Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki zaten iki günde bir geceye gidecek:)Bir gün iftarda bir gün sahurda yok:)Benim eşim geceye başlayacak nasıl olacak bu vardiya da bakalım :/
ne güzel yaaaBenim çevremde sadece 2 bina var birde biz offff alkışlar,ıslıklar,istiklal marşı çoştuk![]()
haksızlıkAramızda dakika var dimi 4:44 bizim![]()
Bir arkadaşım video attı karşı binaya Atatürk'ün resmini yansıtmışlar süper görünüyordu:)ne güzel yaaa
ruhsuz karılar![]()
amanını kelle kelleKazen'in oy verdiği kelle az kaldı herkesi geçecek![]()
Bizim 4:03haksızlık
bizim 4:39
Kazen oy verdi tarihi gün olabiliramanını kelle kelle
gel beni biraz yelle![]()
benimki de yiyip gidiyo 12 deBenim ki zaten iki günde bir geceye gidecek:)Bir gün iftarda bir gün sahurda yok:)
ama erken açıyosunuz köftehorBizim 4:03![]()
kutlarız,istiklal marşı okuruzKazen oy verdi tarihi gün olabilir![]()
Akşam 7 gibi gidecek sabah gelecek o gün hem iftar hem sahur işte aaaa yeni farkettim aynı güne denk gelecekbenimki de yiyip gidiyo 12 de
Okuruz okuruzkutlarız,istiklal marşı okuruz![]()
bizde de var o lojmanlara vuruyo :)Bir arkadaşım video attı karşı binaya Atatürk'ün resmini yansıtmışlar süper görünüyordu:)
7:18 galiba:)ama erken açıyosunuz köftehor![]()
Ne güzel ya nasıl yapılıyor bende alayım yapayımbizde de var o lojmanlara vuruyo :)
aleti edavatı pahalıdır kız onunNe güzel ya nasıl yapılıyor bende alayım yapayım![]()
Evde çok kalacaksak alayım lazım olur yoksa deli derleraleti edavatı pahalıdır kız onun
alttan yansıyo ama öyle anladım ben