Yolk kesesinde büzülme.acil yardım!

ringa

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
10
1
16
Malatya
mrb arkadaşlar.Ben 9 haftalık hamileyim.7. hafta da kalp atışlarını vajinal muayene ile duyabildik.Ama doktorum kalp atışlarının zayıf olduğunu söylemişti.Bu hafta yani 9.haftamda doktora gittiğimde yolk kesesinde büzülme var dedi.Rahimde de kanama gördü.Ama kanama henüz vajinadan gelmedi.progestanın hem hapını hem iğnesini verdi arkadaşlar.Durumu benim gibi olan var mı?acaba gebeliğim olumsuz sonuçlanır mı??Lütfen bilenler bişey yazsın.Çok korkuyorum.

kimse yok mu ya(

benim durumumda olan kimse yok mu ya!lütfen birisi cevap yazsın!!!!!!

inşallah bi problem çıkmaz,iyi şeyler düşünmeye çalışın,ben mayısın 29unda kürtaj oldum 9 haftalık gebeliğim sonlandı yolk sac olduğundan büyük görünüyodu kese bozulmuştu kalp atışı alınamadı ve malesef kürtaj oldum,umarım hamileliğinizde bi sorun yaşamazsınız,Allah tamamına erdirsin

yapacağın en iyi şey forumdan hızla uzaklaşmak ve dinlenmek ve en iyisini düşünmek olucaktır.çünkü insan böyle durumlarda forumda takıldıkça ve olumlu-olumsuz birşeyler duydukça kafasındakileri büyütüyor ve başedemez hale geliyor iyice stres oluyor..riskleri atlatana kadar buralarda araştırma sadece doktorunun dediklerine uy ve iyi düşün derim ben.sonra tekrar aramızda görmek isteriz seni mutlu haberlerinle:)

ilgilendiğiniz için tşk.ederim.Umarım benim ki iyi sonuçlanır.Size de sağlıklı bir gebelik dilerim bundan sonraki süreçte.benim kalp atışları var.Bebek rahimde ki kanamanın arkasında olduğu için görememeişti doktor ultrosandan.Sonra vajinal muayene yaptı ve bebeğin orada olduğunu ve kalp atışlrının olduğunu sööyledi.Bundan sonraki süreç umarım olumlu olur.

tşk ederim ilginize.Ben de burada yazılanları okumak istemiyorum aslında stres olduğum için ama dayanamıyorum merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…