yolk kesesı olup bebek olmayanlar

Can'ım geç döllenme olabilir daha çok yeni hamileliğin biraz daha sabırlı ol gelecek hafta tekrar baktır inşallah bebeğini görürsün

hiç canımızı sıkmayın benımde aynı sekıldeydı 6 hsfta 3 gunlukken yolk oldugu halde bebek yoktu 7. haftada cok sukur hem bebegımızı hem kalp atışlarını görduk.bnde cok korkmustum ama bıraz sabırLı olmak gerekıyor.Sizde görüceksınız bebegınızı merak etmeyın:KK25:

hiç canımızı sıkmayın benımde aynı sekıldeydı 6 hsfta 3 gunlukken yolk oldugu halde bebek yoktu 7. haftada cok sukur hem bebegımızı hem kalp atışlarını görduk.bnde cok korkmustum ama bıraz sabırLı olmak gerekıyor.Sizde görüceksınız bebegınızı merak etmeyın:KK25:
Peki dr sze bu durumun sebebinin gec dollenmemi oldugunu soylemisti.bnm adetlerim cok duzenli ve en son esimle 16. Gunumde gorustm.dolayisiyle gec dollenme olmaz die disunuyrm buda endiselerimi arttiriyor

Kızlar 5 hafta 4 günlük geleyim.gebelik ve yolk kesme olmasına rağmen bebek yok bom durumunda olan var mı
Canim ben dun doktora gittim 5+4 um seninle ayni yani ultrasyonda kesenin içinde yüzük seklinde bi şey vardi eve geldim arastirdim yolk sac doktorun bana bi şey demedi oluşmaya başlamış galiba dedi muhtemelen yok sac var henüz bebek yok benzede içini rahat tut lütfen

Peki dr sze bu durumun sebebinin gec dollenmemi oldugunu soylemisti.bnm adetlerim cok duzenli ve en son esimle 16. Gunumde gorustm.dolayisiyle gec dollenme olmaz die disunuyrm buda endiselerimi arttiriyor
Canim bende 14.günümde en son esimle gorusmemiz.yani senden daha önce ve bende göremedim doktor hic bi şey demedi ama bu durum şuan normal 6da gören yada duyanlarda var 7 de görenlerde var stres yapma.bende kendime surekli stres yapiyosum ama dua okuyorum haftaya gideceğim inş.ilimizde güzel haberleri aliriZ

Evet ayniymisiz gercekten peki canim 5+4 ken kesenin olcusu kacti?bnm 7.3 iki doktor kck dedi aksam ki dr ort 1 mm artar sizin pztesi 4kusurdu 3 gun sonra 7 ksur olmasi normal dedi

Evet ayniymisiz gercekten peki canim 5+4 ken kesenin olcusu kacti?bnm 7.3 iki doktor kck dedi aksam ki dr ort 1 mm artar sizin pztesi 4kusurdu 3 gun sonra 7 ksur olmasi normal dedi
Keseyle ilgili bi şey demedi canim doktor bana herşey gayet normal dedi kese büyüklüğüne gore 5+4 sun dedi zaten normal hesaba girede 5+4 um saglikli bir gebeliğe benziyor dedi bak sana foto atayim orda mm yaziyor

Eklentiler

• 1468567844828-822056244.webp
    1468567844828-822056244.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 435

İki foto var canim bunlar yaziyor doktor herhangi bi şey soylemedi gününün geçmesine gore kese boyutum ayni saglikli dedi sadece

Eklentiler

• 1468568009718-1790205930.webp
    1468568009718-1790205930.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 455
6+2 de o kadar zor görüldü ki embriyo, doktor abartasız 45 dk uğraştı. yolk görünüyordu, kese tmm. ben dedim tmm boşverin demek yok düşün o kadar uğraşıldı. görülmemiş olabilir, geç döllenme olabilir. henüz çok erken.

Yolk kesesinin görülmesi çok önemli bebek oluşuyor demektir bu yakında bebeği görürsünüz 5. Hafta erken henüz en önemli aşamayı sorunsuz atlatmışsınız çünkü Yolk olmazsa bebekte oluşmuyor içiniz rahat olsun ;)

Yolk kesesinin görülmesi çok önemli bebek oluşuyor demektir bu yakında bebeği görürsünüz 5. Hafta erken henüz en önemli aşamayı sorunsuz atlatmışsınız çünkü Yolk olmazsa bebekte oluşmuyor içiniz rahat olsun :KK66:
Ama burda yolk kesesi gorulup bebek gorulmeyen bir suru kisi forum ackis;(

Canim ama esimle 16. Gun gorustm en son ve adetlerim gayet duzenli gec dollenme olamazki;(bugun dr la konuscam tekrar 2 de randevum zaman da gecmiyor .su mubarek gunun hatrina iyi haberler alsam ;(

Back
X