yolları bilemiyorum

pnr241

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
120
0
0
İzmir
kızlar belki güleceksiniz bana ama acaba bende bir sorun mu var dedim..ben araba kullanmasını biliyorum ama yolları karıştırdığımdan dolayı trafiğe çıkamıyorum.yaşadığım şehir küçük bir şehir,şuan yeni eve taşındık yani 1 sene oldu.yolu aklımda kesinlikle tutamıyorum biraz şehir merkezine uzak,utancımdan kimseyede söyleyemiyorum.çok komik bilioyrum ama arabada kullanmak istiyorum hem otobüs dolmuş olmuyor.bu konuda kendime hiç güvenim yok kaybolucam diye..bazen ben de bir sorun olduğunu düşünüyorum..insan evinin yolunu unutur mu diye..

Bende senin gibiyim canim ben sadece arabaylada degil her turlu yon bulma özürlüyüm:27:otoparklarda saatlerce arabami aradigimi bilirim:52:gittigim yolu dönüste tanimam nerden geldik nereye gidicez olurum.Navigasyon sistemleri oldukca yardimca yada benim gibi araba surmeyi seviyosaniz ve benzin parasini gözden cikariyosaniz kaybolun derim ne demisler sora sora bagdat bulunur:1:hem yasadiginiz yerde kucukmus en uzak nereye gidebilirsiniz ki ?Evinize en tadidik bilindik yeri neresiyse orayi aklinda tutmaya calis yada kime sorsan söyler dedikleri yer vardir ya oyle bi yer arada bir arabayi kenara cek birilerine sor ne olur ki :6:

sen söyleyene kadar bende bi ben öyleyim zannedip utanıyordum
ne arabası bırak arabayı otobüsten ineceğim yeri bile bulamıyorum
8 senedir eşimin teyzesine giderim ama her seferinde kesin yanlış yerde iner dünya kadar yol yürür evi ararım

Bende senin gibiyim canim ben sadece arabaylada degil her turlu yon bulma özürlüyüm:27:otoparklarda saatlerce arabami aradigimi bilirim:52:gittigim yolu dönüste tanimam nerden geldik nereye gidicez olurum.Navigasyon sistemleri oldukca yardimca yada benim gibi araba surmeyi seviyosaniz ve benzin parasini gözden cikariyosaniz kaybolun derim ne demisler sora sora bagdat bulunur:1:hem yasadiginiz yerde kucukmus en uzak nereye gidebilirsiniz ki ?Evinize en tadidik bilindik yeri neresiyse orayi aklinda tutmaya calis yada kime sorsan söyler dedikleri yer vardir ya oyle bi yer arada bir arabayi kenara cek birilerine sor ne olur ki :6:

:))ayy cnm inan ben gibi yok diye düşünürdüm hep,evet onu düşündüm navigasyon ama ne bileyim ya acaba dedim beynim de bir sorun mu var:D içim rahatladı cnm:)) bnde öyle kesinlikle bilemem,yürüyerek bile gitsem şaşırabilirim:)herkese sorarım yabancı gibi sanki:)

sen söyleyene kadar bende bi ben öyleyim zannedip utanıyordum
ne arabası bırak arabayı otobüsten ineceğim yeri bile bulamıyorum
8 senedir eşimin teyzesine giderim ama her seferinde kesin yanlış yerde iner dünya kadar yol yürür evi ararım

aynı cnm ya bende yürüyerek bile zor,mesela bir yol belirlerim onun dışında karıştırım hep:)bnde sadece bnde var bu sorun diyordum:))

:))ayy cnm inan ben gibi yok diye düşünürdüm hep,evet onu düşündüm navigasyon ama ne bileyim ya acaba dedim beynim de bir sorun mu var:D içim rahatladı cnm:)) bnde öyle kesinlikle bilemem,yürüyerek bile gitsem şaşırabilirim:)herkese sorarım yabancı gibi sanki:)

Hayir canim yanliz degilsin:1:beyninde normal ama bazi insanlar gördükleri ,gittikleri yeri cok cabuk kaydederken bazilari yapamiyo.Gecenlerde alisveristen donuyorum bin kere gectigim yolu taniyorum ama farkli bi yonden geldigim icin ne tarafa gidecem bi turlu cözemedim iki uc kere u dönüsü yaptim.:52:

Hayir canim yanliz degilsin:1:beyninde normal ama bazi insanlar gördükleri ,gittikleri yeri cok cabuk kaydederken bazilari yapamiyo.Gecenlerde alisveristen donuyorum bin kere gectigim yolu taniyorum ama farkli bi yonden geldigim icin ne tarafa gidecem bi turlu cözemedim iki uc kere u dönüsü yaptim.:52:

aynı cnm bnde ya hep gidip geldiğim yollar aklımda kalıyor belki annemlerle yüz defa geçtim o yoldan ama yok..kesinlikle aynı,o yüzden hep dolmuşla otobüsle gidip geliyorum..
cesaret edemiyorum kaybolucam diye,ehliyetimi aldım öyle duruyor cnm

yol ve yön hafızam yoktur.
ama kaybolmaktan korkmam. karşıma çıkana yolu sorarım.

bir yere gideceksem beni şuradan alın derim.

kestirme yollara sapmam.... bildiğim yol en iyi yoldur derim.

tek olmadığıma sevindim.:34:

bende senin gibiydimm doğduğum büyüdüğüm şehirde kayboluyordum ilk araba kullanmayı öğrendiğimde. Ama kaybola kaybola öğrendimm yeri geldi yolu gereksiz uzatmak zorunda kaldım sürekli kaybolduğum için. hatta çok dalga geçerlerdi . Ama bir süre sonra kavrıyorsun bence navigasyon dan öte önce kendin öğrenmeyi dene

bende senin gibiydimm doğduğum büyüdüğüm şehirde kayboluyordum ilk araba kullanmayı öğrendiğimde. Ama kaybola kaybola öğrendimm yeri geldi yolu gereksiz uzatmak zorunda kaldım sürekli kaybolduğum için. hatta çok dalga geçerlerdi . Ama bir süre sonra kavrıyorsun bence navigasyon dan öte önce kendin öğrenmeyi dene

saol tatlımm yalnız olmadığma çok sevindim,benle de çok dalga geçiyorlar,bnde doğduğum büyüdüğüm şehrde kayboluyorum yön duygum olmadığı için..önce kendim denicem sonra alırım cnmm

Bende yollarda okadar bocaladımki avm ye giderken çarşıya giderken,
Ama sonuna hep sora sora buluyordum
7 ay oldu arabam olalı ve Bursa'nın altını üstüne getiriyorum,
yani kaybola kaybola kaybolmamayi öğreniyor insan:))
En azından daha dikkatli oluyorsun canım..

Bende yollarda okadar bocaladımki avm ye giderken çarşıya giderken,
Ama sonuna hep sora sora buluyordum
7 ay oldu arabam olalı ve Bursa'nın altını üstüne getiriyorum,
yani kaybola kaybola kaybolmamayi öğreniyor insan:))
En azından daha dikkatli oluyorsun canım..

anladım cnmm,önemli olan cesaret aslında..toplasam çıkıcam ben de yola:)saol cnm cvbın içinn

alemsiniz bayanlar. valla ben de baya güldüm okuyunca. ne tuhaftır ki benim de uzamsal zeka pek gelişmediği için yön duygum pek var denemez. ben de kendime çok gülerim:)):52::52::52::52:

alemsiniz bayanlar. valla ben de baya güldüm okuyunca. ne tuhaftır ki benim de uzamsal zeka pek gelişmediği için yön duygum pek var denemez. ben de kendime çok gülerim:)):52::52::52::52:

aynen ne güzel sizi güldürebildiysem,bende gülüyorum,ufacık çocuk biliyor kardeşim var 10 yaşında:)ama ben..ona soruyorum.zekayla var ilgisi bencede biraz

aynen ne güzel sizi güldürebildiysem,bende gülüyorum,ufacık çocuk biliyor kardeşim var 10 yaşında:)ama ben..ona soruyorum.zekayla var ilgisi bencede biraz

arkadaşım neden öyle zekayla ilgili falan diye laf atıyorsunuz ortaya
valla eğer yön bulma işi zekayla alakalıysa ben o zaman bildiğin gerizekalı olabilirim ancak:26::26::26::26::26::26:
:1::1::1::1:

Back
X