- 14 Ekim 2015
- 3.853
- 14.696
- 208
çaktırmamak için bildirim gidince verin dedim gı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çaktırmamak için bildirim gidince verin dedim gı
Yiyebilene şifa olsunValla ödüm pokuma karıştırdı![]()
Çok yaratıcı beğendimgittikçe heyecanlanıyorum
labneye yumurta mı kırcaz napcaz![]()
Bilsem geri gelirdim yoksun diye bir daha bakmadım.3:30 civarı gidip yattım:)sen uyusana be kadın![]()
Bu kadar emin olma bizden neler çıkar nelertarif mi kaldı allasen :/ labneli sütlaca kadar düştük,daha da tarif çıkmaz![]()
Merhaba ablacım biz tam ikisinin arasındayız ondan ikisini kutlayalım diye düşünüyorumMeleğiiiiiiim
Jennaaaaam
Muhabbetinizin kokusunu alır almaz yorganı firlatip koştum
Gunaydiiiiiiiin![]()
![]()
gençler acaba çocuk bayramınızı mi kutlasam yoksa 19 Mayıs' ı mi beklesem ...garson boy gibi bir seysiniz sonuçta
![]()
Sen bir 5 kilo al
Başlayabiliriz tetikte olsunlaryarın başlamıyo mu yarışma :)
Demek insanlar karantinada luppusuz olmaz diye düşünmeye başladıay hiç sevmem öyle şeyler.çok şekerli geliyo bana.ama dün sipariş listelerinin hepsinde nerdeyse vardı![]()
Demek insanlar karantinada lupposuz olmaz diye düşünmeye başladıay hiç sevmem öyle şeyler.çok şekerli geliyo bana.ama dün sipariş listelerinin hepsinde nerdeyse vardı![]()
8:30da uyandım
Napcaz pınarı bana hediye gelenlerden var bişilerPınar almayan kaldı mı![]()
TatlımMerhaba ablacım biz tam ikisinin arasındayız ondan ikisini kutlayalım diye düşünüyorum![]()
![]()
![]()
Bizim tabi ki ablacımTatlım![]()
![]()
![]()
![]()
Biz demeyeydin iyiydi
Ben yine de senin çocuk bayramını kutlarım.
![]()
Onlardan ayır lazım olacak süt ,yoğurt,labne lazım olabilir:)Napcaz pınarı bana hediye gelenlerden var bişiler![]()