Yolk ve kese var bebek yok

Beyazfirtina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
4
0
1
29
7 hafta 3 gün iken usg de dr fetal polu göremedi sadece yolk var kese 26 mm fetal polu görmeyi bekleriz normalde görmedigimiz için boş gebelik olabilir dedi.vajinal usg önerdi ama bekleme şansımız varsa bekleyelim dedim 5 gün sonra tekrar çağırdı böyle olup sonradan doğumu sağlıklı bir şekilde geçiren var mı?

Merhaba ters rahim gibi bir durumunuz var mı veya karın bölgeniz yağlı mı ? Böyle durumlarda karından gözükmeyebiliyor benim rahmim ters olduğu için 8. Haftaya kadar vajinal usg ile görmüştük. İnşallah bebişi gittiğinizde görürsünüz

Vajinal ultrasonun hiçbir zararı yokken , 5 gün boyunca içiniz içinizi yiyerek beklemek yerine keşke kabul edip baktırsaydınız. 12. Haftama kadar sonuçları daha net olduğu için hamileliğim vajinal ultrasonla takip edildi , daha sonrasında karından takibe geçildi ve vajinal ultrasonda hiçbir problem yaşamadım.

İnşallah bilgi için teşekkür ederim

O an gerçekle yüzleşmek istemedim.Biraz vakit verip gelişme ihtimalini beklemeyi tercih ettim yorumunuz için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…