yolun sonunami geldik?? :((

Evet olmadıııı hiç yakıştıramadım sana :olmaz:
nasıl bir dedektifsin sen araştırman lazımdı kaydirigubbakcemile3
Allahım yaa gece gece ii güldük ama.. sağolun kızlaropuyorumnanaktan

cok haklisin canimm
bidahaki sefere daha iyi arastirmam lazim gözüm acik olmasi lazim :1shok:
bende hic yakistiramadim kendime delikafadulden

valla iyi güldük kizlar allah daima yüzünüzden gülücükleri eksik etmesin ins. :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

Evet olmadıııı hiç yakıştıramadım sana :olmaz:
nasıl bir dedektifsin sen araştırman lazımdı kaydirigubbakcemile3
Allahım yaa gece gece ii güldük ama.. sağolun kızlaropuyorumnanaktan

bence de..
ben yatıyorum iyi geceler canım opuyorumnanaktan

anaaaaa simdi gördümmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kiz allah iyiligini versin iyice kaptridim kendimi şakkıdı
my name is bond, james bond :1ninca: delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay içindeki dedektif ruhu iyice çıktı ortaya merve kaydirigubbakcemile3

sizinle konuşmak çok güzeldi kızlar..çok memnun oldum..
iyi gecler ikinize de opuyorumnanaktan

kizlar bende yatiyorum sizede iyi gecelerrr bu güzel sohbet icinde cok tsk ederim derdimi dinlediniz derman oldunuz..
allah rahatlik versin ikinizede kizlar öpüyorum siziii Şeniz

İyi geceler kızlar.. allah rahatlık versin..
Sohbetiniz için çok teşekkür ederim.. öptüm sizi opuyorumnanaktan

cok sag olun kizlar desteginiz icin
bizimde kisa süreli bi kavusmada olsa kavusmamiza az kalmisti 11 subatta
istanbula gidiyorum 10 gün kalicaz ailemle birlikte.. herseyin ne güzel hayalini kurarken
ne geldi basimiza.. üstelik hep benim hatam
kendime ne yeminler ne sözler verdim biliyormusunuz bidaha yapmicam diye ama olmuyo
piskologada gidiyorum zaten ama oda sizin söylediklerinizi söylüyo
sen kendine güvenmiyosun dedi doktorum..
birak aldatiyorsa o kayip eder dedi dahada cok moralimi bozdu senağlama
yangina körükle gitti resmen..
ilac milacda yazmadi off sizde olmasaniz hic rahatliyamicam
annemde birak kizim o teli kapatmis istese numarayi verebilirdi.. ama kolayi secti dedi
sen daha o arayana kadar arama dedi neyapsam bilemiyorum:(
ama oda hemen telini kapatmasimi gerekirdi sanki gercekten suclu gibi senağlama

canım bak 1ay gibi bir süren var önünde..
bu süreyi iyi değerlendirirsen.. belki de bir daha kopmamacasına kavuşursunuz ve 11şubat hayallerin gerçek olur..
öncelikle psikoloğunu değiştir.. sana faydalı olamamış belli.. iyice araştır,referansları daha olumlu birini bul. bir de psikolog ilaç yazmaz...psikiyatris yazar.. tıp doktoru olmak zorunda yani.. o da uygun görürse yazar tabi..
bence güzelce araştırıp iyi bir psikiyatrise görün.. azıcık rahatlamak için ilaca ihtiyacın olabilir.. o nasıl uygun görürse artık..

bu arada annene katılmıyorum. çocuk seni çok seviyor olabiir ama kişiliğinden ödün vermek zorunda değil senin için..bence saygı duymalısın daha..kişiliksiz bir erkek ister misin?

bu arada sen kendi gerçeğinin farkında aklı başında bir kıza benzyorsun.. sadece minik bir ayar sorunun var.. daha çok gençsin halledeceksin.. korkma :hulya:

arkadaşının ailesi evde olduğu için rahat konuşamazdı.
sizde cepten dilediğiniz gibi konuşabilirdiniz aslında.
bence gönlünü al,özür dile.oda sinirle öyle konuşmuştur.eminim aramanı dört gözle bekler opuyorumnanaktan

yorumlariniz icin tsk ederim arkadaslar
problemi daha önceki sayfalarda belirttigim gibi cözdük baristik yani
ama benim icin problem tamamiyle cözülmüs deil :çok üzgünüm:
bu uzaklik oldukcada cözülmicek gibime geliyo..
ama ilac kullansam belkide gercekten rahatlarim arkadasin dedigi gibi
sag olun kizlarŞeniz

bak canım uzaklık seven herkes için emin ol büyük bir sorun ki bu benim içinde geçerli çünkü sevgilim gebzede ben istanbulun avrupa yakasının bir ucunda oturuyorum öyle ha deyince görüşme olmuyordu ki düşün biz netten tanışmıştık ilk zamanlar denedim bile bunu arkadaşımdan msjlarla falan ama baktım ki bu sadece bize zarar veriyor ve onunda bu ilişki için çok çabası olduğunu gördükçe yavaş yavaş bitti gibi kuşkular.şu an da izmirde asker ve her duya çok dikkatli ol izmirin kızları çok güzel olur cart curt bir sürü şeyler söylüyor çok sinirleniyorum ama inan onun bizim için olan çabasını gördükçe birde her fırsatta aramalarını gördükçe ona güvenim arttıkça artıyor.ve böylece :Rabbi bozmasın ki 4.senemizi kutluyoruz...opuyorumnanaktan
sende sakinleş biraz sözlünün yaşadığınız ilişki için yaptılarını çabalarını görmeye çalış seviyorsa inan karşısına kim çıkarsa çıksın seni üzecek birşey yapmaz heleki seni kaybetmekten korkuyorsa böyle birşeyi asla yapmaz.bende yaşadım bunları adam yakışıklı Allah var yani hergün bir kız takılıyor numara verip istiyor kızlar da artık erkeklere teklifler edip kene gibi yapıştı devir iice değişti bu da ayrı bir konu tabii ama dediğim gibi yap bir dene en azından yoksa bu şekilde üzülen sen olursun gibime geliyor

kusuruma bakma uzun oldu ama amacım yardımcı olabilmek bir nebzede olsa...
kocaman mutluluk dilerim...

Back
X