazan şeyi yapmayın. hayat boyu sürdüremeyeceğin bi beslenmeyle kilo verirse normal beslenmeye başladığında verdiğinde daha fazlasını geri alırsın. bu genel geçer bir kuraldır. Vücudun enerji kaynağı karbonhidrattır. Karbonhidrat almazsan vücut proteini enerji için kullanır bu da beyin için zararlıdır. Çünkü beynin yapısında protein vardır. her şeyden yeteri miktarda yediğiniz, dengeli ve düzenli beslendiğiniz bir yeme şekli ile rahatça ve sağlıklı kilo verirsiniz. hem de hayat boyu bu şekilde beslenerek sağlıklı yaşarsınız. kilo verirken en önemli nokta yaptığını hayat boyu sürdürebilecek olmaktır. bunu sakın unutmayın. tiroid hastalığınızdan dolayı sizin doktor veya diyetisyen kontrolünde kilo vermeniz ve belki tedavi olmanız gerekir. kilolarla birlikte sağlığınızı da kaybetmeyin.

Sağlıklı karbonhidratları tanımıyor olamazsınız : )

2 Ogün yemekse Rasulullah s.a.w in sünneti ve ben sünnete uyarak yaşamak isteyenlerdenim.

Back
X