- 22 Ağustos 2025
- 24
- 3
- 1
- 21
- Konu Sahibi churchilllover
-
Bakmasan ne yapacaksın, yalvarmaya devam mı?yoluma mı bakmalıyım
Bu adamı mı unutamıyorsunuz? Sizi kısıtladığı her şeyi kendisi yapan adamı?zaten ilişkinin başından beri kısıtlayıcı biriydi ki ailelerimiz de çok farklı onun ailesi muhafazakarken benimkiler çok rahat insanlar neyse beni zaman geçtikçe daha çok kısıtlamaya başladı örn profil fotoğrafı değiştiremiyordum etek şort vs çok nadir giyebiliyordum arkadaşlarımla dışarı çıktıysam 11 e kadar oturabilirdim
Storylerinize bakıp bakıp iyi ki ayrılmışım diyor olabilir. Çünkü ahlaken kendisine layık bulmamış sizi. Babanızın evinde etek şort giyince namussuz muydunuz da sevgiliniz giydirmemiş? Arkadaşlarla buluşmak vs, hatalarım dediğiniz bunlar mı? Elin medeniyet görmemiş ayıları höt zöt yapınca, giyim kuşam kısıtlayınca sevgide nasıl azalma olmuyor, nasıl soğunmuyor anlayamıyorum. Engellesinize, niye hesaplarınıza bakabiliyor?Napıcağımı bilmiyorum 4 aydır ayrı olduğumuz exim sürekli benim storylerime fakeinden bakıyor telefonda konuşsak 1 saat konuşuyoruz arkadaşlarımın storylerine bakıyor beni görmek için ama ben ne kadar özür dilesem de beni affetmiyor çok hata yaptın diyor içimde bir gün barışacağımıza dair olan histen dolayı onu unutamıyorum yaptigim hataların onu soğuttuğunu ama hala gene de bana azıcık da olsa sevgisi olduğunu söylüyor yoluma mı bakmalıyım
Yoluna bak tabiki deNapıcağımı bilmiyorum 4 aydır ayrı olduğumuz exim sürekli benim storylerime fakeinden bakıyor telefonda konuşsak 1 saat konuşuyoruz arkadaşlarımın storylerine bakıyor beni görmek için ama ben ne kadar özür dilesem de beni affetmiyor çok hata yaptın diyor içimde bir gün barışacağımıza dair olan histen dolayı onu unutamıyorum yaptigim hataların onu soğuttuğunu ama hala gene de bana azıcık da olsa sevgisi olduğunu söylüyor yoluma mı bakmalıyım
bence çiçek ve yüzük alıp götürün belki işe yararNapıcağımı bilmiyorum 4 aydır ayrı olduğumuz exim sürekli benim storylerime fakeinden bakıyor telefonda konuşsak 1 saat konuşuyoruz arkadaşlarımın storylerine bakıyor beni görmek için ama ben ne kadar özür dilesem de beni affetmiyor çok hata yaptın diyor içimde bir gün barışacağımıza dair olan histen dolayı onu unutamıyorum yaptigim hataların onu soğuttuğunu ama hala gene de bana azıcık da olsa sevgisi olduğunu söylüyor yoluma mı bakmalıyım
Şort ve mini etek giymiş.Ne hatası yaptınız 4 aydır yalvaracak kadar ?
Bence yoluna bak çok sevseydi eğer affederdi. Ama tabi yapmış olduğun hata nasıl bi hata aldatma felan varsa imkansız zatenNapıcağımı bilmiyorum 4 aydır ayrı olduğumuz exim sürekli benim storylerime fakeinden bakıyor telefonda konuşsak 1 saat konuşuyoruz arkadaşlarımın storylerine bakıyor beni görmek için ama ben ne kadar özür dilesem de beni affetmiyor çok hata yaptın diyor içimde bir gün barışacağımıza dair olan histen dolayı onu unutamıyorum yaptigim hataların onu soğuttuğunu ama hala gene de bana azıcık da olsa sevgisi olduğunu söylüyor yoluma mı bakmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?