Kizlar ben bugün 5hafta 5 günlüğüm Dr baktı 7 mm kese görünüyor haftaya gel kalp atışı içim dedi ama içinde Normalde yolk kese diye bı kese olması lazımmış . Ama ben göremiyorum siz görebiliyormusunuz . Siz kaçıncı haftada gördünüz duydunuz cevap verirseniz çok sevinirim ilk gebeligim çok endişeliyim.
Merhaba bende 5+2 haftalıkken gittim. Vajinal ultrasonda bakarsa görünür şuan çok küçük. Biz görmüştük vajinal ultrasonla. Kesenin içinde küçük bir beyazlık vardı bu embriyo yolk kesesi var filan demişti. Kalp atışı için de 15 gün sonra gitmiştik.
Merhaba bende 5+2 haftalıkken gittim. Vajinal ultrasonda bakarsa görünür şuan çok küçük. Biz görmüştük vajinal ultrasonla. Kesenin içinde küçük bir beyazlık vardı bu embriyo yolk kesesi var filan demişti. Kalp atışı için de 15 gün sonra gitmiştik.
Bende 5+0 iken gittim doktora çok şükür kesemiz göründü daha bebek ve kalp atışı duyulmaz dedi ama ultrasonda sanki kesenin içinde beyaz bir nokta var o embriyo mu acaba. Üstte çok küçük bir şekilde umarım görürsünüz