• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolum uzun banada destek olurmusunuz?

Ades78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
66
27
3
47
Selam ben 38 yaşında iki çocuk annesi 87 kilo 1,67 boyunda biriyim. İlk çocukta 30 kilo aldım doğumdan sonra 70 75 aralığında gezindim,ikinci çocukta 15 kilo aldım 80 85 de dolandım durdum.Yaptığım yanlış diyetler sonucu 70 kiloya indim fakat hızla geri aldım çok uzun süredir diyet yapmıyorum şuan 87 kiloyum ve mutsuzum.8 Şubat 2016 pazartesi kalori sayarak diyete başladım. Bakalım neler olacak.Burdan yazmak istiyorum.

A.selam
Hoşgeldin ;)
Herşey elimizde zayıflamak istorsak zayıflıycaz
Devamlı yazmaya calıs.
İstersen bırda devam eden yarısmalar var yada günlükler menulere bakabilirsin daha da motive olursun başarılar ;)

Neyi nereye yazacağımı çok bilmiyorum yavaş yavaş anlamaya çalışıyorum bakalım

Ben olurum:KK54:
Gunlugun hayirli olsun canim.
Istikrarli olursan mutlaka gider kilolar.
Ben de 1 subatta basladim diyete simdilik iyi gidiyor.
Sana tavsiyem ekmegi azalt
Pirinç makarna vs bir sure yeme
Bol su ve yesil cay da ictin mi tamamdir.
Basarilar:KK3:

Ben olurum:KK54:
Gunlugun hayirli olsun canim.
Istikrarli olursan mutlaka gider kilolar.
Ben de 1 subatta basladim diyete simdilik iyi gidiyor.
Sana tavsiyem ekmegi azalt
Pirinç makarna vs bir sure yeme
Bol su ve yesil cay da ictin mi tamamdir.
Basarilar:KK3:
Teşekkür ederim

Selam ben 38 yaşında iki çocuk annesi 87 kilo 1,67 boyunda biriyim. İlk çocukta 30 kilo aldım doğumdan sonra 70 75 aralığında gezindim,ikinci çocukta 15 kilo aldım 80 85 de dolandım durdum.Yaptığım yanlış diyetler sonucu 70 kiloya indim fakat hızla geri aldım çok uzun süredir diyet yapmıyorum şuan 87 kiloyum ve mutsuzum.8 Şubat 2016 pazartesi kalori sayarak diyete başladım. Bakalım neler olacak.Burdan yazmak istiyorum.
Kabul ederseniz bende varım bende 86 kgyum boy da 162 veeee :KK19: zayıflamak için 8 şubatta ilk adımı attım Allah ın izniyle burada gezinirken bu topigi gördüm beraber destek olalım birbirimizi motive edelim olur mu

Kabul ederseniz bende varım bende 86 kgyum boy da 162 veeee :KK19: zayıflamak için 8 şubatta ilk adımı attım Allah ın izniyle burada gezinirken bu topigi gördüm beraber destek olalım birbirimizi motive edelim olur mu
Aynı anda başlamışız demekti çok sevinirim beraber devam ederiz inşallah 70 leke iner mutlu oluruz

Aynı anda başlamışız demekti çok sevinirim beraber devam ederiz inşallah 70 leke iner mutlu oluruz
İnşallah canım 70 ler ve sonrası 60 lar süper olucak ben inanıyorum hemde ilk defa bu kadar inandım kendime başarıcam ve buraya başarı oykumu yazıcam diye söz verdim kendime çünkü onları okuyarak gaza geldim herkese tavsiye ederim acayip motive ediyor insaniEn Büyük KK

İnşallah canım 70 ler ve sonrası 60 lar süper olucak ben inanıyorum hemde ilk defa bu kadar inandım kendime başarıcam ve buraya başarı oykumu yazıcam diye söz verdim kendime çünkü onları okuyarak gaza geldim herkese tavsiye ederim acayip motive ediyor insaniEn Büyük KK
Hadi bize kolay gelsin ozaman

Bugün biraz CIS yedim ama akşama onu dengelerim dünde leslie 3 mil yaptım bu aksam da yapmayı düşünüyorum aslında burada neler yedigimizi yaptigimiz sporları yasak daha iyi olmaz mı tabi sende istersen

Bugün biraz CIS yedim ama akşama onu dengelerim dünde leslie 3 mil yaptım bu aksam da yapmayı düşünüyorum aslında burada neler yedigimizi yaptigimiz sporları yasak daha iyi olmaz mı tabi sende istersen
Tabi isterim spor yapamıyorum ama 4 katı en az 15 kere indim çıktım şu an yorgunluktan bayılacam yediklerim ise
Sabah: 1 yumurta ile az yağlı omlet
1 domates
1 salatalık
2 dilim uno denge Light ekmek
Çok az tulum peyniri
1 sivri biber
Öğlen:1 kase haşlanmış nohut içine tere roka limon ilavesi
Akşam: 1 lavaş arasında 4 tane ızgara köfte
Hepsi bu ben sabah kahvaltıdan önce 3 kaşık yoğurt yiyorum mutlaka bide yatarken küçük bir kaseye yoğurt limon ve bolca pul biber ilave edip yiyorum
Toplam 1100 kalori civarı almaya çalışıyorum genelde daha az oluyor kalori sepeti programında yediklerimi yazıp kaloriyi hesapladım öğün ayarlıyorum

Tabi isterim spor yapamıyorum ama 4 katı en az 15 kere indim çıktım şu an yorgunluktan bayılacam yediklerim ise
Sabah: 1 yumurta ile az yağlı omlet
1 domates
1 salatalık
2 dilim uno denge Light ekmek
Çok az tulum peyniri
1 sivri biber
Öğlen:1 kase haşlanmış nohut içine tere roka limon ilavesi
Akşam: 1 lavaş arasında 4 tane ızgara köfte
Hepsi bu ben sabah kahvaltıdan önce 3 kaşık yoğurt yiyorum mutlaka bide yatarken küçük bir kaseye yoğurt limon ve bolca pul biber ilave edip yiyorum
Toplam 1100 kalori civarı almaya çalışıyorum genelde daha az oluyor kalori sepeti programında yediklerimi yazıp kaloriyi hesapladım öğün ayarlıyorum
Yediklerin gayet iyi canım bide spor eklersen daha iyi olur bende bugün yatmadan leslie 3 mil yapıcam inşaallah

Leslie 3 mil yaptım ölüyorum resmen ama yılmak yok yola devam pes etmiycem bu sefer şubat 8 de başladım Mart 8e kadar sporumu aksatmadan yapıcam tabi diyeetimede:KK49:

Tabi birbirimize destek olarak dimi ama ben pes edersem sen sen pes edersen ben yardimci olalim:KK4:

Tabi birbirimize destek olarak dimi ama ben pes edersem sen sen pes edersen ben yardimci olalim:KK4:
Pes etmek yok ama bana spor deme şimdilik çok yoğunum havalar biraz daha ısınsın dışardan yürüyorum eşimle az zaman

Back
X