yönetici asistanı :???

mavisinesi

Laz'ın Eşi :))
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
250
26
118
arkadaşlar holding den iş için aradılar bellirli bir katın yönetici asistanı pozisyonu için bu konuda hiç fikrim yok ne işi yapar maaşları ne kadar olur yardımcı olabilir misiniz ? görüşmeye gittiğimde affalamak istemiyorum, önerilecek maaş ortalama ne kadar olur fikri olan varsa yardımcı olsun lütfen =))

Tüm yöneticilerin raporlarını organizasyonlarını bilet seyahat otel vs. dosyalama toplantı org. her bölüme destek gerekirse telefon bağlama, faks tüm notları iletme
yöneticilerin kıl olmazsa iş güzel ama gıcık bir yöneticiye denk gelirsen günlerin kabus olabilir
maaş konusunda gelince şirketin maaş politikasına bağlı eğer o şirketin maaş ortalaması yüksekse gayet güzel bir iş olur
umarım yardımcı olabilmişimdir

teşekkür ederim =) bir nevi sekreterlik gibi ...

evet sekreter oluyosun zaten ama kimin asistanı olacaksın o onemli holding diyosun genel müdür asistanı falan olursan onlar çok havalı oluyolar söylüyim

evet sekreter oluyosun zaten ama kimin asistanı olacaksın o onemli holding diyosun genel müdür asistanı falan olursan onlar çok havalı oluyolar söylüyim

Holdingde olucm görüşmeye pazartesi gidicem kısmetse :) hava değil bana mesleğime cebime bişiler katan bir şey olması lazım :)

ben 4 sene 2 büyük Holdingte yönetici asistanlığı yaptım. Genel Müdür Asistanlığı yaptım. Onun toplantıları, vizesi,otel-uçak rezervasyonları vs idi işim. Sıkıldım sonra , 40-50 yaşına gelince ne yapıcam diye düşündüm hep. Kpss ye girdim 3 yıldır devlet memuruyum .Maaşa gelirsek Yönetici asistanıyken En son 5 sene önce 2008 de 1400 TL alıyordum, yemek,servis vs herşeyi vardı

arkadslar yönetici asistanı sekreterlik değil

bir nevi tabiri caizse yöneticinin sağ kolu oluyorsun bazı arkadsların dedıgı işlemleri yapıyorsun, aynı zamanda gerektiğinde yonetıcının yerine toplantılarına gırıyorsun yurtıcı-yurtdısı dahil ve gerekirse insiyatif kullanıyorsun.. sana ait bır oda olur..

kolay bir meslek değil.. sorumluluk hep sende oluyor ust yonetım alt kadro ıle ılgılenmez dırek sana sorar ve herseyden haberdar olman gerekir.. İyi bir gözlemci detayı kacırmaman gerekir.. aynı zamanda muhakkak anadılın harıcı 2 yabancı dılın olması lazım..

maaş konusuna gelince ücret dolgun olur.. bahsettiklerim Yönetici asistanlığı mesleği için..

Ama sanırım sizin dediginiz pozisyon bulundugunuz kattaki danısmanlık yada sekreterlik.. Malesef bazı iş verenler bu tarz hatalar yapabiliyor.. eger yarın ılk defa gidicekseniz zaten maas konusu konusulmaz.. gidecegınız gorusme ön görusmedir eger uygun bulursanız 2.gorusmeye cagırırlar.. ama maas konusunu acarsa topu onlara atabılırsın, belırlı net bır ucret soyleme.. cok ısrar ederlerse belırlı aralık soylebılırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…