Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Supersin canım neler yaptin da verdin bu kiloyu1 haftada 2,3 kilo vermişim hiç zorlanmadım üstelik malum dönemdeyim sence nasıl
Kalori sepeti sitesini indirdim her yediğimi yazıyorum o hesaplıyor sınırı aşmıyorum hedef belirledim o hedefe göre bana gereken kaloriyi hesaplıyor haftasonu dikkat edemedim ama yinede sınırı geçmedimSupersin canım neler yaptin da verdin bu kiloyu
İnşallah canım ya haftada 1 versekte bize yeterKalori sepeti sitesini indirdim her yediğimi yazıyorum o hesaplıyor sınırı aşmıyorum hedef belirledim o hedefe göre bana gereken kaloriyi hesaplıyor haftasonu dikkat edemedim ama yinede sınırı geçmedim
Ayrıca sende 1 kilo vermişsin oldukça başarılı böyle devam edelim süperiz
Tabiki gelebilirsin ayrıca sende bende mlyt de isteyen herkesde kilo verecek inşallah Allah yardımcımız olsunMerhaba kızlar topiğiniz hayırlı olsun. Bende sizi takipteyim ona göre
Başırılı olucaksınız eminim. Bende diyete başlayalı birkaç gün oldu . Günlüğüme yazıyorum ama arada size takılsam olurmu. Benim kilom biraz fazla ama gidicek kararlıyım. 100.3 kg geldim bu sabah.. Buraya kilomu yazarsam bende daha dikkatli olurmuşum gibi geliyor..sevgiler ...
Tabiki aslında ideal olan bu haftada bir, ben çizelgemi öyle ayarladım ama ilk hafta diye bu kadar verdim muhtemelenİnşallah canım ya haftada 1 versekte bize yeter
Harika oldu . Sanırım pazartesi kilo bildirimi yapıcaz şimdiden heyecanlandım ama bu işi hep birlikte başarıcaz eminimTabiki gelebilirsin ayrıca sende bende mlyt de isteyen herkesde kilo verecek inşallah Allah yardımcımız olsun
Senin günlüğünü bulabilirsem ziyaret ederim bende ama yeniyim burda çok bilemiyorum nerelere nasıl yazılıyor öğrenmem inşallah :)
Evet pazartesileri kilo bildirimi yapalım ben bugün sağlıksız beslendim gerçi günlük kalori sınırımı aşmadım ama daha dikkat etmeliyimHarika oldu . Sanırım pazartesi kilo bildirimi yapıcaz şimdiden heyecanlandım ama bu işi hep birlikte başarıcaz eminim![]()
Bazen ufak kaymalar oluyor.. Önemli olan bunun diğer günleri etkilemesine izin vermemek.. Ve gün içinde dengelemek.. Yinede ben eminim mutlaka kilo vereceksin bu haftadaEvet pazartesileri kilo bildirimi yapalım ben bugün sağlıksız beslendim gerçi günlük kalori sınırımı aşmadım ama daha dikkat etmeliyim
İnşallah veririm misafir gelmeyeydi iyiydi ☺Bazen ufak kaymalar oluyor.. Önemli olan bunun diğer günleri etkilemesine izin vermemek.. Ve gün içinde dengelemek.. Yinede ben eminim mutlaka kilo vereceksin bu haftada![]()
Misafir gelmeler gitmeler düzeni bozuyor maalesef .. Yinede kontrolü hiç elden bırakma derim..unutma pazartesi bildirim yapcazİnşallah veririm misafir gelmeyeydi iyiydi ☺
Yok bırakmam başka yolu yok bu iş bitecekMisafir gelmeler gitmeler düzeni bozuyor maalesef .. Yinede kontrolü hiç elden bırakma derim..unutma pazartesi bildirim yapcaz![]()
Can'ım merhaba öncelikle hoşgeldin. Hayırlı olsun bebeğinMerhaba kızlar bende katılmak istiyorum 6aylık bebeğim var emziriyorum anlayacağınız doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum desteğinize ihtiyacım var 61 kiloyum boyum 1.58 kalori hesabıyla vermek istiyorum öncelikle sorum günlük kaç kalori almam gerekiyor?
Can'ım merhaba öncelikle hoşgeldin. Hayırlı olsun bebeğin
Bu konuda ben çok bilgili değilim ama kendi yaptığım yaklaşık günde 1500 kaloriyi aşmamak. 1000 kalorinin altına düşmemek. Kilon ,boyun , gün içindeki hareketliliğin ,emzirme durumun bunların hepsi önemli.
İstersen netten araştır.
Üstelik sütünü arttıran gıdaları seçmelisin süt azalma sorunu olmasın diye ..
Hoşgeldin bebeğini sağlıkla büyüt inşallah diyet için erken aslında sana bol su iç gece ağır yeme bence tabi daha erken mutlaka verirsin☺Merhaba kızlar bende katılmak istiyorum 6aylık bebeğim var emziriyorum anlayacağınız doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum desteğinize ihtiyacım var 61 kiloyum boyum 1.58 kalori hesabıyla vermek istiyorum öncelikle sorum günlük kaç kalori almam gerekiyor?
Sıkıldım bu halimdenHoşgeldin bebeğini sağlıkla büyüt inşallah diyet için erken aslında sana bol su iç gece ağır yeme bence tabi daha erken mutlaka verirsin☺