Yönlendirilmeye açık olmak

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.837
3.162
133
Günaydın arkadaşlar. Başlıktan da anlaşılacağı gibi, yönlendirilmeye çok açığım.
Karşımdaki insan bir şeye hayır dediğim için surat astığında-bu kişinin kim olduğu önemsiz- direkt vazgeçiyorum kendi fikrimden. İşin kötüsü o denileni yaptığımda da gerçekten kendi isteğimle mi yapıyorum onu da bilmiyorum. Annem olur, arkadaşım olur, sevgilim olsaydı o da olurdu, kim olduğu da önemli değil. Bunun nedeni ne olabilir sizce? Böyle olan varsa nasıl çözüm buldunuz?

fikri olmayan insanları genelde işlerine kadar kullanıp gerçekten çok istediğin bir şey olduğunda seni yalnız bırakırlar. canım istemiyor olur. anne, arkadaş(çok yakınsa,sevdiğin ise kısa tabir dostsa), EŞ bunlarla orta yol bulunur.fikrini her zaman belitmelisin.sevgiliyi boş ver hayatını yaşa.

fikri olmayan insanları genelde işlerine kadar kullanıp gerçekten çok istediğin bir şey olduğunda seni yalnız bırakırlar. canım istemiyor olur. anne, arkadaş(çok yakınsa,sevdiğin ise kısa tabir dostsa), EŞ bunlarla orta yol bulunur.fikrini her zaman belitmelisin.sevgiliyi boş ver hayatını yaşa.
Şöyle bir örnek vereyim, ben vaka sayılarının az olduğu bir ülkede okuyorum ve virüs çıkınca eve gitmedim. Dün annem sordu işte bayramı ayrı mı geçiriyoruz diye. Dedim bu sefer böyle oldu. Direkt surat astı hııııı gelmiyorsun yaniiii diye. Acele ettirip aldırdım bileti ama kendi isteğimle mi aldım dolduruşa geldiğim için mi aldım bilmiyorum :( benim tek endişem yine uçuşlar iptal olursa ne yaparım dönemem yoksa hiçbir sorunum yok eve gitmekle

Insanlara hayır demeyi öğrenmelisiniz.
Evet insanlar fikir verir ama fiili eylemlerin sonucu bizi bağlar onlarda sadece ah vah derken yine fikir vermeye çalışırlar.
Kafanıza yatmayan fikirleri uygulamaya geçirmeyin.
Bırakın trip atsınlar. En azından sonuç kötü olursa kendim ettim kendim buldum dersiniz.

fikirlerinizi açık açık belirtin ve arkasında durun. karşınızdaki illa benim istediğim olacak diyorsa zaten bencil biridir. sağlıklı bi ilişkide her iki taraf da belirtir fikrini ve orta bi yol bulunur. hemen kararınızdan dönmeden önce "acaba şöyle mi yapsak?" diyerek herkese uygun bi fikir önerebilirsiniz

Çok mutsuz olursunuz yapmayın ..
Başkalarının doğrularına göre yaşıyorsunuz , kötü bir durumla karşılaştığınız da kendi seçiminizle o noktada olmadığınızı düşünmek çok ağır gelir . İyi ya da kötü kendi seçimlerinize siz karar verin .

Hayır deme sanatını öğrenin.
Çok keyifli bir sanattır.
Bunu üslubunca öğrenmek seni kendine ve çevrene karşı değerli kılar.

Back
X