- Konu Sahibi scrolllock
-
Patronumun böyle bir konuda 4 aylık elemanını değil, yıllardır arkadaşlık yaptığı adamı kayıracağını adım gibi biliyorum.
Maaşım ve işim çok güzel olduğu için katlandım ama gerçekten özgüven sorunu yaşamaya başladım.
Bunu yapsam beğenmez, bunu desem eleştirir diye bişey yapmaya korkuyorum.Birde diğer çalışanlarımızın (yöneticiğilini yaptığımız) yanında eleştirisini yapıyor.Çok subjektif bi konu olsa bile çatır çatır canımı yakıyor.Kendi bakış açısına göre beni yargılıyor.
İşten çıkarsam kendi e-ticaret sitemi kurarım büyük ihtimalle aç kalmam yani ama bu adamın bu şekilde sefa sürmesine katlanamıyorum.
böyle mutsuz olup stres altında kalmaktansa konuşun patronunuzla,elemanını kayırır demişsiniz ama orası hiç belli olmaz,ha kayırsa bile size kapıyı göstermek yerine bölüm deişikliği yapabilir..
maaşınız ve işiniz ne kadar iyi olursa olsun daha kaç ay sabredebilirsiniz ki böyle..
ben de bunu düşünüyorum işte.. daha kaç ay sabredebilirim..
İşe girdiğimin 2. gününden itibaren davranışları hep böyle, hata yapmaya göreyim, hemen ukala bir tavırla alttan alttan dalga geçerek eleştiri yağmuruna tutuyor.
Kendisi 50 yaşında tecrübeleri var, boş bi adam da değil kabul ediyorum.Ama ben onun bildiği her şeyi bilemem ki! aramızda nerdeyse 25 senelik bi tecrübe farkı var.
Galiba bugün patronla konuşup, işten çıkma istediğimi söylicem.
Zaten işimle evim ayrı yakalarda, gidip gelmekte zor oluyor.
Allah' ım çok hırslıyım, kan çıkıcak ya
Kızlar çok daraldım, fikirlerinize ihtiyacım var.
Yaklaşık 4 aydır bir şirkette çalışıyorum, işverenleri falan çok çok iyi çok da rahat bir firma.
Bu firma 4 katlı bi alışveriş merkezi, iç ve dış dekorasyon ürünleri satıyor.
internetten satış bölümü için işe girdim, (e-ticaret sitesi)
Bu bölümün başına patronun bi arkadaşını koymuşlar adam alabildiğine ukala..
Her şeye karışıyor, müşterilerle ben iletişim kuruyorum onlara attığım mail metnini, telefonda ki iletişimimi her şeyimi eleştiriyor.
Beni buraya alırken yönetici yardımcı olarak aldılar ama ben bu adamla bi türlü anlaşamıyorum, hiç bişeyi kendi başıma yapamıyorum.
Bütün öz güvenimi yerle bir etti.
Eşimin geçen aya kadar işleri çok kötüydü borç içindeydik, ama son bir aydır düzene girmeye başladı yavaş yavaş borçları ödeyebiliyoruz.
Eşim çık gel ezdirme kendini diyor ama ben çok kararsızım.
Ne olur yardım edin siz olsanız ne yapardınız?
ama önce halletmeyidenesen sorunu daha güzel olmazmı. şimdi işten çıkacaksın iş arama süreci sıkıntılı olacak. keşke çıkmasaydım diyeceksin. yine üzüleceksin. önce çözmeyi dene. olmazsa iş aramaya başla. bulunca çıkarsın.
Nefret ediyorum boyle insanlardn insni ekmeginden ediyolar bende yeni mezunum tanidigimizin sirketinde ise basladim adam guya tanidik o kadar bunaltti o kadr ezdiki iki ay sora dayanamayip ciktim simdi bi yanim pisman diger yanim mutlu ama issizim sinirim bozuk haliyle konu acmistim bende bana davranislarini anlatan bi goz gezdir haline sukredersin:) hakkinda hayirlisi olsun canim kendini ezdirme insan sevmedigi sekilde calisinca bunalima giriyo resmen
Prof. Dr. Ali Akdemir'in Yönetici Engeli adlı kitabını edinin (Beyazıt'ta bulabilirsiniz rahatlıkla,
ve hoca bu kitabını Doç. iken yayımlamıştı)
ve okuyun..
Okumadan istifa etmeyin..
İşyerinize götürün masanızın üstünde dursun, elbet o ukalanın gözüne çarpacaktır..
Merak edip okumak isterse 'hay hay' deyip, ona hediye edin..
Çok şey değişecektir..
Başarılar diliyorum size..
Prof. Dr. Ali Akdemir'in Yönetici Engeli adlı kitabını edinin (Beyazıt'ta bulabilirsiniz rahatlıkla,
ve okuyun..
İşyerinize götürün masanızın üstünde dursun, elbet o ukalanın gözüne çarpacaktır..
Çok şey değişecektir..
Umarım benim için de bir çok şeyi değiştirir.
Üzüntüden, sıkıntıdan dert sahibi olduğum yetmezmiş gibi hasta da olacağım..
ve okuyun..
Çok şey değişecektir..
Bunca sıkıntıyı babandan ve kuzeninden yana yaşaman ne ironik bi durum.
Ama biz maaşlı çalışan modern kölelerden daha çok itiraz ve cırlama hakkın illa ki vardır, bunun için şükretmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?