yontulmamış bir odunla mı tanıştım?

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.088
333
Herkese selamlaaar iyi akşamlarrr sağlıklı haftasonlarıııııı :))

Öncelikle kısa bir girizgah yapmak istiyorum, 3 aşılı olmama rağmen covide yakalandım bu 3.günüm ve inanın yeni kendime geliyorum, öksürük, hapşırık, ateşler alevler, ses kaybı herşeyi yaşadım yeni toparlıyorum lütfen herkes dikkatli olsun benim gibi salmayın :(

Şöyle ki eski konumda nasıl tanışacağımı düşündüğüm beyle tatlı bir vesile ve etkileşimle tanıştık 3 haftadır bir fiil tanışıyoruz, aynı şehirde oldugumuz için istediğimiz her an görüşüyoruz ve güzel bir etkileşim var aramızda ve kuvvetle muhtemel ilişkiye döner bu görüşmeler, hızlı gitmeyelim tanıyalım birbirimizi istiyoruz. Kendisi gayet tatlı, eğlenceli, sempatik bir adam. Arkadaş ortamına girdim çok keyifliler hepsi işinde gücünde düzgün insanlar. Diyeceksiniz ki sorun ne ? Açıkçası kendimi üzmemek için herhangi bir beklentide olmadan ilerliyorum fakat biraz zor geçirdiğim bu 3 günlük covid sürecimde kendisinden bir ekstra alaka bekledim. Hata mı size danışmak isterim. Kendisi ailesiyle yaşıyor, evde pişen yemekten bi kap getiremez miydi bu kız zaten bitkin yemekle uğraşmasın vs. diye. Veya ailem öğrendiklerinde jest olsun diye kuryeyle c vitamini paketi göndermişler nasıl mutlu oldum bunu düşünemez miydi kendisi ? Evet her gün bir isteğim arzum var mı diye soruyor ama sormak yerine bi tatlılık yapmasını beklemek fazla mı ? Ben kendimi yerime koyduğumda tek yaşasa ve hasta olsa eminim bunu düşünerek birşeyler yapardım kaldı ki flört ediyoruz bu tür davranışlar artıdır her zaman.

Hastayım beni ilgiye alakaya boğ değil demek istediğim makul şekilde bi beklenti sadece. Buna göre yorum yaparsanız çok sevinirim :KK200::KK200:

Evet her gün bir isteğim arzum var mı diye soruyor ama sormak yerine bi tatlılık yapmasını beklemek fazla mı ?
Bana bu bile yeterdi (3 haftalik iliski) acikcasi :) Ayrica bu adam anlattigin gibiyse Odun deme,ALLAH carpar :)
Fazla degil de buyuk bir eksi de degil bence..
Beni rahatsiz etmezdi,takmazdim.Zaten surekli ariyormus,o da "bir ihtiyaci olsa mutlaka soylerdi" seklinde dusunuyor olabilir.

Son düzenleme:

Öncelikle kısa bir girizgah yapmak istiyorum, 3 aşılı olmama rağmen covide yakalandım bu 3.günüm ve inanın yeni kendime geliyorum, öksürük, hapşırık, ateşler alevler, ses kaybı herşeyi yaşadım yeni toparlıyorum lütfen herkes dikkatli olsun benim gibi salmayın :KK43:

Şöyle ki eski konumda nasıl tanışacağımı düşündüğüm beyle tatlı bir vesile ve etkileşimle tanıştık 3 haftadır bir fiil tanışıyoruz, aynı şehirde oldugumuz için istediğimiz her an görüşüyoruz ve güzel bir etkileşim var aramızda ve kuvvetle muhtemel ilişkiye döner bu görüşmeler, hızlı gitmeyelim tanıyalım birbirimizi istiyoruz. Kendisi gayet tatlı, eğlenceli, sempatik bir adam. Arkadaş ortamına girdim çok keyifliler hepsi işinde gücünde düzgün insanlar. Diyeceksiniz ki sorun ne ? Açıkçası kendimi üzmemek için herhangi bir beklentide olmadan ilerliyorum fakat biraz zor geçirdiğim bu 3 günlük covid sürecimde kendisinden bir ekstra alaka bekledim. Hata mı size danışmak isterim. Kendisi ailesiyle yaşıyor, evde pişen yemekten bi kap getiremez miydi bu kız zaten bitkin yemekle uğraşmasın vs. diye. Veya ailem öğrendiklerinde jest olsun diye kuryeyle c vitamini paketi göndermişler nasıl mutlu oldum bunu düşünemez miydi kendisi ? Evet her gün bir isteğim arzum var mı diye soruyor ama sormak yerine bi tatlılık yapmasını beklemek fazla mı ? Ben kendimi yerime koyduğumda tek yaşasa ve hasta olsa eminim bunu düşünerek birşeyler yapardım kaldı ki flört ediyoruz bu tür davranışlar artıdır her zaman.

Hastayım beni ilgiye alakaya boğ değil demek istediğim makul şekilde bi beklenti sadece. Buna göre yorum yaparsanız çok sevinirim :KK200::KK200:
Bazı adamlar düzdür akıl edemiyor maalesef ki 🤷🏼‍♀️
Sorması bile yeterli aslında onu akıl edemeyen bile vardır emin ol.
Sorduğunda söyle bakalım yapacak mı?

Bazı adamlar düzdür akıl edemiyor maalesef ki 🤷🏼‍♀️
Sorması bile yeterli aslında onu akıl edemeyen bile vardır emin ol.
Sorduğunda söyle bakalım yapacak mı?
Ben hep çok ince adamlara denk geldim demek ki bunu sormaması resmen skandal olurdu. Her sabah soruyor nasıl uyuyabildin mi iyi misin bugün diye. Söylesem hemen yapar eminim.

Şimdiden bu kadar beklentiye girerseniz bu ilişkide yeterince mutlu olamazsınız bence

Evet yapsa çok güzel olurdu ama demek ki düşünememiş, her insan ince düşünceli değil ya da onun inceliği de, iyi olup olmadığınızı, bir şeye ihtiyacınız olup olmadığını sormak demek ki, beklentiyi azaltmalisiniz.

3 haftalık sadece tanıdığınız ve temkinli ilerlemek istediğiniz bir adamdan bu kadar incelik beklemek bence biraz fazla
evet akıl etse, düşünse,ilgilense çok ince bir davranış olurdu ama denk getirmek çok zor 😒
birde galiba artık virüs durumunu yaşamayan az kaldığı için insanlar grip gibi düşünmeye başladı geçer gider diye ciddiye almayanlar fazla belki ondandır.
ama incelik bekliyor ve istiyorsanız belli edin,söyleyin öyle davranmaya çalışsın ama yapmazsa sizde ilişki istiyorsanız bekletinizi azaltın ki üzülmeyin 🙏

Beklentiye girmemiş haliniz mi? 🙄 Şahsen ben birkaç haftalık konuştuğum insana bu kadar ince davranmam sanırım, annesi değilim, babası değilim, henüz bir ilişkide değilim; ne alaka yemek koyup götüreceğim, zaten bulaşıcı hastalık, özellikle görüşmem, temas etmem.

Öncelikle kısa bir girizgah yapmak istiyorum, 3 aşılı olmama rağmen covide yakalandım bu 3.günüm ve inanın yeni kendime geliyorum, öksürük, hapşırık, ateşler alevler, ses kaybı herşeyi yaşadım yeni toparlıyorum lütfen herkes dikkatli olsun benim gibi salmayın :KK43:

Beklentiniz olmadan ilerleyin üzülmemek için daha çok yeni İlişki bazıları düşünemez sormuş bence yeterli

Her erkek ince düşünceli değildir aslında kadın erkek fark etmez bu dediğinizi yapmak için ince düşünceli olmak gerekir bence. Siz yine çok beklentiyi yükseltmeden devam edin bakalım neler olacak.

Ben hep çok ince adamlara denk geldim demek ki bunu sormaması resmen skandal olurdu. Her sabah soruyor nasıl uyuyabildin mi iyi misin bugün diye. Söylesem hemen yapar eminim.
Yeni tanıştım diyip sormasa sormaz emin ol
Ne güzel soruyormuş fazla beklenti içinde olmamak lazım yoksa üzülen taraf olabilirsin :KK66:
Ne güzel ince bi adama denk gelmişsin oduna denk gelseydin görürdün

Erkeklerden fazla incelik beklemeyi bırakın. İhtiyacın var mı diye sorması yeterli onun için düz mantık çünkü bizler gibi alengirli düşünemiyorlar🤣

Erkeklerden fazla incelik beklemeyi bırakın. İhtiyacın var mı diye sorması yeterli onun için düz mantık çünkü bizler gibi alengirli düşünemiyorlar🤣
Ben fazla fazla alengirli düşünürüm üstelik, yakın kız arkadaşımın sevgilisi e seninki gelmedi mi hiç bişi yapmadı mı deyince yapması mı gerekiyordu moduna girdim kendi kendime. O yüzden bi fikir almak iyi geldi hepinizden :KK200::KK200::KK200:

Yontulmamış odun demek için yeterli bir veri değil 😄
No panic şimdilik 🤣
Bi arzun var mı diyomuş herifteki inceliğe bi bak hele :d
Babam corona olduğunda annem kapı altından yemek veriyodu. Eğilmemide ister misin diye soran babama, annemde “3 yıl kostun pesimde bu sefer dinlen egilme” demisti😂

Adam sormuş zaten hem de sadece 3 haftadır tanışıyorsunuz.. yani ailesi vardır, bakanı vardır ihtiyaç varsa gideyim yoksam 3 haftadır tanıdığım birinini evine gitmem abes olur diye düşünmüş olabilir. Ben acaip bir durum göremedim konu sahibesi sen odun kütük ne bilmiyorsun :deli:

Ben zannetmiyorum ya 3 haftalık bir flörtte bu kadar ince düşünceli bir erkek olsun. Zaten mesajla bir isteğin,arzun var mı diye sorarak kendi kafasında inceliğini yapmış oluyor. Aslında haksızlık yapmıyım 3 haftalık biri için bende evine kalkıp yemek götürmezdim sanırım.Baya baya hoşlanmam lazım öyle bir şey yapmam için.

Back
X