Yontulmamış oduna denk geldim

Nasıl mı davranman lazım

bence davranma sal cayıra otlnsın

butun omrunu cbanlık yaparak gecrmek ıstyrsan o ayrı tabı

Merhaba hanımlar.Birbuçuk aylık çiçeği burnunda bir ilişkim var öncesinde bi kaç kere daha görüşmüştük ama ilişkinin adını koyduğumuzdan beri benim Mezuniyet aşamasında olmamdan ve sınavlarımın yoğunluğundan, onun da memlekete gidip gelmesinden ötürü iki kere görüştük.Birbirimizi hala tanıma aşamasındayız denebilir çok yoğun hisler iki tarafta da yok fakat demin canımı cidden sıktı.Esprili bi şekilde azıcık benle ilgilen yazdım uyuycağını söyledi ve iyi geceler diledi.Bugün kep törenim vardı tüm gün hatırlayıp sormasını bekledim ama sormadı ben de aradım nazik hafif cilveli bi ses tonuyla "aşkım,aşkolsun kep törenimi sormadan mı yatıyosun?" dedim.Unuttuğunu nasıl geçtiğini falan sordu ben de bütlerimden ötürü gitmediğimi belirttim.Ama azıcık ilgilensen burukluğum geçer dedim.Cevap olarak "benim yüzümden mi gitmedin sanki" dedi.İlgilenmen için illa senin yüzünden mi olması lazım dedim cevabı "çok uykum var aşkım iyi geceler" oldu.Bana yoğun bi hissi olmadığını biliyorum ama bu da çok kabaca yani.Ve tüm gün uyumuştu zaten.Nasıl davranmam gerekir sizce hatasını anlaması için?
Bence ne mesafe koy ne aynısını yapmayı dene. İçinden geldiği gibi davramıp karsındakınden aynı tevazuyu goremıyorsan hıc yorma kemdını. Bosver yazık gonlune.

İkiniz de sırf hayatımda biri var, yalnız değilim diyebilmek için berabersiniz gibime geldi, ne siz ne de o birbirinize sevgili duyguları beslemiyorsunuz, bu yüzden o tarz bir ilgi beklemeyin bence. Ya 'mış gibi' yapmaya devam edeceksiniz bu tepkileri göze alıp ya da ikiniz de bir süre yalnız kalmayı göze alıp gerçekten bu duyguları samimi olarak hissedeceğiniz birilerini bekleyeceksiniz.

1.5 ayda henüz 2 defa görüşmüşsünüz dolayısı ile henüz ortada gerçek bir ilişki yok, ikiniz de birbirinizi tanıma aşamasındasınız. Sen kendini kaptırmış olabilirsin ama onun için sen henüz kafasında ilişki yaşadığı kişi olarak oturmamışsın ve bu çok doğal.Anladığım kadarı ile sitem etme yoluyla zoraki ilgi gösterilmesindense açık davranman daha doğru olur bu kişiye karşı, aksi halde zaten ilişkiniz fazla sürmeyecek.

Iliski henuz cok yeni buyuk beklentiler icine girmeyin yoksa cok uzulursunuz. Zamanla cozersin karsinda ki kisiyi sonucta herkesin kisiligi farkli, sen cok ilgilisindir karsida ki ilgisizdir.

Merhaba hanımlar.Birbuçuk aylık çiçeği burnunda bir ilişkim var öncesinde bi kaç kere daha görüşmüştük ama ilişkinin adını koyduğumuzdan beri benim Mezuniyet aşamasında olmamdan ve sınavlarımın yoğunluğundan, onun da memlekete gidip gelmesinden ötürü iki kere görüştük.Birbirimizi hala tanıma aşamasındayız denebilir çok yoğun hisler iki tarafta da yok fakat demin canımı cidden sıktı.Esprili bi şekilde azıcık benle ilgilen yazdım uyuycağını söyledi ve iyi geceler diledi.Bugün kep törenim vardı tüm gün hatırlayıp sormasını bekledim ama sormadı ben de aradım nazik hafif cilveli bi ses tonuyla "aşkım,aşkolsun kep törenimi sormadan mı yatıyosun?" dedim.Unuttuğunu nasıl geçtiğini falan sordu ben de bütlerimden ötürü gitmediğimi belirttim.Ama azıcık ilgilensen burukluğum geçer dedim.Cevap olarak "benim yüzümden mi gitmedin sanki" dedi.İlgilenmen için illa senin yüzünden mi olması lazım dedim cevabı "çok uykum var aşkım iyi geceler" oldu.Bana yoğun bi hissi olmadığını biliyorum ama bu da çok kabaca yani.Ve tüm gün uyumuştu zaten.Nasıl davranmam gerekir sizce hatasını anlaması için?
Takma kafaya çünkü o bunu yapıyor erkekler kızların tribini pek takmaz ama bence en iyi sey bırak o senin peşinde dönsün sen değil 1.5 aylık diyorsun baktın hiç ilgilenmiyor aman seninle mu uğraşıcam de ayrıl erkek tribini diye bir şey çıktı kendi kendilerine kendilerini naza çekiyor lar

yalnız hakikaten odunmuş verdiği cevaplara bak aman allahımm.o sana nasıl yaklaşım gösteriyorsa sende ona o şekilde yaklaş bence

meznu olup gideceksin ne isin var yeni iliskiyle butlerine calis mezu ol git yaa ne kafa yoruyorsun yok aramadi yok ilgilenmedi belliki bir gelecegi yok vakit kaybetme derim

Bence bu erkek seni sevmiyor bile.
Nedense birden ikinizinde haberi olmadan( yada onun haberi olmadan) oldu bittiye getirip bi bakmissiniz sevgili olmussunuz gibime geldi.

Siz ben olsaydım ilgilenirdim demişsiniz ya, karşınızda bambaşka bir birey var bunu unutmayın, insanlar çeşit çeşit neticede.
Bence ayrılmak için de şuan bir neden yok, biraz tanımaya çalışabilirsiniz.
Özel bir durumu olup yenisiniz diye açmadığı sıkıntıları da olabilir, öyle çok ilgi gösteremem ben yapısında bir adam da olabilir. Bu ancak zamanla anlaşılabilir sanki.

Ama diyorsanız ki, ben de pek hoşlanmıyorum zaten, çok da ısınamadım, ama bir erkek arkadaşım olsun niyetiyle ilişki yaşıyorum, o zaman dertsiz başınıza çok dert almasanız da, ayrılsanız da olur tabi..
Ben hoşlanıyorum aşık değilim ama hoşlanıyorum.Gerek fiziksel olarak gerek statü olarak mantığıma da yatıyor ve hani elektrik dedikleri şeyi de alıyorum.Ama içime sinmeyen bişeyler var.Hep ben konu açan,espri yapan tarafım.O bana göre çok sessiz.Belki henüz tam manasıyla bişey hissetmediğinden yanımda kendi gibi olamıyodur zamanla severse açılır diye bekliyorum.Ama dünkü hareketi acaba hiç sevmiycek mi boşuna mı uğraşıyorum diye düşünmeme sebep oldu.Bi çok kızın ilişkiye başladıktan çok uzun zaman sonra erkeği aşık ettiğini biliyorum ama belki de ben yapamıyorumdur. :(

Cnm bu cocuk seni sevmiyo anlamadnmi basindan savmaya calisiyo

Adamın sevgisi şüpheli.

Onunla ilgilenen siz miydiniz ilişkinin başında?

Bence yol ver. İlk ayda bu kadar ilgisizse (aşık olmasına gerek yok) ilerde çok üzülürsün

1.5 aylık ilişki ve 2 kez görüşme = Aşkım vb. cümleler sanki çok hızlı ilerliyor. Tabi ki her ilişkinin dinamiği farklı fakat ben bu tarz sevgi sözcüklerini hemen söyleyemem en fazla canım falan derim o da çok nadir çıkar ağzımdan. Niye bu tarz kelimelere önem veriyorum: sindire sindire ilerlemek için ve gerçekten aşık olduğumu hissedersem bu tarz cümleler kurarım. Daha çok tanımak isterim karşımda ki kişiyi , bana uygun mu diil mi, beklentilerime cevap veriyor mu, ruhuma aklıma hitap ediyor mu ? en çok bunlara önem veririm.

Özetlersem : Tanımaya bakın bağlanmak yerine. Belki de zaman geçtikçe uyumlu olmadığınızı fark edeceksin belki de çok uyumlu olucaksınız. Takdir edersiniz ki 1.5 ay çok kısa bir süre ve bir insanı tanımak için kesinlikle yeterli diildir. Zaman tanıyın, ilişkinin gidişatına göre analizinizi yapıp kararınızı verirsiniz.

Back
X