Yolunmuş tavuk misali..

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Hayırlı akşamlar. Çok büyük bir dert değil belki bugün kuaföre gittim kaş aldırmak için. Normalde çok kalın kaşlıyım ama gerçekten aşırı yani kendim almaya çalışıyorum ama baş edemiyorum. Kadına biraz kalın olsun dememe rağmen inceltti de inceltti. Çokta farketmedim alırken ama şimdi aynaya bakamıyorum; kendimi tanıyamıycam nerdeyse. Hangi kuaföre gittiysem hep böyle oluyo. Bende gitmek istemiyorum ve ortada Mahmut amca misali dolanıp duruyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz bi kuaför var mı ? Ankara'dayım bu arada.

Ben biliyorum çünkü benim de başıma aynı şey geliyordu hep =//

Emek 8.caddede Ayshe kuaför var Ayşe abla sahibi ve ben çok memnunum. Hep oraya aldırıyorum

Edit. Biraz daha aciklarsam şöyle ki kaşlarınızı çok ince kullanmak istemediğinizi söyleyince inceltmiyor ve beğendiğin bi model varsa ona göre alıyor kaşı. Ücreti de çok fazla değil

Sormayın valla bıktım yahu. Kalın alıyor mu gerçekten?

Evet. Bi de bana hep ince almayayım yoksa çıkınca çok zorlanirsin kötü gözükür der.

Ayrıca kaşa iğneli epilasyon da uyguluyor istersen. Ben kaşımın üstündeki küçük tüylerden ve kaşımin arasından kurtuldum. Altlardan da alıp şekilde vermişti biraz. Bu yöntemi de düşünebilirsiniz =)

Biraz uzatayım artık ondan sonra karar veririm. Valla zaten her hafta kaş almaktan gına geliyo

Ne kadara yapıyor? Memnun kalmışsınız sanırım
Benim Kaş'ım neredeyse yok kontür var ama altta kalan kısımlarda ince ince çıkıyor haftada bir sırf onun için gidiyorum aldırmaya bi de batık olarak çıkıyor iyice sinir oluyorum

Yolunmuş tavuk deyince biri sizi kullanmaya calisti sandim konuyu okuyunca guldum kendime.
Ankara icin tavsiye veremeyecegim ama kaslariniz uzayana kadar kas kalemi veya kas fariyla idare ederseniz biraz daha rahat edersiniz belki.
Yorumunuzu okuyunca bende güldüm vlla. Zaten öyle yapıyorum umarım hemen cıkar

Bilmediginiz yerde kas aldirmayacaksiniz. Ben bu hatayi 4 ay once yaptim. "Aman, ne olacak?" diyerek girdim bir kuafore. Kiz kaslarimin uzun oldugunu, bunun beni sert gosterdigini ve biraz kisaltacagini soyledi. Sesimi cikarmadim. Gozlerim iyi gormediginden kuaforde dikkatimi cekmedi. Eve geldigimde ne goreyim, kasimi kusa cevirmis. :/ Kaslarimin kendine gelmesi birkac ayi aldi.

Velhasil, konu kas ise bildiginiz yerden sasmayin.

Hic sorma benim de ayni derdim var. Annemlerin ordaki kuaforden baskasi iyi almiyor e o da bana uzak. Hepsi ince yapiyor aylarca uzatmak icin ugrasiyorum. En sonunda söyle bir care buldum biraz tuhaf ama ise yariyor. Annemlerin ordakine bi sefer aldirttim en son gittigimde simdi ben geldikce jiletle aliyorum ve kaş makasiyla da kesiyorum. Mutluyum :))) jilet hiiic cogaltmiyor benim yuzumde zaten hic tuy yok kasim da ince o yuzden jilet hic cogaltmiyor da :)))

Öyle kesinlikle.Ama bi kere aldırdıktan sonra çıkması zaman alıyor; bir sürü uğraş.. Yağlardan fln kullanmayı düşünüyorum aslında

Ay valla masallah cesaretinize :) Jiletle korkuorum almaya ya ergenken kaşımın ortasını kazımaya calısmıs ve mahvetmiştim. Benim her tarafım tüy malesef.. Bi de tesettürlüyüm ya ince kaş yüzüme iğrenç oluyo yakıstıramıyorum kendime. Hayatımda bi kere bi yerden mmnun kaldım orasıda ikinci gidişimde yoktu yerinde, kapanmıstı...

Aynen ben de tesetturluyum.inanin biliyorum. En son gittigim yer mahvetmisti ben kalin kas seviyorum. Boyle bi yontem buldum valla rahat oluyo :))

geçen aynısı başıma geldi
aynaya bi baktım kaşımın teki çizgi gibi kalmış
bu ne yaa dedim
biraz kavis yapıyım mı diyor hala

sonra bi yer buldum çok doğal görünüyor şu an kaşlarım :)
ankarada olsaydı keşke orası

Aslinda deneye yanila alisirsiniz kendiniz alsaniz. Insani en iyi kendi tanir. Ben ergenligin verdigi cesaretle almaya bi basladim hala kendim alirim ve kaslarimin seklini cok begenirler. Ustelik kaslarim cok orantisiz ve seyrektir kimse kolay kolay toparlayamaz. Kaslarinizi surekli kuafor rezil edecegine kendinizi edin bi kac kere sonra ogrenirsiniz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…