Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizimde yolu yarilamamiza Allah kismet ederse 1-2 hafta kaldi Rabbim her isteyene nasib etsin bu guzel duygulari. Bende bir kac gundur hafif hafif hareketler hissediyorum Ilk onceleri emin olamadim ne olduguna bundan onceki haftalarda cunku o kadar cok seyi bebek hareketi sandimki…ama 1-2 gundur ayni zamanlarda olmasada belli zamanlarda hareket ediyor cok sukur. Arada bir hareket etmiyor uyudu diye dusunuyorum,..birde en cok tabiiki otururken ve yatarken hareket ettigini anliyorum digger turlu yururken vs bebek sallaniyormus ve uykuya daliyormus
canım ne güzel işte bırak kilolu olsun ALLAH göstermesin gelişim geriliği olmasında benimde detaylı ultrasonum 22 haftada çekildi 450 gr dı. seninkide normal aslında Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....
ya canım benm kızımda tam bugün 20 haftalık oldu maşallah hissediyorum alttan alttan acıktığımda çok sabit durduğumda bazende eğildğimde yani sıkıştırırsam basıyo tekmeyi artık bebişlerimiz takla bile atabiliyolarmış 2 haftam var randevuma çok merak ediyorum ne kadar büyüdü nasıl oldu inaşallah hepimizin bebişi sağlıklı olur ):):) hayırlı doğumlar hepimize
benim hesabıma göre şimdi tam 20 haftalık ama sata göre 22 benim kafam karışıyo ya bu hesaplardan:) ama bebişimin gün gectkce hareketleri büyüyo en son 16 haftalıkta gitmiştm doktora biraz arayı acmak istiyorum.