Allah yardımcıları olsun:/
Gece bir öksürük sesi duydum acaba evden mi diye fırladım sonra ses kesildi.Arada üstten geliyor yine öyle oldu galiba
Çocuklardan geliyor zannediyorum:/
Onu bende gördümOndan mı bu sıra kafa gitti bilmiyorum
Birde meteor yaklaşıyor.11 Nisan'da dünyaya yaklaşacak ve ne olacaksa olacak artık:)
Artık dalga geçiyoruz.Kızlara diyorum yanımızdan geçiyormuş ve geçerken dünyayı hızlıca dönderiyormuş.Bir bakmışız yaşlanmışızBiri diyor ya anne öyle mi olurÇocuklarında kafa uçtu
Şirk olmasın ama adam bilimsel konuşuyor.hatta akhisara falan gitti inceleme için.wp ta grubu varmış.bilimsel şeyleri oraya yazıyor.büyük bişey beklerse faceye yazıyor.ama artık yazmıcam dedi.adamı da delirttiler.ne zaman,saat gün diye diye :)
Çevremde hiç dışarı çıkan yok Allah tan
Biraz teselli oluyorum
Şirk olmasın ama adam bilimsel konuşuyor.hatta akhisara falan gitti inceleme için.wp ta grubu varmış.bilimsel şeyleri oraya yazıyor.büyük bişey beklerse faceye yazıyor.ama artık yazmıcam dedi.adamı da delirttiler.ne zaman,saat gün diye diye :)
Çevremde hiç dışarı çıkan yok Allah tan
Biraz teselli oluyorum