Yolk kesesi

Kisgunesim22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
612
777
103
Merhaba hanımlar. 5+0 da gittim 11 mm kese gördük yolk daha görünmedi sizce bu boyutta bı kesede görünmemesi normal mi? İnşallah boş gebelik değildir sürekli düşünüyorum bir sonraki randevuya 1 hafta var daha

İnşallah değildir ama daha çok küçük karından bakıldıysa çıkmamış olması normal iyi düşünün iyi olsun

Bende kese 10 mmken karından görememiştik vajinal bakalım dedi doktorum öyle göründü. Cihaza göre değişiyor endişe etmeyin

Ben 5+3 de lekelenme için gittim doktorum dış gebelikten şüphelendi ultrasona yönlendirdi 6 hafta ile uyumlu gebelik çıktı ama ultrason daki doktor yolk kesesi bebek kalp atışı bir şey demedi doktorumda 2 hafta sirna gel rahime yerleşmiş her şey yolunda iç gebelik dedi kafan karışık.

İnşallah öyledir canım. Bı görsem o kadar rahatlicam ki
Canım beş haftalık gittim sadece kese vardı kesem 10 mm idi karından 20 mm olduğunda görülüyor yolk. Ben sonra 4 hafta sonra gittim 9 haftalıkken yolk bebek kalp atışı birlikte gördüm. Ne olursun bu güzel günlerin tadını çıkar. Kese boyutun çok güzel Allah’ın izni ile her şey yolunda

İnsallah herşey yolundadir canım sağlıkla kucağına alirsin

İnşallah canım. Pazartesi gidicem bende tekrardan. 6+4 olacağım o zaman inşallah görünür artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…