yolk kesesikesesi büyük olup doğum yapan

ekimmekim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2020
4
2
1
Merhaba
Şu Anda sata göre 8 haftalık hamileyim 10 gün önce gittiğimde dr 5+6 haftalık olduğunu söylemişti şimdi ise 6 haftalık dedi ve yolk kesesinin normalden büyük olduğunu söyledi.
Bu durumu yaşayanlar bilgi verebilirler mı sonradan düzelme ihtimali var mıdır?

Yolk kesesi zaten 12. Haftalara kadar duruyor . Sonra yerini plesanta aliyir.
Yani endise edilecek bir durum olmadigini düsünüyorum.
Herkesin vücudu farklidir ve her bebek birbirinden ayri gelisim gosterir

Dua ile bekleyiniz.
Emin olun bir sıkıntı cikmayacak kalbiniz rahat olsun.

Bj arada hamileliginizi Rabbim mubarek etsin 🥰

Yolk kesesi zaten 12. Haftalara kadar duruyor . Sonra yerini plesanta aliyir.
Yani endise edilecek bir durum olmadigini düsünüyorum.
Herkesin vücudu farklidir ve her bebek birbirinden ayri gelisim gosterir

Dua ile bekleyiniz.
Emin olun bir sıkıntı cikmayacak kalbiniz rahat olsun.

Bj arada hamileliginizi Rabbim mubarek etsin 🥰
Teşekkür ederim🥰 umarım dediginiz gibi olur Rabbim hayırlısını versin

embriyo varmı peki
Evet var kalp atışı da duyamadık ama gördüğünü söyledi çok küçük daha dedi genetik rahatsızlığı olabilir ileride testlerini mutlaka yaptır filan dedi ama yolk kesesi büyüklüğü genelde düşükle sonuçlanıyormuş sanırım

Evet var kalp atışı da duyamadık ama gördüğünü söyledi çok küçük daha dedi genetik rahatsızlığı olabilir ileride testlerini mutlaka yaptır filan dedi ama yolk kesesi büyüklüğü genelde düşükle sonuçlanıyormuş sanırım
anladım canım.çünkü benım de yolk saç kesem vardı ama emriyok yoktu bende 9,haftaya kadar bekledim embriyo görünmeyince kurtaj olmuştum.ondan söyledim sana da umarım herşey yolunda gider. :dua:

anladım canım.çünkü benım de yolk saç kesem vardı ama emriyok yoktu bende 9,haftaya kadar bekledim embriyo görünmeyince kurtaj olmuştum.ondan söyledim sana da umarım herşey yolunda gider. :dua:
Umarım teşekkür ederim rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş

Sizde durum ne oldu bende aynı durumu yaşıyorum şuan yolk saç kesem 6,5mm bi doktor hemen kürtaj ol sağlıksız gebelik dedi diğeri beklememi önerdi ne yapacağımı şaşırdım

Şuan ne durumdasınız kızlar 😞 aynı durumu yaşıyorum 7 haftalık hamileyim yolk sac 7 mm

Merhaba, sadece yolc sac buyuk diye miydi endiseniz? Yoksa embriyo / kalp atışı henüz görmemiş miydiniz?
Embro ve Kalp atışı vardı ama kese icinde kanama alanı var dedi doktor bir de yolk keseside max 5mm olması gerekiyor ama benim ozaman 7 mm cıktı sonra cok sükür haftalar gectikce kücüldü sorunum kalmadı simdi 15 haftalığım🤲🏻

Merhaba, sadece yolc sac buyuk diye miydi endiseniz? Yoksa embriyo / kalp atışı henüz görmemiş miydiniz?
İnternetteki makale ve yorumlarda yolk kesesinin giderek büyüyerwk bebeğin kalp atımını durdurduğunu okudum genelde sağlıksız gebelik yazıyordu o yuzden cok endişelendim ama simdi cok sükür 2li taramam da sıkkntı cıkmadı bebeğim haftasında inşallah sağlıklı br sekilde kucağıma alırım🤲🏻

Cevabınız için teşekkür ederim. Hayırlı olsun, dilerim hep yolunda gider her şey sağlıkla. 🦋
Benim durumum farklı biraz. 7 haftalık ve sadece yolc sac var. Kalp atışı hiç duyulmadı ve yolk kesesi de sınırda. Bir hafta bekleyelim ama çok da umutlanma dedi doktor. 100 de 1 ihtimal dedi. Tabii ben de benzer ama pozitif sonuclanan durumlar bulmak umuduyla sordum, %1 ‘in peşinde.
Herşeyin hayırlısı.🙏🏻

İnternetteki makale ve yorumlarda yolk kesesinin giderek büyüyerwk bebeğin kalp atımını durdurduğunu okudum genelde sağlıksız gebelik yazıyordu o yuzden cok endişelendim ama simdi cok sükür 2li taramam da sıkkntı cıkmadı bebeğim haftasında inşallah sağlıklı br sekilde kucağıma alırım🤲🏻

Cevabınız için teşekkür ederim. Hayırlı olsun, dilerim hep yolunda gider her şey sağlıkla. 🦋
Benim durumum farklı biraz. 7 haftalık ve sadece yolc sac var. Kalp atışı hiç duyulmadı ve yolk kesesi de sınırda. Bir hafta bekleyelim ama çok da umutlanma dedi doktor. 100 de 1 ihtimal dedi. Tabii ben de benzer ama pozitif sonuclanan durumlar bulmak umuduyla sordum, %1 ‘in peşinde.
Herşeyin hayırlısı.🙏🏻
Allah razı olsun inşallah🤲🏻 Senin de Hakkında hayırlısı olsun canım bende çok araştırdım mümkün oldugunca moralini yüksek tut olumlu düsün Allah yardımcın olsun🤲🏻

Şuan ne durumdasınız kızlar 😞 aynı durumu yaşıyorum 7 haftalık hamileyim yolk sac 7 mm
Merhaba bugun banada yolk kesesi büyük 5.3 bir hafta sonra tekrar gel dedi sizin durumunuz ne oldu acaba

Merhaba benim 7. Hafta da kese icinde kanama alanım vardı aynı zamanda yolk kesem 7mmdi 8. Hafta sabit kaldı kaldı bebişim büyümeye başladı 9. Haftadan sonra da yolk kesem kücülmeye başladı. 11. Haftamda sıkıntılarım ortadan kalktı. Mümkün olduğunca olumlu düşünün stres yapmayın. Ben suan gebeliğimin 22. Haftasındayım bu zamana kadar bebişimle ilgili olumsuz br gelişme olmadıdoktorum yolk kesesi kücüldüğü taktirde sıkıntı ortadan kalktığını söyledi. Yani suan söylenen veya internette okudugunuz hersey varsayım ben cok fazla araştırdım olumlu hic br yorum görmedim o yuzden mümkün oldugunca acıklama yapmak istedim moral cok önemli inşallah sizinde bebeğiniz sağlıklı br sekilde gelişim gösterecek🤲🏻

Merhaba
Şu Anda sata göre 8 haftalık hamileyim 10 gün önce gittiğimde dr 5+6 haftalık olduğunu söylemişti şimdi ise 6 haftalık dedi ve yolk kesesinin normalden büyük olduğunu söyledi.
Bu durumu yaşayanlar bilgi verebilirler mı sonradan düzelme ihtimali var mıdır?
Merhaba şu an aynı durumdayız yolk sac büyüklüğü görünüyor bekleyelim dedi son durumunuz nedir acaba 🥺

Back
X