Yoluma bakmalı mıyım

churchilllover

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
24
3
1
21
Napıcağımı bilmiyorum 4 aydır ayrı olduğumuz exim sürekli benim storylerime fakeinden bakıyor telefonda konuşsak 1 saat konuşuyoruz arkadaşlarımın storylerine bakıyor beni görmek için ama ben ne kadar özür dilesem de beni affetmiyor çok hata yaptın diyor içimde bir gün barışacağımıza dair olan histen dolayı onu unutamıyorum yaptigim hataların onu soğuttuğunu ama hala gene de bana azıcık da olsa sevgisi olduğunu söylüyor yoluma mı bakmalıyım

Bu adamı mı unutamıyorsunuz? Sizi kısıtladığı her şeyi kendisi yapan adamı?

Hazır kurtulmuşsunuz yolunuza bakın.

Storylerinize bakıp bakıp iyi ki ayrılmışım diyor olabilir. Çünkü ahlaken kendisine layık bulmamış sizi. Babanızın evinde etek şort giyince namussuz muydunuz da sevgiliniz giydirmemiş? Arkadaşlarla buluşmak vs, hatalarım dediğiniz bunlar mı? Elin medeniyet görmemiş ayıları höt zöt yapınca, giyim kuşam kısıtlayınca sevgide nasıl azalma olmuyor, nasıl soğunmuyor anlayamıyorum. Engellesinize, niye hesaplarınıza bakabiliyor?

Yoluna bak tabiki de

Sizinle oynar, bir yedekte tutar. Ne zaman ailesinin istediği tarzda evlenecek birini bulur veya evlenir sizinle ilişkisini keser.
Hepsinden bağımsız bence tabii ki her zaman ileriye ve yoluna bak.

bence çiçek ve yüzük alıp götürün belki işe yarar

Adam işsizliğinden durumlara bakıyordur ayrıca. Çok fazla anlam yüklemeyin. Evli insanlar olarak bazen bizler de bakıyoruz o kişileri sevdiğimiz için değil hayatlarında neler değişmiş diye. Sırf boş merak.

Bence yoluna bak çok sevseydi eğer affederdi. Ama tabi yapmış olduğun hata nasıl bi hata aldatma felan varsa imkansız zaten

Yahu kendi tarzınıza uygun sevgili hatta eş bulun olmayacak şekilde niye değişmek istiyor güzel kalbinizi yoruyirsunuz.Bak birşey diyim bu oğlan kendi arkadsslari ile her haltı yer size hesap vermez birde ilerde sizi aldatır bide üste çıkar benim hayatım sen karisamazsin olur demedi demeyin ne yalvarmadi ya nerenin padişahı bu gidecek kendi tarzında sevgili yapacak önce.,Bence işaret bu kurtulun bundan ne yalvarması yarın evden çıkarmaz kendi her haltı yer demedi demeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…