C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.331 155.022 898 1 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #541 Minik Meleklerim .!.: Buhran geciriyorim arada kiizma gelinlik giydir çıkart oglanlara çay ekmek üstü biseyler sur yemek yap ve mutfaktan cikamama gibi bir döngü Eşim giderken kapıyı arkasından kapattık dışarda hava misss Genişletmek için tıkla... Biz bile çok bunaldık, çocuklar hayli hayli bunalıyor. sürekli oyun istiyor. Kısır döngü yaşıyoruz resmen. Ne zaman biter, sonu da belli değil HanimKelesimiGetir .!.: İyiyim canım sağol sen nasılsın,evdeyim bende çok çıkmamaya çalışıyorum evden.. Genişletmek için tıkla... Bende iyiyim abla, ev hali. Dış hayat sıfır. Markete eşim gidiyor. Biz full evdeyiz
Minik Meleklerim .!.: Buhran geciriyorim arada kiizma gelinlik giydir çıkart oglanlara çay ekmek üstü biseyler sur yemek yap ve mutfaktan cikamama gibi bir döngü Eşim giderken kapıyı arkasından kapattık dışarda hava misss Genişletmek için tıkla... Biz bile çok bunaldık, çocuklar hayli hayli bunalıyor. sürekli oyun istiyor. Kısır döngü yaşıyoruz resmen. Ne zaman biter, sonu da belli değil HanimKelesimiGetir .!.: İyiyim canım sağol sen nasılsın,evdeyim bende çok çıkmamaya çalışıyorum evden.. Genişletmek için tıkla... Bende iyiyim abla, ev hali. Dış hayat sıfır. Markete eşim gidiyor. Biz full evdeyiz
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.173 155.288 798 1 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #542 Minik Meleklerim .!.: Senin aşkın i da gömdüm içime bir zamanlar iddiaya girdiğim kukrim vardı dedim köy sakla kalbine anahtarı yut dedim kendime Genişletmek için tıkla... Oooyyy kıymmam bee şakasına şey ettim ben Bir şans daha verelim birbirimize
Minik Meleklerim .!.: Senin aşkın i da gömdüm içime bir zamanlar iddiaya girdiğim kukrim vardı dedim köy sakla kalbine anahtarı yut dedim kendime Genişletmek için tıkla... Oooyyy kıymmam bee şakasına şey ettim ben Bir şans daha verelim birbirimize
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.786 698 1 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #543 Jenna16 .!.: Sen balsın Genişletmek için tıkla... Bal yaz börek yaz ondan sonra birini mi buldun de
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.173 155.288 798 1 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #544 -cantanem- .!.: Aynen bizimde öyle. Dün hamburger günü yaptık Eki Görüntüle 2612367 Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık canım benim çok güzel olmuş
-cantanem- .!.: Aynen bizimde öyle. Dün hamburger günü yaptık Eki Görüntüle 2612367 Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık canım benim çok güzel olmuş
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.786 698 1 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #545 -cantanem- .!.: Biz bile çok bunaldık, çocuklar hayli hayli bunalıyor. sürekli oyun istiyor. Kısır döngü yaşıyoruz resmen. Ne zaman biter, sonu da belli değil Bende iyiyim abla, ev hali. Dış hayat sıfır. Markete eşim gidiyor. Biz full evdeyiz Genişletmek için tıkla... Bizimkiler arada balkona çıkıyor sadece
-cantanem- .!.: Biz bile çok bunaldık, çocuklar hayli hayli bunalıyor. sürekli oyun istiyor. Kısır döngü yaşıyoruz resmen. Ne zaman biter, sonu da belli değil Bende iyiyim abla, ev hali. Dış hayat sıfır. Markete eşim gidiyor. Biz full evdeyiz Genişletmek için tıkla... Bizimkiler arada balkona çıkıyor sadece
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.001 214.033 1.423 60 1 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #546 -cantanem- .!.: Biz bile çok bunaldık, çocuklar hayli hayli bunalıyor. sürekli oyun istiyor. Kısır döngü yaşıyoruz resmen. Ne zaman biter, sonu da belli değil Bende iyiyim abla, ev hali. Dış hayat sıfır. Markete eşim gidiyor. Biz full evdeyiz Genişletmek için tıkla... Hepimiz öyleyiz maalesef gene ben çııyorum arada alışveriş için.
-cantanem- .!.: Biz bile çok bunaldık, çocuklar hayli hayli bunalıyor. sürekli oyun istiyor. Kısır döngü yaşıyoruz resmen. Ne zaman biter, sonu da belli değil Bende iyiyim abla, ev hali. Dış hayat sıfır. Markete eşim gidiyor. Biz full evdeyiz Genişletmek için tıkla... Hepimiz öyleyiz maalesef gene ben çııyorum arada alışveriş için.
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.786 698 1 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #547 kukrim27 .!.: Oooyyy kıymmam bee şakasına şey ettim ben Bir şans daha verelim birbirimize Genişletmek için tıkla... Bilmem ki biraz uzak kalsak ozlesek mi ki birbirimizi yeniden aşık oluruz belki
kukrim27 .!.: Oooyyy kıymmam bee şakasına şey ettim ben Bir şans daha verelim birbirimize Genişletmek için tıkla... Bilmem ki biraz uzak kalsak ozlesek mi ki birbirimizi yeniden aşık oluruz belki
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.331 155.022 898 1 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #548 Jenna16 .!.: Afiyet olmuştur kesin Genişletmek için tıkla... oldu, şükür. HanimKelesimiGetir .!.: Muhteşem olmuş ellerine sağlık Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Jenna16 .!.: Afiyet olmuştur kesin Genişletmek için tıkla... oldu, şükür. HanimKelesimiGetir .!.: Muhteşem olmuş ellerine sağlık Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.505 614.810 1.098 Malatya 1 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #549 Minik Meleklerim .!.: Arkadaşın biri kızını hamur açarken paylaşmış kızı 5 yaşında evdekal hamur ye yazmış Genişletmek için tıkla... O durumdayız
Minik Meleklerim .!.: Arkadaşın biri kızını hamur açarken paylaşmış kızı 5 yaşında evdekal hamur ye yazmış Genişletmek için tıkla... O durumdayız
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.173 155.288 798 1 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #550 Minik Meleklerim .!.: Bilmem ki biraz uzak kalsak ozlesek mi ki birbirimizi yeniden aşık oluruz belki Genişletmek için tıkla... Ben çıkayım o zaman bugün daha yazmayayım belki özlersin beni
Minik Meleklerim .!.: Bilmem ki biraz uzak kalsak ozlesek mi ki birbirimizi yeniden aşık oluruz belki Genişletmek için tıkla... Ben çıkayım o zaman bugün daha yazmayayım belki özlersin beni
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.505 614.810 1.098 Malatya 1 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #551 -cantanem- .!.: Aynen bizimde öyle. Dün hamburger günü yaptık Eki Görüntüle 2612367 Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık canım
-cantanem- .!.: Aynen bizimde öyle. Dün hamburger günü yaptık Eki Görüntüle 2612367 Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık canım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.505 614.810 1.098 Malatya 1 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #552 HanimKelesimiGetir .!.: Az bir süre değilki yani ne güzel günlerdi onlar demi))) Genişletmek için tıkla... Öyle ablacım yemek bölümüne bile beni siz ittiniz:)
HanimKelesimiGetir .!.: Az bir süre değilki yani ne güzel günlerdi onlar demi))) Genişletmek için tıkla... Öyle ablacım yemek bölümüne bile beni siz ittiniz:)
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.786 698 1 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #553 Nevreste .!.: O durumdayız Genişletmek için tıkla... Aynen hepimiz öyle olduk bagisiklik sistemi güçlendirilmeli ama hamur la borekle ekmekle guclenmiyor ki :/
Nevreste .!.: O durumdayız Genişletmek için tıkla... Aynen hepimiz öyle olduk bagisiklik sistemi güçlendirilmeli ama hamur la borekle ekmekle guclenmiyor ki :/
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.331 155.022 898 1 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #554 kukrim27 .!.: Ellerine sağlık canım benim çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım Minik Meleklerim .!.: Bizimkiler arada balkona çıkıyor sadece Genişletmek için tıkla... Ben balkona da çıkarmıyorum. İyice paronayak olduk
kukrim27 .!.: Ellerine sağlık canım benim çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım Minik Meleklerim .!.: Bizimkiler arada balkona çıkıyor sadece Genişletmek için tıkla... Ben balkona da çıkarmıyorum. İyice paronayak olduk
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.331 155.022 898 1 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #555 Nevreste .!.: Ellerine sağlık canım Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.505 614.810 1.098 Malatya 1 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #556 Minik Meleklerim .!.: Aynen hepimiz öyle olduk bagisiklik sistemi güçlendirilmeli ama hamur la borekle ekmekle guclenmiyor ki :/ Genişletmek için tıkla... Çok hamur işi yemiyoruz ya:)Ekmeği normal ölçüde yiyoruz:)
Minik Meleklerim .!.: Aynen hepimiz öyle olduk bagisiklik sistemi güçlendirilmeli ama hamur la borekle ekmekle guclenmiyor ki :/ Genişletmek için tıkla... Çok hamur işi yemiyoruz ya:)Ekmeği normal ölçüde yiyoruz:)
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.786 698 1 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #557 kukrim27 .!.: Ben çıkayım o zaman bugün daha yazmayayım belki özlersin beni Genişletmek için tıkla... Hayır hayır sen kal ben giderim nafaka da istemiyorum (daha dün izledim bu repliği çocuklar duymasın da )
kukrim27 .!.: Ben çıkayım o zaman bugün daha yazmayayım belki özlersin beni Genişletmek için tıkla... Hayır hayır sen kal ben giderim nafaka da istemiyorum (daha dün izledim bu repliği çocuklar duymasın da )
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.786 698 1 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #558 Nevreste .!.: Çok hamur işi yemiyoruz ya:)Ekmeği normal ölçüde yiyoruz:) Genişletmek için tıkla... Bak bugün aldığım fırının yuvarlak tepsisinde ekmek yaptım çeyreği gitti kahvaltı da en fazla 3 gün gidiyor
Nevreste .!.: Çok hamur işi yemiyoruz ya:)Ekmeği normal ölçüde yiyoruz:) Genişletmek için tıkla... Bak bugün aldığım fırının yuvarlak tepsisinde ekmek yaptım çeyreği gitti kahvaltı da en fazla 3 gün gidiyor
Elalis 75.5 🐘-73.4🐳 Kayıtlı Üye 20 Mart 2017 15.709 57.946 598 1 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #559 deynepnaz .!.: Demek kara lahana çorbasını sen aldın Genişletmek için tıkla... Sen var ya sennnnn
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 1 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #560 Açayım mı konumu Nevreste .!.: Kara vicdanlı Genişletmek için tıkla...