Biraz önce eşim aradı.İşyerindeki doktora da muayene olmuş ,demir eksikliğnden seninki demiş,wpten reçeteyi attı git al diye Gittim geldim.Canı çok tatlı bizimkinin.Az biryeri ağrısa hemen hastaneye koşuyorBen az biryerim ağrıyor desem bişey olmaz benimde ağrıyor diyor ama
Adamlar da bi değişik
Geçen gün ben de o siyah maske haberinden sonra maskeleri kırkladım :)
Peteğin üstüne peçeteyle serdim kurusun diye.dikilmiş başıma benimkine dokunma diyo.git başımdan vallahi kim vurduya gidersin dedim.
Ya sabır yahu yıkayan benim, dokunsam nolcak
Ben de o siyah maskeyi yıkadım ,aynen peteğin üstüne serdim ,oraya koymak uygun mu mikrop kapmasın diyor.Yok uygun değil de aslında süs olsun diye koyduk
Biraz önce eşim aradı.İşyerindeki doktora da muayene olmuş ,demir eksikliğnden seninki demiş,wpten reçeteyi attı git al diye Gittim geldim.Canı çok tatlı bizimkinin.Az biryeri ağrısa hemen hastaneye koşuyorBen az biryerim ağrıyor desem bişey olmaz benimde ağrıyor diyor ama
Ben de o siyah maskeyi yıkadım ,aynen peteğin üstüne serdim ,oraya koymak uygun mu mikrop kapmasın diyor.Yok uygun değil de aslında süs olsun diye koyduk
Ne yapayım geçmiyor ki gidiyorum, ne çektiğimi ben biliyorum diyor
Az önce maskeli fotoğraf attı, halinize şükredin, zor nefes alıyoruz, zor çalışıyoruz diye, bütün sinirim gitti
Elizabeth ciğim ulusa seslenmiş
Hiç haber de vermedi
Kadın atlatmış ya coronayı be vay anasını
Sesi bile titremiyo konuşurken, Charles daha çok bekler
Ama çogzel ingilizce konuşuyo kadın
Ne yapayım geçmiyor ki gidiyorum, ne çektiğimi ben biliyorum diyor
Az önce maskeli fotoğraf attı, halinize şükredin, zor nefes alıyoruz, zor çalışıyoruz diye, bütün sinirim gitti
Elizabeth ciğim ulusa seslenmiş
Hiç haber de vermedi
Kadın atlatmış ya coronayı be vay anasını
Sesi bile titremiyo konuşurken, Charles daha çok bekler
Ama çogzel ingilizce konuşuyo kadın