Yolun Sonu Mu? Bebişi Olmayanlar Buraya

Bedisim

Türkü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
118
6
96
- Yurtdışı
Bütün yollari deneyip artik doktorlarinda umutsuz oldugu , anne olmak gec denildigi ve yasi artik 40-45 civari olanlar varmi merak ettim

Bir tanidigim var yasi bu yil 40 olacak bebek istiyor ama olmuyor.Düsünüyorum bir gün bizde o yaslara gelecegiz acaba durum ne kadar vahim. :çok üzgünüm:

Umudunuzu kaybetmeyin derim riskli bir yaş olabilir ama dr kontrolünde mümkün galiba Benim kardeşim annem 43 yaşındayken olmuşdu:)

hayır durum vahim değil...
allahtan umut kesilmez...
inanıyorum birgün bizlerde anne olacagız....
yeter ki sabretmeyi bilelim...

Allah isteyen herkese versin .... çok zor gerçekten istediği halde bebek sahibi olmayı beklemek,

olmaması çok çok büyük bir imtihan :((

bende bekleyenlerdeyım omujdelı haberı.ısteyen herkeseRABBIM saglıklı bebekler versın 2senedır beklıyorum

evet umut kaybetmeyin 39 yaşımdaki annem kızkardeşi 3 ücü bebeine hamile :D

Allahtan ümit kesilmez, çok doğru Bir tanıdığım ,yıllarca tedavi gördükten sonra artık bu son şansım dediği son tüp bebek denemesinde hamile oldu ve bebek şu anda tam bir yaşında ve çok sağlıklı anne ise 66 doğumlu .

kızlar 3gunum kaldı.bakalım bu sefer yuzum gulecekmı.cuma gunu doktoruma gıdıcem.ama su zamana kadar bır belırtı yok bana dua edın

Bende 4 yıldır beklıyorum hala ses yok ufaklıktan kısmet allah bÜtÜn ısteyenlere ve ıÇınde banada nasıp etsın ınŞallah o sevıncı

Yasi alip atin silin kafanizdan benim görümcem ikiz bekliyor hemde kirkina girdi ve kocaman bir ur aldilar karnindan yani yumurtalarida okadar cok yoktu

neyse ilk bana degilde esime söylemek istedi :umursamaz: yinede hayirli olsun anali babali büyütsün dedik.
Kizlar hamilelikten sonra sadece kendimiz üzerimizde dikkat edecegimiz burnumuzun uzamamasi :sinifsinif:

Back
X