Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimYolk kesesi zaten 12. Haftalara kadar duruyor . Sonra yerini plesanta aliyir.
Yani endise edilecek bir durum olmadigini düsünüyorum.
Herkesin vücudu farklidir ve her bebek birbirinden ayri gelisim gosterir
Dua ile bekleyiniz.
Emin olun bir sıkıntı cikmayacak kalbiniz rahat olsun.
Bj arada hamileliginizi Rabbim mubarek etsin![]()
Evet var kalp atışı da duyamadık ama gördüğünü söyledi çok küçük daha dedi genetik rahatsızlığı olabilir ileride testlerini mutlaka yaptır filan dedi ama yolk kesesi büyüklüğü genelde düşükle sonuçlanıyormuş sanırımembriyo varmı peki
anladım canım.çünkü benım de yolk saç kesem vardı ama emriyok yoktu bende 9,haftaya kadar bekledim embriyo görünmeyince kurtaj olmuştum.ondan söyledim sana da umarım herşey yolunda gider.Evet var kalp atışı da duyamadık ama gördüğünü söyledi çok küçük daha dedi genetik rahatsızlığı olabilir ileride testlerini mutlaka yaptır filan dedi ama yolk kesesi büyüklüğü genelde düşükle sonuçlanıyormuş sanırım
Umarım teşekkür ederim rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşanladım canım.çünkü benım de yolk saç kesem vardı ama emriyok yoktu bende 9,haftaya kadar bekledim embriyo görünmeyince kurtaj olmuştum.ondan söyledim sana da umarım herşey yolunda gider.![]()
aminnn inşallahhUmarım teşekkür ederim rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş
Şuan ne durumdasınız kızlaraynı durumu yaşıyorum 7 haftalık hamileyim yolk sac 7 mm
Embro ve Kalp atışı vardı ama kese icinde kanama alanı var dedi doktor bir de yolk keseside max 5mm olması gerekiyor ama benim ozaman 7 mm cıktı sonra cok sükür haftalar gectikce kücüldü sorunum kalmadı simdi 15 haftalığımMerhaba, sadece yolc sac buyuk diye miydi endiseniz? Yoksa embriyo / kalp atışı henüz görmemiş miydiniz?
İnternetteki makale ve yorumlarda yolk kesesinin giderek büyüyerwk bebeğin kalp atımını durdurduğunu okudum genelde sağlıksız gebelik yazıyordu o yuzden cok endişelendim ama simdi cok sükür 2li taramam da sıkkntı cıkmadı bebeğim haftasında inşallah sağlıklı br sekilde kucağıma alırımMerhaba, sadece yolc sac buyuk diye miydi endiseniz? Yoksa embriyo / kalp atışı henüz görmemiş miydiniz?
İnternetteki makale ve yorumlarda yolk kesesinin giderek büyüyerwk bebeğin kalp atımını durdurduğunu okudum genelde sağlıksız gebelik yazıyordu o yuzden cok endişelendim ama simdi cok sükür 2li taramam da sıkkntı cıkmadı bebeğim haftasında inşallah sağlıklı br sekilde kucağıma alırım![]()
Allah razı olsun inşallahCevabınız için teşekkür ederim. Hayırlı olsun, dilerim hep yolunda gider her şey sağlıkla.
Benim durumum farklı biraz. 7 haftalık ve sadece yolc sac var. Kalp atışı hiç duyulmadı ve yolk kesesi de sınırda. Bir hafta bekleyelim ama çok da umutlanma dedi doktor. 100 de 1 ihtimal dedi. Tabii ben de benzer ama pozitif sonuclanan durumlar bulmak umuduyla sordum, %1 ‘in peşinde.
Herşeyin hayırlısı.![]()
Merhaba bugun banada yolk kesesi büyük 5.3 bir hafta sonra tekrar gel dedi sizin durumunuz ne oldu acabaŞuan ne durumdasınız kızlaraynı durumu yaşıyorum 7 haftalık hamileyim yolk sac 7 mm
Merhaba şu an aynı durumdayız yolk sac büyüklüğü görünüyor bekleyelim dedi son durumunuz nedir acabaMerhaba
Şu Anda sata göre 8 haftalık hamileyim 10 gün önce gittiğimde dr 5+6 haftalık olduğunu söylemişti şimdi ise 6 haftalık dedi ve yolk kesesinin normalden büyük olduğunu söyledi.
Bu durumu yaşayanlar bilgi verebilirler mı sonradan düzelme ihtimali var mıdır?
Merhaba son durumunuz ne oldu ben de aynı durumdayım yolksac için biraz büyük dediMerhaba bugun banada yolk kesesi büyük 5.3 bir hafta sonra tekrar gel dedi sizin durumunuz ne oldu acaba