Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba doktor bey ben 5+4günlük hamileyim bugün çok sancım olduğu için acile gittim kese yolk sac gözüktü emriyo yok dendi size resmi eklemekistiyorum yolk sac normalinden büyükmü anormal bi gebelikmi şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 197891
merhaba doktor bey ben 5+4günlük hamileyim bugün çok sancım olduğu için acile gittim kese yolk sac gözüktü emriyo yok dendi size resmi eklemekistiyorum yolk sac normalinden büyükmü anormal bi gebelikmi şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 197891
Hanımefendi gönderdiğiniz ultrasondan ölçüm yapabilmem mümkün değil. 4 gün sonra kalp atımları gözüktüğünde tekrar mesajlaşalım. Sağlıklı günler dilerim.
cevabınız için teşekkür ederim doktor bey bugün kendi doktoruma gittim içim rahat etmedi çünkü zor ulaştığım bir bebek malesef ilk gebeliğimde kalbi durmuştu doktorum karından ultrasonla baktı hiçbi sorun yok yolk sac büyük değil normal 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi karından bakılan ultrason kağıdında yolk sac ölçümü 0.31 cm yazıyor inşallah kalp atışınıda yazarım size iyi günler dilerim
hayırlı uğurlu olsun hamileliğin inşallah,insanın içi içine sığmıyor bilirim ilk hamilelikte olumsuz olunca ister istemez korkuyor insan,içini ferah tut allah'ın izniyle işallah bu kez sonuca varırsınız.